Şimdi Ara

Amazon siparişleri artık A101 marketlerden teslim alınabilecek (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
11
Favori
43.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
165 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amazondan pazar günü sipariş verdim pazar günü kargoyu her yer kapalıyken göndermişler pazartesi kargo gelmişti böyle çalışan adamlar olduğu sürece ben burdan alışveriş yaparım yapmayada devam ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 30 Ocak 2021; 9:56:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitapyurdu’nda buna benzer bir sistem mevcut. Siparişini kendin belirlediğin bir Vestel mağazasından teslim alabiliyorsun.

• Amazon siparişleri artık A101 marketlerden teslim alınabilecek

Ankara'da 5 yer ile sınırlı şu an için. Bu arada satıcı ve gönderinin Amazon olması lazım, satıcı başka gönderici Amazon olan ürünlerde ve satıcı ile gönderici başka olanlarla kullanılmıyor.

• Peki A101 calisanlarina Amazon siparis teslimi islemi icin ekstra odenecek mi?Magazaya mi bakacaklar kasada odeme mi alacaklar raf mi sayacaklar. Yesil.sermayeciler insan somurmesini severler. Amazon tarafinda da zaman zaman calisanlar sirket icindeki sartlardan memnun olmayip protesto duzenliyorlar.

• Kontrolü çok zor olacaktır , umarım altyapısını ona uygun düzenlemişlerdir
  • Su an kullandiklari kolay gelsin kuryesi cok iyi, siparisi ertesi gun getiriyolar hep. A101 olayinda ben sahsen yuksek fiyatli siparislerimde secmem, basina ne gelecegi belli olmaz zaten a101 markatlerin ici pazar yeri gibi ne nerde belli degil

• Tamam ne güzel şaşırılacak bir şey yok onbinbir mağaza olursa anlaşılır
  • kırtasiyecileri lokantacıları etkilenen diğer kişileri asın gitsin

uğraşmayın bu kadar

kargo fiyatları ile gıda fiyatları en çok artış gören ürünler.

zincir marketlerle internet pazaryerleri tekel oldular.

bunun geri dönüşü ağır olur herkese.

kırtasiyeci kargoculuğa lokantacı patates peynir satmaya başlar....

• quote:

Orijinalden alıntı: jestercat

Kasiyerler kasaya mı bakacak, raf mı dizecek, mal mı indirecek, temizlik mi yapacak, etiket mi değiştirecek, kargo mu verecek. 50 tane iş kitliyorlar zavallılara.

Cok dogru cagimizin koleligi asgari ucrete sabah 8 aksam 10 adam calisitirip her isi kitlemektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: alaz1903

Amazon yıllardır tüketiciyi bezdiren Türkiye'deki çakallara e-ticareti öğretiyor. İngiltere'de yıllardır olan sistem bu. Amazon ile anlaşmalıysa köşedeki bakkala bile isteyebiliyorsunuz kargonuzu. Kargo teslim saatlerinde çalışıyorsanız ya da evde bulunmayacağınızı öngörüyorsanız çok büyük bir kolaylık.

Gönderi markete ulaştığında telefonunuzdaki uygulamaya ve e-postanıza kargonuzu teslim alabileceğinize dair bir mesaj ve barkod geliyor. Market görevlisi barkodu elindeki cihaza okutup kargonuzu veriyor. Burada gerekirse kimlik soran da var. Ama Türkiye'de maalesef kimlik de sormadan ve imza almadan bu sistem yürümez.

Bundan daha güzel teslimat şekli Amazon Locker. Kagonuzu sizin seçtiğiniz dolap şeklinde özel olarak yapılmış Amazon Locker'lara istiyorsunuz. Kargonuz Locker'a yerleştirildiğinde aynı şekilde bildirim geliyor. Telefonunuza gelen kodu girdiğinizde dolabın kapağı otomatik açılıyor ve sorunsuzca alıp gidiyorsunuz.

suan bu sistemi zaten ptt kargo kullanıyor hatta oldugum yerde kargo subesınde bu sekılde sistem mevcut. barkod okutum alıyorlar..

• dgnkdr kullanıcısına yanıt

Açıkcası sizinkide büyük saçmalık :) Bi kesim mng yi sevmiyor bir kesim arası bi kesim yurtiçini bi kesim sürat kargoyu vs vs. İyi hepsini kapatalım hadi kim getirecek kargonuzu.

bizim bölgede de en iyi mng nasıl yapıcaz Amazon siparişleri artık A101 marketlerden teslim alınabilecek 

Lütfen gerekli yere şikayet etme kültürünüz olsun, bu arz talep dengesidir. Şikayet etmek mh. yi arayıp bağırıp küfretmek değildir.Düzgün bir dil ile şikayetinizi dile getirmelisiniz.

Bir şubeyi her sorun yaşadığınızda sürekli merkeze şikayet ederseniz ergeç bir şeyler değişir. Ama buraya yazdığınız da " o kargo fiması olduğu için ordan almıyorum" demek sadece indirimleri kaçırmanızı sağlar :)

Örneğin bizim bölgede aras kargo çok kötüydü.şimdi de çok iyi değil ama biraz iyileşme var.Akşam 10 a kadar dağıtım yapıyorlar artık ve 15-20 kişi daha işe aldılar kargoları teslim için. Depolarını büyüttüler. En azında eskisi her paket darbeli ve 1 hafta geç gelmiyor .aynı gün geliyor artık temizce.

Bu her kurumda böyledir, kargo şubeleri acente oldukları için merkezin talimatına göre iş yapalar işi bozmaya başladılarmı merkeze şikayet edin sürekli ergeç bişeyler düzelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ts2000 -- 30 Ocak 2021; 15:3:25 >

• SHADOW kullanıcısına yanıt
    Satıcı gönderici amazon olan prime ürün aldım aynı gün teslimat seçtim agr ye vermişler kolay geldin bekliyordum vermemisler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babamın firması gibi amazon saygı duyuyorum. Bu ülke içinde en iyisi.

• Amazon teslimatta hiç bir sorun yok. Çok hızlı bir şekilde geliyor özellikle "prime" dağıtım için.

Sorun olan iade kısmı. İadeler sadece MNG kargodan yapılıyor.
    MNG kargoda kendince tribe girmiş. İade kargolar sadece saat 11'e kadar yapılıyormuş.

Ulan hafta sonu zaten yasaklar mevcut. Hafta içi ise çalışan insan nasıl iadesini yapsın saat 11'e kadar zaman vermişsin.

• Süper bir sistem internetten sipariş verip , A101 e ulaştığında da cep telefonuma sms gelince gidip A101 den ürünü alabileceğim bence harika düşünmüşler.
    Ben bugüne kadar kargo firmalariyla hep sıkıntı yaşadım Kargoyu bekleme sıkıntısını ortadan kaldırmış..

• Bu sistemi daha da geliştirirler barkod sistemi sms , A101 lerde bir bölüm olur, bu olayı kolaylaştırırlar, belki çok ilerde de A101 dende eve drone getirir

• Ptt Kargoyu amazon alsa sorun çözülür. her yerde ptt var ve şu ptt kargo matik kutularından koysalar oradan alır herkes kargosunu.
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt

Yanılmıyorsam Amazon Prime avantajlarında kargo ücreti Yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Exclusive.Gamer

Satıcı gönderici amazon olan prime ürün aldım aynı gün teslimat seçtim agr ye vermişler kolay geldin bekliyordum vermemisler

agr dediğiniz agt sanırım, ben "kolay gelsin" dedikleri şey ile agt(aynı gun teslim) aynı sanıyordum hocam

ikisi farklı ise benim agt ile bir gun sonra geldi genelde, kolay gelsin i bilmiyorum ben o zaman :D

• quote:

Orijinalden alıntı: teknocu_guvercin

Ama bunun çözümü yok maalesef. Rahat gezilebilen göz zevkimizi okşalayan migross, carrrefour gibi marketlere uğrayıp rahat rahat gezip aynı ürünü çok daha pahalı fiyata alabiliyoruz....

Migros A101 den pahalı mıdır yani ? ben mi yanlış okudum ?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.