|
Amazon siparişleri artık A101 marketlerden teslim alınabilecek (5. sayfa)
-
-
Aynı durum kargo calisanlari icin de gecerli, degisen birsey yok yani.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
MNG bizim burada iyi çalışıyor. Tam tersi a 101 e güvenip bir şey teslim ettiremem. Zaten çalışan kızların akılları beş karış havada.
-
Eğer her a101 şubesine amazon 1 personel desteği vermezse bu iş yürümez. Zaten o marketlerin personelleri kendi işlerine zor yetişiyorlar. Ama onun yerine ekstra 1 personelin maaşını amazon ödese sigortasını a101 ödese personelin ilk amacı amazon kargolarından sorumlu olmak, diğer vakitlerinde markete yardım etmek olsa bu sistem acayip işler. -
quote:
Orijinalden alıntı: mcanozen
Trendyol dolap otomatı yapıyor 1 2 aya heryerde görürsünüzistanbul gibi sıkışık bi şehirde yer yok ki nereye koyacaklar çok çirkin durur
-
quote:
Orijinalden alıntı: TITANistanbul gibi sıkışık bi şehirde yer yok ki nereye koyacaklar çok çirkin durur
Alıntıları Gösteranadolu yakası o yonden avantajlı
-
quote:
Orijinalden alıntı: AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİManadolu yakası o yonden avantajlı
Alıntıları GösterAnadolu yakasında da yine kadıköyde filan çok yer yok diğer yerler daha geniş olabilir ama o dolapları koymak için belediyeye para verirler sanırım o yüzden belediyeler atlar
-
A101 çalışanlarına bi iş yükü daha kitlediler desene. Adamlar zaten köle gibi çalışıyo 12-13 saat 3 kuruş maaşa
Uygulama zaten uzun süredir dünyada var eBay dada in-store pickup var benzeri..
Ben bu hub yada locker olayını yerli alım satım firmalarından bekliyordum sonuçda yurtdışında rakiplerinin ne yaptığını takip ediyorlar ama gene elin oğlu yabancı gelip yaptı..
Uygulama zaten dünyada kendini ispat etmiş bir uygulama ama reelde Türkiye de nasıl işler çalışır onu bilemem.. A101 personelleri gencecik çocuklar İşleri başlarından aşgın..
Bu tip projeler yurtdışında tutuluyor.çünkü orda marketlerde çalışan personeller orda işe girdimi ordan emekli olabiliyor yani buna ciddi bir meslek iş gözüyle bakılıyor.. Bizde ne yazık ki genç işi 2-3 sene çalışırsın tarzında ciddi kalıcı Bir iş gözüyle bakılmıyor o yüzden böyle ciddi bir operasyonel faaliyet ne kadar başarılı olur muamma..
Amazon türkiye de hakimiyet kuracak gibi, bundan memnunum çünkü bu rekabet en çok tüketicilere yarayacaktır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: labtek38
İş yükü artar personel artmaz. İşler yürüyemeyecek noktaya kadar gelirse ancak o zaman yeni personel alınır.Sahibi uyanık çok ... Bilen biliyor
-
Bikaç ay önce öyle aldık biz. Evde yokuz diye kargomat a bırakmışlar. Şifre geldi 3 gün, içinde alın diye. o şifreyi kargomat girdik bizim kargo olan kasa açıldı ve aldık.
quote:
Orijinalden alıntı: BroonAmazon türkiye de hakimiyet kuracak gibi, bundan memnunum çünkü bu rekabet en çok tüketicilere yarayacaktır.
Evet yavas yavas ağırlığını koymaya başlıyor, tek yaptığı da dürüst olmak. Başka ekstra bir şey yapmiyor aslında.
Gecen cocuga bir oyuncak almıştım, haftasi dolmadan sorun çıkardı. Aradim hb'yi anlattim durumu. Tabi iade edin dediler. Satici baskaydi. Neyse gonderdim ürünü. Hepsijet ile tam 1 hafta sonra saticiya ulasti. Ertesi gun talebiniz uygun bulunmamıştır satici kargoyu geri gonderecek diye not girilmis sisteme. Aradim hb'yi, anlattım tekrar durumu. Diyor ki urun tekrar satilma ozelligini kaybettigi icin iade alamiyoruz, kullanmasaydiniz alirdik diyor. Urun sorunlu, kullanmadan nasil cikacakti ortaya vs dediysem de anlatamadim. Ki bu ayni hafta icinde oluyor. İade hakkim vs herseye sahipken yani. Diyorum ki bu benim yasal hakkim. Birsey yapamıyoruz diyorlar. Sizi thh'ye cimer'e ... Sikayet ederim vs dediysem de, tabi basvurabilirsiniz ama birsey yapamıyoruz dediler. Lanet olsun dedim. Bundan sonra hiçbir şey almayi düşünmüyorum ne hb'dan ne ty'dan... Birinin bunlara dersini vermesi gerekiyordu, inşallah akılları başlarına gelir de çeki düzen verirler kendilerine.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
HB bunu zaten yapıyordu bayadır.
-
Petrol ofisine yapıyordu ama neredeyse her sokakta bulunan markete yapilmasi cok daha kullanışlı -
Amozon her yerde number one -
Kolaygelsin ile yola devam, a101 ile hiç işim olmaz.
-
Hocam haklısınız, sadece olması gerektiği gibi işlerini yapıyorlar. Bir kaç ay önce monitör almıştım Amazon’dan, bazı sebeplerden kenarda durdu, hiç kullanılmadı. Geçen baktım geri iade hakkım hala varmış. Yaklaşık 3 ay iade hakkı tanımışlar. Gönderdim paramı iade ettiler. Bir sorun çıktığında da ilgilendirler. Uzun yıllardır Amazon.com ve Amazon Avrupa’dan alışveriş yapıyordum. Türkiye’ye girince bozulur mu diye düşündüm, ancak tam tersi bir çok fırsatı iyi değerlendirdi. -
Bu a101 in senin gibi kıç yalayıcıları, yıkama yağlamacıları oldukça, bu firmanın sırtı yere gelmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 29 Ocak 2021; 23:51:43 > -
quote:
Orijinalden alıntı: BLacKeLDiaBLo
PTT önünden geçerken bu şekile benzer bir ilan gördüm. Kargo gönderimi için mi yoksa teslimi için mi orasını tam olarak bilemiyorum.
Alıntıları GösterPtt'nin bu hizmetinin adı Kargomat ve birçok firmayla da ortak çalışıyorlar. Büyük şehirlerde merkezi şubelerin önünde vs var. Bugün trendyol paketimi aldım Ptt kargomattan mesela.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X