Şimdi Ara

Amazon siparişleri artık A101 marketlerden teslim alınabilecek (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
11
Favori
43.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
165 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amazon hub. Aynısını Amerika da 7eleven mağazalarından yapıyor diye biliyorum. Burada a101 i seçmişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: agtr

Çoh eyi bir site, yabmış adamlar

Satıcının amazon olmadığını, satıcının istediği fiyatı girebildiğini idrak edebiliyorsunuz değil mi?

• Kötü niyetli market çalışanları içinde pahalı bir elektronik cihaz olduğunu anladıkları kargoları rahat rahat hacılayacaklar geçmiş olsun. Amazon burdaki marketleri amerikadaki gibi işinin ehli sanıyor galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A101 seçmeleri kötü olmuş güvenmiyorum, şahsen kargoda bekler gider şubeden alırım.

• A101 elemanlarına gerçekten yazık. Aynı eleman mal geliyor boşaltıyor, reyon düzenliyor, kasaya bakıyor, temizlik yapıyor, hatta servise de çıkıyormuş, bir de bunu yapsın bari.

• Kendi ürettirdiği NİMET adlı ekmeğinde fare boku çıkan, genel müdürlüğü aradığımda, hemen dönecekler diyen ama " ay aradan sonra Watsapp üzerinden bir uyuzun yazması ile unuttuğum konuyu aklıma getiren saçma sapan bir market.. en iyisi GIDA İŞİNDEN çekilmesi KARGO işi yapmaya başlaması HAYIRLI OLUR. Gıda işinde işin içine ediyorlar. Nimet adlı adi firmaya ulaşmak imkansız..

Amazon siparişleri artık A101 marketlerden teslim alınabilecek

• quote:

Orijinalden alıntı: daytone1

Kendi ürettirdiği NİMET adlı ekmeğinde fare boku çıkan, genel müdürlüğü aradığımda, hemen dönecekler diyen ama " ay aradan sonra Watsapp üzerinden bir uyuzun yazması ile unuttuğum konuyu aklıma getiren saçma sapan bir market.. en iyisi GIDA İŞİNDEN çekilmesi KARGO işi yapmaya başlaması HAYIRLI OLUR. Gıda işinde işin içine ediyorlar. Nimet adlı adi firmaya ulaşmak imkansız..

kardeş fare bokuyla amazonun ne alakası var

• Kampec kullanıcısına yanıt

demek ki amazon.com.tr süper bir site değil, amazon iyi bir satıcı. farkı idrak edebiliyor musun?

• Amazon siparişleri artık A101 marketlerden teslim alınabilecek

bu amazon süperciler için esnaf hazırlanmış bekliyor, 500 tl lik kulaklığı takacak yani. nokia ile başladı bu aaaağbe süper ya geyiği

• Darkrock17 D kullanıcısına yanıt

her hafta indirimde gelen mallara nasıl çöktüğünüzü biliyoruz hocam, siz yapmasanızda yapanlarınız çok.

istisnalar kaideyi bozmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dumanus

Millet takmış A101'e ve çalışanlarına. Bu firmanin Tr genelinde 10 bin uzerinde marketi var. Birseyleri dogru yapmasalar bu durumda olamazlardi. Karalamaya calisanlar önce A101 kadarini yapsinlar da sonra konuşsunlar. Haksizlik etmeyin insanlara

Dostum bu mantık tartışılır. "Doğru yapıyorlar ki büyüyorlar"

Olaya sadece PARA KAZANMAK olarak bakarsak evet DOĞRU yapıyorlar.

Ama ÇİFTLİK Bank da DOĞRU yapmış demek ki niye ? Birşeyleri doğru yapmasa yuzbinlerce üyeye, yüz milyonlarca ciroya ulaşır mıydı?

Bu mantıkla binlerce dolandırıcı organizasyonu da DOĞRULAYABİLİRİZ veya başka ülkelerde iktidar gücü ile rekabet olmadan monopol olan şirketleri de doğrularız.

Burada A101 hakkında yorum yapmadım. Sadece ortaya sürdüğünüz çıkarına değindim a101 den bağımsız olarak değindim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 31 Ocak 2021; 13:33:49 >

• Darkrock17 D kullanıcısına yanıt

Ne yani, bütün a101 çalışanlarına kefil misin?

• Burada Amazon a asla laf etmedim, öyle yanlış bir algıya sebepte olmam ama a101 gibi 3 kuruş etmeyen firma sivrisinekten bile yağ çıkartmaya kalkması hiç hoş olmamış.

Bu marketten artık ürün almıyorum, ürünlerinin arkasında, önünde,yanında asla değil.

İnşallah kargo işini becerirde,bizde marketçiliğinden kurtuluruz.. İşin aslı A101 rezilliktir..

Bı fare pisliği için Genel müdürlüğünü aradım, ağırda konuştum ve ilgili birimden biri kesinlikle dönecek dediler ama bir ay sonra Watsapp üzerinden biri yazdı, bende yine ağır şekilde durumu bildirdim ( bu durumun mazereti olmaz, o ahlaksız firma ile üretimini durdurması lazım ama a101 hiç umursamıyor bile ) tekrar watsapp üzerindeki yazan kişi ilgili yerlere yazacağım yalanı ile konuyu kapattı..

A101 ile bu işbirliğide olmaz, görürsünüz...

Ainesi iştir kişinin laf-a bakılmaz. A101 rezalettir.

• mcrew kullanıcısına yanıt

Hatalı seçim olmuş..

A101 rezilliktir.

• Amazon gerçekten kalite kokan bir firma. Ama ihtiyaç duyduğum şeylerin çoğu euro üzerinden olduğu için alacak gücümüz olmuyor :D

• daytone1 kullanıcısına yanıt

Daha neler neler göreceğiz...

• Amazondaki kolay gelsin kargo olayı muhteşem bazen yolda denk geliyorum arıyorum adamı sağa çek diyip alıyorum paketi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkrock17

Bir a101 çalışanı olarak teessüf ediyorum kardeşim bu lafina ...hirsiz miyiz biz?

Kusura bakmayın ama pek iyi bir hissiyat bırakmayanlar var, tabii ki çoğu çok samimi ve ilgili iken kimilerinin yüzünde, sesinde, sütünde bir sıkıntı var sanki, siz anlarsınız ne demek istediğimi...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.