< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 9 Eylül 2022; 22:22:59 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Amazon Türkiye Alfais 3m Cat7 rj45 Ethernet Kablo Kargo Bedava
-
-
Bu düz kabloların uzunları indirime girse. Çok güzel olurdu.
-
Fiyat artmış da cat7 farkı nedir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kabloyu alan olursa AWG değerini yazarsa sevinirim.
Flat olanlar genelde 30AWG gördüm şimdiye kadar ki bu değer çok kötü. CAT7 standardını karşılaması mümkün değil. 1gbps link verecektir muhtemelen ama 2.5,5 veya 10gbps için tavsiye etmem.
-
CAT7 güzel kablo ama markası Alfais ise kablo ne kadar CAT7'dir o tartışılır. Çünkü bakır oranı, kalitesi düşükse CAT5'e yakın kalitesi dahi olabilir.
-
Daha önce bu kablonun 10m olanını 50tl'den değerlendirmiştik.
Cat7 yazımına bakmadan sırf flat olmasından dolayı bu ürünü kullaniyorum ve sorun yaşamıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 11 Eylül 2022; 6:0:31 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cat6 olani 30 metresi 67tl almistim
cat5 olani 30 metre 42tl
https://www.amazon.com.tr/Alfais-Cat5e-Ethernet-%C4%B0nternet-Kablosu/dp/B07N8D8P1X
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu kablolar cat7 standartlarında değil ancak cat5 kalitesine yakın olabilir bilginiz olsun
-
Çöpe atacak paran varsa alabilirsin.Bu kadar rezil kablo yok çünkü.
-
bu markanın cat 6 kablosunu almıştım dış sarımı vs çok kalitesiz, 4 ay kadar sonra başka bir kablo aldım daha uygun fiyata bundan daha iyi çıktı
-
amazonFırsat: Alfais 4214 Cat5e Ethernet Patch İnternet Kablosu, 20 mhttps://www.amazon.com.tr/dp/B07N8D3SYB/ref=cm_sw_r_apan_i_dl_4YY291ASX4J9AT7A2GAE
20m 32tl aldık ama kalite ...
-
ben de bedava sandım, 28 tl imiş para vererek alsam çok daha uygununu bulurum illaki araşıtırarak
-
Bul bize gönder ozaman bu fiyata nerde ucuz var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ihtiyacım olsa araştırırdım, bedava değilse banane
-
Bu Alfais markasının diğer ürünleri de indirimde. Onların yorumlarına da baktım. Genellikle kalitesiz ürünler satıyor gibi duruyor. Dikkat edin.
-
Flat tasarım kabloya daha uzun metrajlı normal kablo ile cevap veren mi ararsiz, markanin hiçbir ürününü kullanmadan yaftalayanimi mi, yoksa bedavacilari mi..... Çok enteresan memleketin vatandaşıyım cidden.
Alfais benim gözümde ülkenin AliExpress mağazası gibi. Bulamayacağınız bir çok farklı elektronik çevirici ürünü bulabiliyorsunuz. A kalitede değilse de bir çok ürünü sorunsuz çalışıyor. Adana merkezli adresleri olup evaletim.com adresinden de kendilerine daha yakın ulaşım sağlayabiliyorsunuz.
Kablo cat7 kelimesi altinda cat7 teknoloji ve kalitesinde olmasa da flat özelliği ve gigabit aktarım sağlayabilmesi açısından uygun rakamda satılmış bir üründü. 10metresini de sorunsuzca kullanmaktayiz.
Alanlara hayırlısı olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 14 Eylül 2022; 10:57:52 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
CAT7 yi napacaksınız, kimse bunu sormamış. Veri merkeziniz mi var hayırdır?
-
Bugün aldığın yarın kar.
At bir kenarda dursun, lazım olunca iyiki almışım dersin...
-
bende 10 metre aldım daha kullanmadım fiber aktif olunca kullanırım diye aldım inşallah sorunsuz uzun süre kullanırım
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
CAT7 güzel kablo ama markası Alfais ise kablo ne kadar CAT7'dir o tartışılır. Çünkü bakır oranı, kalitesi düşükse CAT5'e yakın kalitesi dahi olabilir. |
Bul bize gönder ozaman bu fiyata nerde ucuz var
|
Benzer içerikler
- phanteks t30
- terabox güvenilir mi
- epson l3260 yorumlar
- ofis koltuğu önerisi
- msi shout out
- kasım indirimleri ne zaman
- siber pazartesi
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X