Şimdi Ara

Amazon Türkiye’den bazı Stanley termoslar için “iade edin” çağrısı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
4
Favori
7.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Araştır öğren

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • iade edip magdur oluyorsun yanı bende işe çay götürmek için alıcaktım bu termostan ve uzun yolda kullanmak ıcın ama bellıkı sıkıntılı ürün destek vermediklerine göre seriyi düzeltmeyide düşünmüyorlar kapak değişimiyle felan olucak iş değil demekki

• fad32 kullanıcısına yanıt
    Kelime yapma sivri zeka

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu bahane ile arabanın da yenisi ile değişimini talep edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne güzel dünya, bilmem ne zaman aldığınız her şeyi iade edin, fatura bedelini ödeyelim.
    Çünkü bir tek biz akıllıyız.

• Son zamanlarda stanley eski kalitesinde değil zaten. Triger action bende var sızdırma, açarken patlama (ufak ama tehlikeli olabilir) vs. Büyük olandan aldım yeterince sıcak tutmuyor falan… ismi var kendisi yok. Bizim millet abartmayı seviyor.

• Zamanında 600tl almıştım, tüketici haklarına uygun olarak misliyle değişim olmalı aynı model tedarik edilemiyorsa, yoksa iade etmem boş yere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntquartex -- 4 Ocak 2025; 9:14:25 >

• Bir tanıdık bir üründe iade durumu yaşadı. Alınan ürünün fiyatın aynı olmadığını, arttığını belirtti müşteri hizmetleriyle konuşmasında. Chatteki yetkili amirine durumu iletti ve normalde atıyorum 500 liraya aldığı şey için 700 lira yükleme yapıldı hesabına. verdikleri para sadece amazon satıcılı ürünlerde kullanılıyor olsa da şansınızı deneyebilirsiniz.

• 598 tl iade edilecek dedi Amazon. Kalsın dedim. Suç Amazon unda değil. Stanley değişim imkanı sunmalıydı.

• 2 tane ürünüm içinde toplatılma kararı çıkmıç ama amazon.com.tr de uyarı gelmedi.
    Başka bir ürün için benzer durumda uyarı gelmişti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu üründe sorunlu mu acaba 1 ekimde almıştım

Amazon Türkiye’den bazı Stanley termoslar için “iade edin” çağrısı

• rogzoidre kullanıcısına yanıt
    Hayır bu ürünle ilgili bir sıkıntı yok.

• MHWMZBG9OL M kullanıcısına yanıt
    Bunu nereden anladınız peki hocam?

• Bu Stanley termosların koleksiyonu mu yapılıyor. Bu kadar satmasına anlam veremiyorum

• nuksws_99 N kullanıcısına yanıt

Mislini isteme şansı vardı, ben bozulan mouse'umun yenisi verilemeyince para iadesi istemiyorum tekrar bu paraya benzer bir mouse alma şansım yok dedim.

Satıştaki yeni nesil bir üst modelinden verin dedim, kabul ettiler.

• MEMATİ kullanıcısına yanıt
    İade etmek yerine sadece yeni kapağı satın alsam daha mantıklı. Ama neden ben satın alıyorum diye düşündürmüyor değil

• moustapha129 M kullanıcısına yanıt
    Ben amazondan aldım hocam ne fark edecek, 2023 yılında almışım o zamanki para iadesi olur dedi amazon dedim şaka yapıyorsunuz heralde
    Değişen bişey yok kutup ayısına kayıt açtım bakalım sonuç ne olacak

• Aldığım her 2 termosunda kod kısmı kullanım kaynaklı aşınmış son 3 hane okunmuyor ama ömür boyu garanti kaydını yapmışım ama orada da bu kod yer almıyor sadece barkod kodu yazıyor. Termoslar aldığımızdan beri içindekini zaten sıcak tutamıyordu çokta önemsemiyordum demek ki kapaklardaki sorun nedeniyle oluşuyormuş bu durum. Amazonda herhangi bir bilgilendirme göndermedi.

• Şimdi amazondan bildirim geldi satın aldığım ürünler için toplama kararı verilmiş.
    Kendileri iade için destek sağlıyor ama stanleyin iade yerine başka muadil ürünle veya sorunsuz ürünle değişmesi lazımdı. Tl bazında iade yapılması saçmalık olur bu enflasyonda.

• Stanley Neverleak Travel Mug ile Stanley Classic Trigger Action Mug modellerinin çaplar aynıdır dolayısıyla kapak modelleri birbirine uyum sağlar

Yazıyor disbiritör sitesinde.
    Bana neverleak kapağı temin etse ben ürünü iade etmek istemem mesela.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.