![]() |
Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (18420. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/Forum-Android.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Çok iyi 😅😅
Wc kağıdı ve cips göremedim ama
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Ağzına sağlık, bunları söyledik işte zamanında. Şuan gerçek sucuğun fiyatı ortada(migros apik 1.4k haydi 1k diyelim) gerisi kendini kandırmak başka bir şey değil. 2025'te hala ünlü yerlerin ismini kullanarak doğal algısı oluşturmaları oyununa nasıl geliyor bu insanlar anlamıyorum bizim halka da biraz müstehak galiba bir türlü bilinçlenemiyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 30 Kasım 2024; 16:6:59 > -
normalde fiyatı 965 tl. 289 a düşmüş ben kullanıyorum iyi baya
amazon
Brüder Mannesmann uç seti, 49 parça, M29893https://www.amazon.com.tr/Mannesmann-29893-Tornavida-Bits-Par%C3%A7a/dp/B0055ZEQGY?ref=dlx_black_dg_dcl_B0055ZEQGY_dt_sl7_82 -
Aldım, teşekkür ederim.
-
Az önce amazon 3400 liraya aldığım ürünü iade etmek istediğimde bana hediye etti.
isterseniz arkadaşınıza hediye edebilir veya atabilirsiniz diye de ekledi.
Sağda solda amazona laf atanlara ders olsun. hayatımda böyle birşey yaşamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ne saçma bi olaydır allahaşkına olayı bütünüyle anlatabilir misiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evet bazen yapıyor, ama çok dillendirmemek lazım suistimal etmek isteyen de çok olur
-
kenardan kıskanmaya devam et
-
Yoğunluk olunca bazen yurtdışı MH temsilcisine bağlıyor amazon, ona denk gelmişsinizdir..
Yoksa Türkiye’deki MH temsilcilerinin böyle hakları bu senenin başında elinden alındı, bu temsilciler iade ettiğiniz, kargosu amazon’a ulaşmış, üstüne üstlük bir haftadır da bekleyen ürünün ücretini dahil iade edemiyorlar..
Yani sözün özü, süreklilik, kalite beklemeyin amazon Türkiye’den..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bosch şarjlı vidalamaya uyar mı bu biliyor musunuz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bitmiş hocam indirim, 965 diyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İndirim kovalıyoruz eyvallah da bazı şeylerin ucuzu aranmaz sucuk en kolay tağşiş yapılabilecek ürün. Kilosu 500 liraya sucuk aldım diyen iki kere düşünsün.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tarım kredidekiler dahil mi
genelde uygun oluyor
Ben bu ülke insanını gerçekten anlamıyorum. Yağsız etin kilosu 600 lira civarındayken kilosu 500 TL olan sucuğun olamayacak kadar ucuz olduğunu düşünüyor. Sucuk eskisi gibi kurutulmadığı için firesi de minimum düzeyde olan bir et ürünü. Market reyonlarındaki açık satılan sucuklar dikkatinizi çekmiştir, satış aşamasında bile kuruyup fire vermemesi için hava geçirmeyen ambalajlarda saklanıyorlar (mesela Şahin sucuk). Kendiniz eti, baharatları toptan fiyatına almayıp düşük miktarlarda hazırlarsanız bile 500-600 TL civarına çok çok kaliteli sucuk yaptırabilirsiniz. Hem de içinde çok zararlı olan sodyum nitrit gibi maddeler olmaz.
-
aynısını yaşıyorum şuan
18 gün önce gönderdiğim ürünü kaybettiler depoda
güya 14 günde iade etmeleri gerekiyordu parasını 21. güne attılar
yarın sabah 9.30da tekrar aramam lazımmış iade için
bakalım yarın ne zaman atacaklar
öyle 3400 tllik ürünü iade etmenk vs peh peh
30 liralık eşyayı bile geri gönderin diyorlar
sadece gıda ürününde yapıyorlar bazen iade olmadığı için
oda mh temsilcilerinin kimisi gbt yi istiyor kimiside direkt sizde kalsın diyor
-
yav bu bende de oldu, bu depo nasil yonetiliyor anlamadim, teslim sureci anya dan depo iadesi konya dan mi oluyor acaba
yoğun dönem
iadeye ayıracak eleman yok büyük ihtimal
ama demeyin kardeşim şu gün gelecek şu gün paranı alacaksın vs diye
deki Allah bilir geç
bizde ona göre davranalım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X