Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (18424. sayfa)

5 Kayıtlı Üye ve 38 Misafir (2 Mobil) - 41 Masaüstü2 Mobil
5 sn
376.614
Cevap
8.724
Favori
81.682.137
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1666 oy
Öne Çıkar
Giriş

Cok haklısınız. Kuru sucuk olayi bitti gerçekten. raflardakinin çoğu yaş sucuk hâliyle maliyeti artmıyor. Şahin'in kendi mezbahası var diye biliyorum. Fiyatı ısrarla 900 1000 civarına satıyor. Sucuk yapılırken antrikot kullanan firma yoktur diye düşünüyorum:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metinTasci M kullanıcısına yanıt

iade edebilirsiniz, ancak durumu net konuşmak gerekiyor. Gümrük bireysel kontrole dayalı bir şeydir. Kiminde geçen ürün kiminde geçmeyebilir sonuçta bir şey gözden kaçarsa vergilendirilmez. Ancak genel olarak süreç nasıl işliyor derseniz ürün ücretinin üzerine +vergi +aracılık hizmeti eklenecek, ki aç gözlü ve ekmeğine yağ sürülmüş aracılık şirketlerini düşününce en az MİN 4-5K ile ortalama %50-%60 ta onlar talep edecektir.

• mf.kaya M kullanıcısına yanıt
    Garaj günleri otoparkta olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geçen gün arkadaşlar paylaşmıştı Levi's pantolon indirimini, 32/32 sipariş verdim Amazon'un nadide görevlisi 32/30 göndermiş. 32/32 stokta kalmamış diyorum ki çözüm şunun sonuçta ben burada mağdurum çözüm stoğa girmesi için talep açabilirim ama gireceğine garanti veremem diyorum ki 33 beden alayım bari terzide daraltırım diyor ki fiyat farkını veremem sen ne işe yarıyorsun ki o zaman hepsiburada da böyle bir şey yaşasam hemen bir kupon ne isterseniz alın diyorlar Amazon bitik ağam yaşanan soruna çözüm yok ne halin varsa gör diyorlar Trendyol gibi oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbarisk -- 1 Aralık 2024; 10:20:43 >
  • Sepetteki ve listedeki ürünler kampanya bitimi fiyatları doğal olarak yükseldi fakat şimdi kampanya döneminden daha çok düşmüş fiyatları. Satın aldığım ürünlerin fiyatları da kampanya dönemi altına düşmüş. :D

• oguz_nmcal O kullanıcısına yanıt
    Kasap bir arkadaşımın öğüdü;

Hayvanın eti tezgâha koyulamayacak kadar kötü ise sucuk olur.

Hayvan sarılık olmuşsa et daha kötü ise kavurma olur.

Hiç bir kasap tezgaha koyup satacağı, iyi etten sucuk ve kavurma yapmaz.

O yüzden sucuk ve kavurmayı aldığın yerlere dikkat et derdi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • agulec kullanıcısına yanıt

Bizim şarküteri sahibi de kafa etinden yapıyorlar abi dedi.

• endero E kullanıcısına yanıt

Hangi sucuk bu link var mı?

• Beyler neden kendi sucuğunuzu yapmıyorsunuz ? Adamların nasıl ürettiği belli değilken neden bu kadar sucuk indirim peşinde koşuyoruz. Elektronik alet alırsınız indirimden ama sucuk alınmaz.

• maTeryaL. M kullanıcısına yanıt
    Hocam beymen business, beymen markasına ait değil ayrı bir firma diye biliyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Elbette sorunlu alışverişler olacak ama Amazon, Türkiye'ye girdiğinden beri eğer bir şeyi Amazon satıyorsa muhakkak oradan alıyorum. Özellikle kitap konusunda çok iyiler. Öbür siteler kitabı on güne bulup gönderemezken Amazon yabancı dildeki kitapları bile temin edip iki güne ulaştırıyor. Müşteri temsilcisiyle hiçbir zaman sorun da yaşamadım. Eğer kitabın cildi veya kapağı hasarlı, yırtık yahut kırıksa göndermeme gerek bile olmadan yardımcı oldular.

Dua edin de ahlaksız Türk insanından bezip kaçmasınlar yoksa yine Tüketici Kanunu'na, mesafeli satış sözleşmesi yönetmeliğine uymayan mafyalara kalırız.

• Beyler hanim benim amazon hesabina girmis. Simdi hesap vermeye calisiyorum. Ben elendim siz devam edin. :/

• bychass B kullanıcısına yanıt

Valla ilk defa duydum . Club kısmı daha sportif , business tarafını klasik olarak düşünüyordum hep. Neden aynı ismi kullanıyorlar peki , aralarındaki bağ nedir.

• Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]

amazon
    Lexibook Spiderman 2-in-1 Bluetooth Stereo Kids Headset, Kablosuz, Kablolu, Limited Sound, Foldable, Ayarlanabilir, Girl/Boy, Red/Blue, HPBT010SP
    https://www.amazon.com.tr/dp/B08GPDVHM4?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_XR8VA55HT3YNGVW16GSM&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_XR8VA55HT3YNGVW16GSM&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_XR8VA55HT3YNGVW16GSM&starsLeft=1&skipTwisterOG=1

Doğum günü hediyesi almak istiyorum spidermenli kulaklık isteği geldi , bu ürün 4 yaş için iş görür mü alan oldu mu hiç

• maTeryaL. M kullanıcısına yanıt

Daha önce almadım ama yabancı yorumlarda 4-5 yaşındaki çocuklara alıp memnun kaldıklarını söyleyen var. Bence uygun görünüyor.

• agulec kullanıcısına yanıt
    Üstelik kavurma da çok pahalıya satılan bir ürün hocam ya. Bu paraya tertemiz-sağlıklı etten yapılması lazım. Sucuk işi ise iyice karışık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hbarisk kullanıcısına yanıt

amazon türkiye mh hiç bir işe yaramıyor, siz sistemde ne yapabiliyorsanız onlarda onu yapıyor. Klasikleşmiş cümlelerden ileri gitmiyor sohbet. Dünyada eşi benzerine rastlanmayan amazon bile TR'deki vasatlığın bir parçası oldu. Bir süre önce HB için aynı fikirdeydim, ancak şu an o bile çok daha başarılı ve müşteri yanlısı kalıyor.

Anketlerde kötü değerlendirin, Amazon TR'den kim sorumlu ise çok kötü bir yönetimsel süreç ortaya koyuyor.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Bilindik markalardan şaşmamak lazım. Açıkçası Apikoğlu ve Şahin dışında çok da güvenmemek lazım.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.