Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (18585. sayfa)

5 sn
373.560
Cevap
8.704
Favori
81.079.645
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1662 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Fiyat düşmüş mü çıkmış mı bilmiyorum ama uygun geldi sipariş verdim 1 litre olanı, 600+180 vergi

Tavsiye edilen bir marka diye hatırlıyorum. Puanı da iyi

amazon
    FJbottle paslanmaz çelik spor matarası, mıknatıslı kapaklı, 1L, 800 ml, 600 ml, 400 ml, BPA içermez, sızdırmaz çocuk şişesi, karbonik asit için uygundur, bisiklet su şişesi, termo, okul, fitness için
    https://www.amazon.com.tr/dp/B09MVN1ZLW?ref=cm_sw_r_cso_wa_apan_dp_3PE2TW7NMQS9V8D8BZ8H_2&ref_=cm_sw_r_cso_wa_apan_dp_3PE2TW7NMQS9V8D8BZ8H_2&social_share=cm_sw_r_cso_wa_apan_dp_3PE2TW7NMQS9V8D8BZ8H_2&starsLeft=1&skipTwisterOG=1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @Cem_Alim @sioux @deedrah

Pegasus dikkat etmiyor ama Avrupa içerisinde çok ucuza bilet satan Ryanair gibi firmalar çantaların büyüklüğünü kontrol ediyormuş ve büyükse ceza kesiliyormuş. Olur da yurt dışında bu gibi firmaları kullanacaksınız diye sonradan bilgilendirme yapmak istedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CharlieSelim kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim,

Eski 15,6 inç (43 cm uzunlıuğunda) notebook sırt çantasını kullanmaya karar verdim...

• arkadaşlar, yakın zamanda ABDdeki Stanley bazı parti numaralı trigger action ve (sanırım) never leak modellerini değişim için geri çağırdı. bendeki 2 modelin parti numaraları değişimdekilerle uyumlu olunca TR temsilcisi kutup ayısına mesaj attım ama dönüş olmadı. bu konuda bilgisi olan kutup ayısı ile görüşen oldu mu? şikayetvara göre son zamanlarda pek arayana cevap vermedikleri gibi garantide de sorun çıkartıyolarmış.

• selçux kullanıcısına yanıt

Ben çocuğa krampon aldım, 1 antrenman giydi ayakkabı ayağına vurdu. Yolladım geri. Hiçbişey demediler iadem 2 günde yattı.

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]
  • şu olayda sorunun kutup ayısında olduğu tespit edip adamlara mesaj attım. siteyi düzelttiler ve sorun düzeldi.

amazonla görüştüğümde bu sorun yüzünden çok fazla iade aldıklarını söylemişlerdi. Sorun kutup ayısı internet sitesindeymiş. Bundan sonra kayıt etmek isteyenler sorunsuz edebilir.

• az önce telefonla da aradım şu sıradasınız şu kadar tahmini bekleme vs derken sıra azalınca boş müzik dinletmeye başladılar 20 dk daha bekleyip kapattım. bu durum neyse de demekki garanti işimiz düşse ömür boyu garanti falan hikaye. neyse stanley abd ye msj atacam kendileri bilir. a101 vs de başka garantili satılınca millet burun kıvırıyordu:)

• hikmettufekci kullanıcısına yanıt

kaydettitrdiniz ama bu garanti işinize (işimize) ne kadar yarar Allah bilir. adamlar ne mesaja ne telefona bakmıyor

• Under Armour UA Charged Commit TR 4 Antrenman Ayakkabısı Erkek

44.5 numara

1.001 TL (ödeme esnasında)

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]amazon
    Under Armour Erkek UA Charged Commit TR 4 Antrenman Ayakkabısı, (104) Castlerock/Antrasit/Buhar Yeşili, 44.5 EU
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0BZXWHTFX
  • Artema Samba A45680STA 3F Sürgülü El Duşu Takımı, 6 L/Dk Su Akışı, Duvara Monte, Krom

1.259 TL

Artema Samba A45680STA 3F Sürgülü El Duşu Takımı, 6 L/Dk Su Akışı, Duvara Monte, Krom
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07N9F18DW
  • ysahin2000 Y kullanıcısına yanıt

benimde amazondan aldığım termos quik flap hesapta 8 sıcak tutar diyor ama zar zor 2 saat dayanıyor.5-6 sene abden alfığım termos canavar gibi bu türkiye amazonun sattığı kutup syısının getirdiği son stanleylerde çok şikayet var bilemiyorum neden.Kutup ayısı sıkıntılı bir firma maillere cevap vermiyorlar telefonda umursamaz kaba lar garantiden olsa cak cuk ediyorlar şikayetvar da zaten belli amazona söyledim onlarda firmaya atıyorlar bende global amerikan stanleye şikayet edeceğim bunları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lipton Doğu Karadeniz Dökme Çay, 1000 g

4 adet alımda tanesi 130 TL

* Sayfadaki kampanyayı uygulayın

Lipton Doğu Karadeniz Dökme Çay, 1000 g
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07JDBSMVP
  • ysahin2000 Y kullanıcısına yanıt

Bundan kısa bir süre önce Demirören grubu Kutup Ayısına ulaşıp durumu sordu . Kutup ayısı da ; Türkiye'de herhangi bir geri çağırma programı uygulanmadığı yanıtını aldık. Stanley Türkiye, verdiği bilgilerde Türkiye'de şimdiye dek bir yanma şikayetinin kendilerine ulaşmadığını, ancak sorundan etkilendiğini düşünenvarsa Amerika ile bağlantıya geçmeleri gerektiğini belirtti .

Ancak Amerika'ya Amerika ve Kanada dışından yazıldığında yazanların CPSC e dahil olmadığı için yerel tedarikçi ile görüşülmesi gerektiğini söylediler. Kendilerinin de yerel tedarikçileri ile plan geliştirdiklerini falan söylediler. Özetle bu tip modelleri kullananlar dikkat etsinler , mümkünse çok çok sıcak sıvıları en azından konu netleşene kadar yanma riskine karşı bu model termoslara koymasınlar . Amerika'da 38 yanma vakası kaydedildi ve 11 tanesine ciddi tıbbi müdahale yapıldı.

Geri çağırmanın boyutları (ve muhtemelen maliyeti (2,6 milyon adet!!!)) üretici ve özellikle yerel dağıtıcıları düşündürdüğünden cesur aksiyonlar alamıyorlar. Yeni alım yapacakların bu tip durumları gözönünde bulundurmasında fayda var.

Herzaman olduğu gibi 3.dünya ülkesi durumları , garanti hikaye ... Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] 

• Arkadaşlar 12 yaşındaki kardeşim için su geçirmez kaliteli bot Alaçam da ne önerirsiniz ama çok pahalı olmasın maddi durumumuz çok yüksek değil 3 bini geçmeyecek şekilde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dockers 237216 4PR Yürüyüş AyakkabısıErkek

1.597 TL

DOCKERS 237216 4PR Erkek Outdoor High Sneaker, 42 Pembe
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0DF7NGBLH
  • CAMPER Pelotas Xlf K100545 Spor AyakkabıErkek

44 numara

diğer numaralar da yakın fiyat

2.798 TL

Camper Pelotas Xlf K100545 erkek spor ayakkabısı, Kırmızı 049, 44 EU
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0CJ3FC3KG
  • CAMPER Peu Touring AyakkabıErkek

2.818 TL (44 numara)

Camper Peu Touring Erkek Ayakkabı, Siyah 44
    https://www.amazon.com.tr/dp/B09ZVJV1KS
  • Lipton Doğu Karadeniz Bergamot Aromalı Bardak Süzen Poşet Siyah Çay, 100'lü

4 al 3 öde ile tanesi 85 TL

* Sayfadaki kampanyayı uygulayın

Lipton Doğu Karadeniz Bergamot Aromalı Bardak Süzen Poşet Siyah Çay, 100'lü
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07MF98XZ3
  • avskrc A kullanıcısına yanıt

tşkler bilgi için. hiç şaşırtmıyorlar. "Türkiye'de şimdiye dek bir yanma şikayetinin kendilerine ulaşmadığını...." ulaşsa ne yapacak? kullanıcı hatası diyip geçecek, neyse birşey çıkmayacağına eminim ama edevletten tüketici genel müdürlüğü (güncel adı bu muydu bilmiyorum) yazarım fırsat olursa, dediğiniz bilmemkaçıncı dünya ülkesi muamelesi görüp 2 kat para vermiş olmak can sıkıcı. birkaç msj oldu okuyanların vaktini aldım haklarını helal etsinler, kusura bakmasınlar.

• 46Samet2 4 kullanıcısına yanıt

hocam illa columbia vs markalı olmak şart değilse decathlona baksanız?

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.