Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (18599. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Pinokkyo Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 99 Misafir (5 Mobil) - 95 Masaüstü5 Mobil
5 sn
373.895
Cevap
8.706
Favori
81.136.155
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1660 oy
Öne Çıkar
Giriş
    Samsung'un S10 serisi sonrası çıkan telefonlar acayip fiyasko, albenisi yok eskiden her şeyi dolu dolu verirdi çok sağlamdı ne zaman bu 3 tane model çıkartma olayına geçildi olay bitti. Bir tane kaba ve kalın bir tasarım var hepsine aynısını basıp geçiyorlar, eski orijinallik yok hepsi tek tip ve vasat hele plastik olanları elinde tutasın gelmiyor. Ha en iyi modeli ayrı tutuyor hala ama ülkede onu almak hayal ayrıca çok büyük ekrana zorluyor seni.

alttakilere cevap: En üst modelin ayrı tutulduğunu ve pahalı olduğunu söylemiştim. Ben düz modelde minimal, kibar ama dolu bir telefon istiyorum S8, S9, S10'dan sonra bu yok oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 28 Aralık 2024; 17:15:39 >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt

Siz ne kullanıyorsunuz hocam

• android telefonlarda en iyi fiyat performans sunan xiaomi

• simos35 kullanıcısına yanıt

Ben çok bakmadan evdeki bozulunca siparişi vermiştim. Philips azur serileri iyi olarak biliniyor. O yüzden tercih ettim.

Memnun kalnazsanız iade seçeneğini gözden geçirirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3895, yeşil tonlarında rengi de var. HB fiyatı 6 civarı.

amazon
    Salomon, Erkek, XA PRO 3D V9, Patika Koşusu Ayakkabısı, Sarı, 42
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0CW6HQMS8/ref=twister_B0DF85VV9M?th=1&psc=1

Sanal tuş+çerçevesiz ekran telefonda albeni işini bitirdi. Artık telefonların hepsi aynı, sadece kameraların yeri şekli fark ediyor. Bu işin zirvesi S7/Note 9 idi, sonrası hep gerileme.

• Mokıta kullanıcısına yanıt
    3310 bence s23 ultra gibi efsane telefonu var bu markanın. Ki s24 ultrada ben kullanıyorum şahane cihaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • villager V kullanıcısına yanıt

Note 2'yi unutmayalım. Çağının ilerisinde bir telefondu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • celebic kullanıcısına yanıt

İlk akıllı telefonum Note 2'ydi, şimdi biri gelse dese "Kardeşim kapalı kutu Note 2 var elimde, 10000 liraya vereyim" düşünmeden alır, iyi kötü güncel bir ROM çakar kullanırdım. Kaybetmeseydim bozulma harici hala da elimde olurdu 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi villager -- 28 Aralık 2024; 12:29:0 >

Telefon FE serisi yani ucuza iyi telefon olayı. Albenisi değil iş görmesi amaçlı. Dolu dolu telefon arıyorsanız S24 plus modeline bakmanız gerek.

• XL 413 TL

Fırsat: Levi's Graphic Set-In Neck Tee Tişört Erkek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Mcdodo CA-8820 100W Type-C To Type-C Pd Dijital Ekranlı Data-Şarj Kablosu 5A 1.2M Siyah

331TL

• Coca-Cola Zero Sugar Pet 4x1 L 134TL

Kullanmak için giriş yapın. Kampanyalar 500TL üzeri alışverişinize %5 indirim Kampanya ürünlerini gör

Kullanmak için giriş yapın. Prime Üyelerine Özel: 500TL üzeri alışverişinize %10 indirim Kampanya ürünlerini gör

• New Balance WS009IBG Spor AyakkabıKadın

37,5 999TL

• JUMP 24865 Açık Gri Lacivert Erkek Spor Ayakkabı, 37

494TL

• 508TL

Slazenger BERLIN SneakerErkek Çocuk

• ttec ReCharger Pro M 5.000mAh MagSafe Uyumlu PD 20W Stantlı Kablosuz Taşınabilir Hızlı Şarj Aleti/Powerbank 2BB219 Siyah

974TL

amazon
    ttec ReCharger Pro M 5.000mAh MagSafe Uyumlu PD 20W Stantlı Kablosuz Taşınabilir Hızlı Şarj Aleti/Powerbank 2BB219 Siyah
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0DJR8KJTN?m=A1UNQM1SR2CHM&tag=epeyh-21&_encoding=UTF8&aff_sub4=9
  • celebic kullanıcısına yanıt

note 2 harika bir telefondu, o zamanki iphone ile arasında fersah fersah fark vardı. amiral gemisi tabirinin ta kendisiydi

• villager V kullanıcısına yanıt
    hocam cihazlar sağlam da yazılım desteğinden dolayı çöp oluyorlar en çok kullanılan uygulamaları yükleyemediğimiz zaman telefon ne kadar cafcaflı kusursuz da olsa kullanamıyorsun yakınlarımda 2019 yılının telefonları var sıfır gibi cihazlar en fazla 2 seneye kullanılamaz duruma gelecekler eminim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.