fiyatı makul gözüküyor, peki memnun kaldınız mı? |
Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (18601. sayfa)
-
-
Aynı değil hocam. En önemli parça olan vücut bakım başlığı ve 4 adet farklı başlık/tarak eksiği var. Batarya kapasiteside farklıdır. Ama yine de uygun fiyata almışsınız -
benzer modeli iki senedir saç, sakal ve vücut için kullanıyorum, gayet güzel
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi villager -- 28 Aralık 2024; 21:57:42 > -
Bende de aynısı vardı, 11 yıl önce almıştım. Bir kez batarya değiştirdim tekrar değiştireyim dedim ama başlığı da sıkıntılıymış yeni ürüne yöneldim. Sizinkinin bir üst modelini Philips MG7950/15 aldım. Yenisi güzel makina ama eskisi kadar değil zira onda turbo modu da vardı. Ben pazarama'dan 1850 TL'ye aldım 15 gün önce.
-
Hesapta 900 e 300 kupon vardi baskasina aldım ben kullanmıyorum yorum yapamam -
nasıl anladınız iade olduğunu ? folyosu açık mı geldi? kurulumu yapılmışmıydı? lpn etiketlimiydi?
cep telefonunun iadesi kabul edildiğini bilmiyordum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilzi -- 28 Aralık 2024; 22:25:42 > -
@Camila8 Hocam kalite konusunda herhangi bir sorunu yok ben m63 Bold kalem ucuyla değiştirdiğim zaman imza kalemine dönüşecek. Doğan görünümlü şahin gibi olacak zaten ortalama scrikss bile alsanız 200-300 liradan başlıyor. Benim kuponla birlikte 480'e felan LAMY studio geldi. Daha ne olsun modundayım. Bende bir çok kalem var. Uçlu vs. bu fiyata böyle bir kaleme denk gelmek şans oldu benim açımdan. Kalem kendini belli ediyor, scrikss vs de var bende. Böyle kampanya olursa bir daha dolma kalem alırım.
@baskaningundemi 537 hocam
@eyvahnecdet Haklısınız hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknolojist_44 -- 28 Aralık 2024; 22:29:29 > -
7000 serisini bende 10 yıla yakın kullandım. şarj tutmaz oldu söküp pilini değiştirdim en sonunda tamamen öldü.
en iyi yanı turbosunun olmasıydı. hem vücut başlığı vardı hemde yanak üstleri için folyo başlık vardı.
şimdikilerde bu iki başlıktan birisi ya var yada hiç yok.
-
Link verir misiniz acaba
-
Hayırlı olsun hocam. İçerisinde çanta mevcut muydu? -
-
-
DeFacto Oversize Fit Kolej Yaka Bomber Baskılı İçi Yumuşak Tüylü Hırka
384 TL
XL-XXL
amazonDeFacto Oversize Fit Kolej Yaka Bomber Baskılı İçi Yumuşak Tüylü Hırka Siyah XLhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0CG6MP4RW?th=1&psc=1 -
HyperX Cloud Core DTS Gaming Kulaklık, 4P4F2AA, Siyah
1.899 TL
-
Lav Ada 6'lı Viski Bardağı
175 TL
-
-
JACK & JONES JACIVAN BELT Belts Erkek
187 TL (90)
amazonJack & Jones Erkek JACIVAN BELT Kemer, Kahverengi, 90https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CBT28WLB -
Carrera - 20062495 - Carrera GO!!! Super Ralli Yarış Pisti Seti I Yarış Pistleri ve Lisanslı Slot Arabaları | 2 Oyuncuya Kadar | 6 Yaşından Büyük Erkek ve Kız Çocukları ve Yetişkinler için
2.579 TL
amazonCarrera - 20062495 - Carrera GO!!! Super Ralli Yarış Pisti Seti I Yarış Pistleri ve Lisanslı Slot Arabaları | 2 Oyuncuya Kadar | 6 Yaşından Büyük Erkek ve Kız Çocukları ve Yetişkinler içinhttps://www.amazon.com.tr/dp/B07PTVS3DH -
JACK & JONES JJOLIVER JACKET Mont Ceket Erkek
615 TL (S beden)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X