|
Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (18603. sayfa)
-
-
Gerçek bir DH gurmesi olsaydın kışlığı yazın, yazlığı da kışın alırdın :) -
Reklam panosu gibi dolanmak dh gurmesi hımmmm -
Arkadaşlar eve şarjlı matkap almak istiyorum arada delmek için , arada vidalamalık şeyleri yapmak için . Bu ürün var komşuda bi kaç sefer ödünç kullandım işimi gördü . Arada sırada lazım oluyor istemek ayıp oluyor . Varmı bir öneriniz ? Bosch veya einhell bakıyorum. Linkteki ürüne muadil f/p ürünü varsa önerilerinizede açığım yardımınızı bekliyorum kullanan ustalarımızdan
-
Black and decker ın ürünlerinin fiyatları daha uygun.
-
300₺ fırsat mı şimdi yaz günü 250₺ idi şunlar -
Levis ın giyinen kişiye para vermesi gerekir.Yürüyen reklam -
dolaplarımızı yapan mobilyacıda würt marka şarjlı matkap vardı, performansını görünce rica ettim kendisinden denemek için ve bana mısın demiyordu. fiyatları nedir ne değildir bilmiyorum ama çok kaliteliydi.
-
Arkadaşıma bunu aldık, cihazdan çok memnun. Şuan amazon satıcılı 5800 TL
-
Bu yaz aldığım Altınyıldız ve Avva marka polo yaka t-shirtler belirtilen yıkama koşullarına göre yıkanmasına rağmen ağzı burnu kaydı. Toplam 5 renk almıştım. İkinci yıkamadan sonra artık gece yatarken giymeye başladım. Yazıklar olsun.
Bir tane Amazon'dan aldığım Benetton t-shirti halen giyebiliyorum. Diğerleri maalesef çöp oldu. Beş tane alacağıma keşke 1 tane düzgün alsaydım diyorum.
-
Hocam linkini verdiğiniz matkapları profesyoneller (elektrikçi, tesisatçı) bile nadiren kullanıyor.
Arada sırada vidalama ve delme işlemleri için bu alet oldukça fazla.
Nacizane tavsiyem, HB ve TY üzerinden şarjlı matkap diye aratın. 700 - 800 lira civarına çift akülü, darbeli matkapları görürsünüz. Bunlar bile size fazlasıyla yetecektir. -
ucuz mal alacak kadar zengin değilim diyorsun yani
-
Aynen hocam. Yukarıda saydığım markaların adına inandım hata ettim. -
Duvar deler mi hocam o ürünler gördüm onlarıda güvende vermedi duvara birşey ascak olsak deler mi acaba ? -
Setle birlikte gelen uçlar işe yaramaz. Bunun dışında duvar delersiniz, ben deldim çünkü ama dediğim gibi içinden çıkan yerine kaliteli uçlar alın.
Sağdan soldan ödünç matkap almaktan ucuz yollu kurtulursunuz. İsterseniz kullanıcı yorumlarını okuyup karar verin.
Eğer bütçem var ve biraz daha kaliteli ürün isterim derseniz Einhell ve Bosch bakılabilir ama bizim gibilere ayda yılda bir iki kere kullanmak için o paralar bana göre gereksiz.
-
spreyleme özelliği mük ;)
-
Aynen.. En temizi üzerinde hiç yazı bulunmayan en sade olan giysilerdir. İnsanın markaya değil, o tişörtü giyene odaklanmasını temin edenler hep üzerinde yazı olmayan giysilerdir. Müşteri talep ettikçe, üzerinde yazısı olanı almadıkça, buna ısrar ettikçe eninde sonunda üreticiler pes edip yazısız ürünlerini piyasaya süreceklerdir... Mesela ben üzerinde hiç yazı olmayanları radarıma alıyorum, ucuz dahi olsa yazılı olanları es geçiyorum...
-
Siyah renkte XXL hariç tüm bedenler, %35 indirimle sepette 682TL.
amazonOnly & Sons Erkek ONSMELVIN LIFE PUFFER JACKET OTW VD Dış Giyim, Siyah, XLhttps://www.amazon.com.tr/Only-Sons-ONSMELVIN-PUFFER-JACKET/dp/B098T3CX2X?th=1&psc=1
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X