Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (18604. sayfa)

17 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 66 Misafir (12 Mobil) - 68 Masaüstü15 Mobil1 Android
5 sn
372.683
Cevap
8.688
Favori
80.890.637
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1659 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • dün amazon-de sitesinden bir sipariş vermiştim.. az önce baktım ürün tam da kargoya verilme aşamasına gelmiş yani bir tık kalmışken siparişi iptal etme talebinde bulundum.. şakkk diye iptal gerçekleşti.. para da anında banka hesabıma yansıdı.. ohannes  

amazon-tr bu iptal taleplerini hemen kabul etmiyor ve parayı geri gönderme konularında bile isteye herkese eziyet ediyor demekki  

• mhmmd.dmr20 M kullanıcısına yanıt

Sakın ismi duyulmamış markaların şarjlı ürünlerini ucuz diye almayın. Bu ürünlerin bataryalarında lithium ion piller kullanılır. Ucuz ürünlerin pilleri hem kalitesiz hem de koruma-balans devreleri adi yada hiç olmaz. Patlaması durumunda maddi manevi ciddi zarar görebilirsiniz. Ben arada sırada kullanılacak bir ürün olacağı için fp seviyesi yüksel Einhell markasını öneririm.

Mr D.I.Y Richyoutube
    drill battery🔋on fire🔥 #shorts #youtubeshorts #ytshorts #diy #batteryfire
    https://www.youtube.com/shorts/5DX7BhqkGaE?feature=share

hocam bu ürün iyidir

al koy kenara sonra unut

yıllarca kullanırsın sorunsuz

evde ufak tefek işler için 13 yıl önce aldım 10v bosch pro

6 ayda birde lazım olsa çıkardığımda şarjı hazır sorunsuz

az işim olur vs deyip ucuz birşey alma derim ben

bilindik bir sürü marka var tavsiye edeceğim hepsinide alabilirsin ama hepsi bundan pahalı ve gerek yok

bosch pro bu konuda en optimum markadır sağlam ve diğerlerinden uygun

• antique kullanıcısına yanıt

kargoya verilmemiş ürünü amazon trde şak diye iptal ediyor yani ben iptal edilmeyen görmedim

eğer yarın teslim vs akşam teslim seçtiysen ok argolama sürecinde girdiyse ve paketlendiyse geçmiş olsun

iadede sorun amozon tr

• JackDaniels kullanıcısına yanıt

siparişin durumu kargoya verilme çizgisine çok yaklaşmış ise siparişi kesinlikle iptal etmiyorlar, paketi teslim almayın diyerek konuyu geçiştiriyorlar..

• antique kullanıcısına yanıt

evet bende onu yazdım zaten

sonuçta yurtdışı siparişlerin 15 20 gün sonrası için

yurtiçi 1 2 gün

iptal süresi tabiki farklı olur

sizin o az bir süre dediğinize belki 3 gün daha var yani

• arkadaşlar konu dışı olabilir kusura bakmayın.gercekten su ve,soğuk geçirmeyen ayakkabı bakıyorum.onerilerinize ihtiyacım var.marka ve model paylaşırsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilzi

nasıl anladınız iade olduğunu ? folyosu açık mı geldi? kurulumu yapılmışmıydı? lpn etiketlimiydi?

cep telefonunun iadesi kabul edildiğini bilmiyordum.

Kutusunda jelatin yoktu ve kutuyu açma kısmı deforme olmuştu. Lpn etiket yoktu.

Telefonu açmadım ancak ekranında toz veya parmak izi yoktu. Bu yüzden iade etmedim.

Ayrıca tuvalet kağıdını, etrafı koruyucu kağıtla dolu koli içerisinde gönderen amazon, telefonu zarfın içinde gönderdi.

• Eyvallah hocam sağolun çok . Einhellin bu attığım linktekine muadil ürünü, serisi hangisidir daha uygun ve iş görür diyorsanız onuda alabilirim

Makineyi fazla zorlamam dersen bu olabilir. Akü nedeniyle aşırı zorlamada kendisini sık sık korumaya alır.

Makineyi zorlarım dersen bu daha iyi gibi. Kolay kolay zorlamada durmaz.

Bu üründe olabilir. 10 nm güç ve ekstra kol farkı var. Daha güçlü modellere gerek yok.

valla hocam einhell ürünlerini 15 yıl önce günlük olarak bir işimizi görmek için kullan at diye alıyorduk işyerine

sabah alıyorduk praktikerden öğleden sonraya kadar bozulduğundan çöpe atıyorduk

o kadarlık makinelerdi çünkü

her ne kadar şuan kaliteli olursa olsa bile benim gözümde kullan at markadır

bir bosch pro dewalt makita aeg metabo milwaukee vs kıyaslamam bile

bu markalar içinde dediğim gibi en optimum markadır bosch pro

einhell özelliklerine nedir ne değildir bakmadım bile hiçbir zaman ilgimi çekmez

bu benim düşüncem

kullanıp çok memnun olanlar vardır harikadır belki 100 yıl dayanıyodur vs

bilmem ilgilenmem

kimse o bu şu demesin sonra

Bu konuda hazırlanmış güzel bir video var. Videoda birçok ustanın bile bilmediği önemli bilgiler var. Bence videoyu seyredip neye ihtiyacınız varsa ona göre seçim yapın.

https://www.youtube.com/watch?v=HC3aZBNt9cM&ab_channel=FikretRak%C4%B1c%C4%B1

• Einhelle 2500 falan verilmez. 5 bin ver Dewalt bul en kötü, Milwaukee paran yetmiyorsa.Prof olarak kullanan biri degilim ancak amatörde olsa, elimden pek duşurmem sarjliyi. Eskiden skill vardi bu einhell ile muadil ayni nane. 3 tane sarjli degistim su ana kadar sonunda huzuru Dewaltta buldum. Makita falan da alinabilir. Surekli bir yerlerde kaynak ve vidalama gerekiyor. Az biraz deneyimim varsa en onemlisi bu komursuz makinelerde, tork ve batarya üreticisidir. Batarya ureticisi samsung olan urunleri alin.

Gardrop falan vidalayacaksaniz, bu tur islere yatkinlik yoksa, en iyisi en ucuzundan al geç. Duvar delen, çelik kapı delen, profil biçen, vidalayan biri iseniz omurluk makine alin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 29 Aralık 2024; 21:4:43 >
  • özgüç55 Ö kullanıcısına yanıt
    2023'de Amazon'dan aldığım Samsung telefon da aynen böyleydi. Jelatin yok, koruma bandı hafif hasar almış idi ama içerisi temizdi. Zarf ile göndermişlerdi. Normali bu galiba Amazon'un. Üstüne beş para etmez AGT ile göndermişlerdi.
  • JackDaniels kullanıcısına yanıt

kullan at mıdır bilemem ama cihazlarını elinize alınca bile malzeme kalitesi sırıtıyor resmen ben dandik çin malıyım diye.

bosch mavi seri derim hatta heavy duty derim. alın ömürlük kullanın yanmaz yıkılmaz. servisi de parçası da boldur.

• Faber-Castell Sırt Çantası Round 2 Turkuaz

599 TL

amazon
    Faber-Castell Sırt Çantası Round 2 Turkuaz
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0C6KVYNXQ?th=1
  • Clementoni - 1000 Parça Yetişkin Puzzle - Walk of the Jaguar

284 TL

amazon
    Clementoni - 1000 Parça Yetişkin Puzzle - Walk of the Jaguar
    https://www.amazon.com.tr/dp/B010VBEDSW
  • Adidas Erkek M Bl Sj Hd Eşofman Üstü/Sweatshirt

1,146 TL (Ödeme aşamasında)

S-L

amazon
    adidas Erkek M Bl Sj Hd Eşofman Üstü/Sweatshirt, Woncla, L
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0C8TMK13Z?th=1&psc=1
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.