dün amazon-de sitesinden bir sipariş vermiştim.. az önce baktım ürün tam da kargoya verilme aşamasına gelmiş yani bir tık kalmışken siparişi iptal etme talebinde bulundum.. şakkk diye iptal gerçekleşti.. para da anında banka hesabıma yansıdı.. ohannes amazon-tr bu iptal taleplerini hemen kabul etmiyor ve parayı geri gönderme konularında bile isteye herkese eziyet ediyor demekki |
Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (18604. sayfa)
-
-
Sakın ismi duyulmamış markaların şarjlı ürünlerini ucuz diye almayın. Bu ürünlerin bataryalarında lithium ion piller kullanılır. Ucuz ürünlerin pilleri hem kalitesiz hem de koruma-balans devreleri adi yada hiç olmaz. Patlaması durumunda maddi manevi ciddi zarar görebilirsiniz. Ben arada sırada kullanılacak bir ürün olacağı için fp seviyesi yüksel Einhell markasını öneririm.
Mr D.I.Y Richyoutubedrill battery🔋on fire🔥 #shorts #youtubeshorts #ytshorts #diy #batteryfirehttps://www.youtube.com/shorts/5DX7BhqkGaE?feature=share -
hocam bu ürün iyidir
al koy kenara sonra unut
yıllarca kullanırsın sorunsuz
evde ufak tefek işler için 13 yıl önce aldım 10v bosch pro
6 ayda birde lazım olsa çıkardığımda şarjı hazır sorunsuz
az işim olur vs deyip ucuz birşey alma derim ben
bilindik bir sürü marka var tavsiye edeceğim hepsinide alabilirsin ama hepsi bundan pahalı ve gerek yok
bosch pro bu konuda en optimum markadır sağlam ve diğerlerinden uygun
-
kargoya verilmemiş ürünü amazon trde şak diye iptal ediyor yani ben iptal edilmeyen görmedim
eğer yarın teslim vs akşam teslim seçtiysen ok argolama sürecinde girdiyse ve paketlendiyse geçmiş olsun
iadede sorun amozon tr
-
siparişin durumu kargoya verilme çizgisine çok yaklaşmış ise siparişi kesinlikle iptal etmiyorlar, paketi teslim almayın diyerek konuyu geçiştiriyorlar..
-
evet bende onu yazdım zaten
sonuçta yurtdışı siparişlerin 15 20 gün sonrası için
yurtiçi 1 2 gün
iptal süresi tabiki farklı olur
sizin o az bir süre dediğinize belki 3 gün daha var yani
-
arkadaşlar konu dışı olabilir kusura bakmayın.gercekten su ve,soğuk geçirmeyen ayakkabı bakıyorum.onerilerinize ihtiyacım var.marka ve model paylaşırsanız sevinirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: anilzinasıl anladınız iade olduğunu ? folyosu açık mı geldi? kurulumu yapılmışmıydı? lpn etiketlimiydi?
cep telefonunun iadesi kabul edildiğini bilmiyordum.
Kutusunda jelatin yoktu ve kutuyu açma kısmı deforme olmuştu. Lpn etiket yoktu.
Telefonu açmadım ancak ekranında toz veya parmak izi yoktu. Bu yüzden iade etmedim.
Ayrıca tuvalet kağıdını, etrafı koruyucu kağıtla dolu koli içerisinde gönderen amazon, telefonu zarfın içinde gönderdi.
-
Eyvallah hocam sağolun çok . Einhellin bu attığım linktekine muadil ürünü, serisi hangisidir daha uygun ve iş görür diyorsanız onuda alabilirim -
-
valla hocam einhell ürünlerini 15 yıl önce günlük olarak bir işimizi görmek için kullan at diye alıyorduk işyerine
sabah alıyorduk praktikerden öğleden sonraya kadar bozulduğundan çöpe atıyorduk
o kadarlık makinelerdi çünkü
her ne kadar şuan kaliteli olursa olsa bile benim gözümde kullan at markadır
bir bosch pro dewalt makita aeg metabo milwaukee vs kıyaslamam bile
bu markalar içinde dediğim gibi en optimum markadır bosch pro
einhell özelliklerine nedir ne değildir bakmadım bile hiçbir zaman ilgimi çekmez
bu benim düşüncem
kullanıp çok memnun olanlar vardır harikadır belki 100 yıl dayanıyodur vs
bilmem ilgilenmem
kimse o bu şu demesin sonra
-
Bu konuda hazırlanmış güzel bir video var. Videoda birçok ustanın bile bilmediği önemli bilgiler var. Bence videoyu seyredip neye ihtiyacınız varsa ona göre seçim yapın.
https://www.youtube.com/watch?v=HC3aZBNt9cM&ab_channel=FikretRak%C4%B1c%C4%B1
-
Einhelle 2500 falan verilmez. 5 bin ver Dewalt bul en kötü, Milwaukee paran yetmiyorsa.Prof olarak kullanan biri degilim ancak amatörde olsa, elimden pek duşurmem sarjliyi. Eskiden skill vardi bu einhell ile muadil ayni nane. 3 tane sarjli degistim su ana kadar sonunda huzuru Dewaltta buldum. Makita falan da alinabilir. Surekli bir yerlerde kaynak ve vidalama gerekiyor. Az biraz deneyimim varsa en onemlisi bu komursuz makinelerde, tork ve batarya üreticisidir. Batarya ureticisi samsung olan urunleri alin.
Gardrop falan vidalayacaksaniz, bu tur islere yatkinlik yoksa, en iyisi en ucuzundan al geç. Duvar delen, çelik kapı delen, profil biçen, vidalayan biri iseniz omurluk makine alin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 29 Aralık 2024; 21:4:43 > -
2023'de Amazon'dan aldığım Samsung telefon da aynen böyleydi. Jelatin yok, koruma bandı hafif hasar almış idi ama içerisi temizdi. Zarf ile göndermişlerdi. Normali bu galiba Amazon'un. Üstüne beş para etmez AGT ile göndermişlerdi. -
kullan at mıdır bilemem ama cihazlarını elinize alınca bile malzeme kalitesi sırıtıyor resmen ben dandik çin malıyım diye.
bosch mavi seri derim hatta heavy duty derim. alın ömürlük kullanın yanmaz yıkılmaz. servisi de parçası da boldur.
-
Faber-Castell Sırt Çantası Round 2 Turkuaz
599 TL
-
Clementoni - 1000 Parça Yetişkin Puzzle - Walk of the Jaguar
284 TL
amazonClementoni - 1000 Parça Yetişkin Puzzle - Walk of the Jaguarhttps://www.amazon.com.tr/dp/B010VBEDSW -
Adidas Erkek M Bl Sj Hd Eşofman Üstü/Sweatshirt
1,146 TL (Ödeme aşamasında)
S-L
amazonadidas Erkek M Bl Sj Hd Eşofman Üstü/Sweatshirt, Woncla, Lhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0C8TMK13Z?th=1&psc=1
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X