Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (18635. sayfa)

17 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 81 Misafir (5 Mobil) - 90 Masaüstü8 Mobil1 Android
5 sn
374.274
Cevap
8.707
Favori
81.226.862
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1660 oy
Öne Çıkar
Giriş
    Son zamanlarda öyle Amazon. İade ederken barkodu aldıysanız ordan ancak kargo takibi yapabiliyorsunuz. Hepsiburada bu konuda baya iyi. İade talebi oluşturdun, kargoya verdin, bize geldi, iade yaptık her adım yazıyor ve oldukça hızlı davranıyorlar. Amazon'da benim en son 1 hafta sürmüştü. Onda da hediye kartı bakiyesi olarak iade istemiştim, muhtemelen banka iadesinden hızlı oluyordur diye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• amazon almanya'daki indirimlerin hastasıyım.. keşke burada da olsa Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] 

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]
  • antique kullanıcısına yanıt

Bilgisayar alacaktım 500 stoğu olan bir kasa vardı kampanyalı. Gittim mağazaya, dedim herkesten önce orada olurum heralde baktım 10 kişi var önümde. 2'si aldı diğerlerine veremediler bitti dediler. Önümdeki çocuk çok ağladı, babası fiyatı görünce ikna olmuş yoksa almak istemiyor. Neyse çıktım dışarı, sarı siteye bakıyordum. 7 tane ilan gördüm daha 1 saat önce satışa çıkan bilgisayarlar için. ve 17bin tl olan kasayı 25'ten koymuşlar ilana en ucuz.

Sabah sabah kafa açtığım için kusura bakmayın ama keşke burada olsaydı dediğiniz anda aklıma bu geldi Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _JohnnyBravo_ -- 4 Ocak 2025; 10:13:21 >
  • _JohnnyBravo_ kullanıcısına yanıt
    Bu ülkeyi en az 50 yıl dışarıdan birilerinin gelip yönetmesi lazım ahlak aşılanmali bu topluma yoksa 100 lerce yıl geçsede bizden bi halt olmaz

• Sniper Rifle kullanıcısına yanıt

Müşteri hizmetlerine yazıp kayıt açtırmasanız 2 haftadan önce iadeyi işleme bile almıyorlar, Amazon iade bölümü birkaç aydır berbat çalışıyor.

+

Stanley termosla ilgili iletişime geçen var mı, değişim teklif edilmedi mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterBishoff -- 4 Ocak 2025; 10:40:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben pazartesi kolay gelsin üzerinden iade oluşturdum gelip aldılar. salı günü depoya ulaştı cumada para iadem yapıldı. tüm bunları siparişlerim ekranı üzerinden iade edilen ürün altında iade kargo hareketlerine kadar takip edebildim. son 3 iademde böyle hızlı gerçekleşti.

bu söylediğim gebze deposu için geçerli diğer depolar sorunlu olabilir.

Çok uzağa gitmeye gerek yok, bu forumda bunların en kralı yapıldı zamanında ve hala yapılıyor, hatta bunu meslek haline getirenler var. Çek-satış-takas bölümüne göz atmanız yeterlidir. Ama artık firmalar gözünü açtı, eskisi kadar promosyon yapmıyorlar. Böylece hepimiz hiçbir şeyden yararlanamamış oluyoruz.

• Sar1Lac1 kullanıcısına yanıt

Bende 24 mart 2023 te bu ürünü almıştım. Herhangi bir iade talebi gelmedi. Acaba bu seride bir sıkıntı yokmu.

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]
    Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]amazon
    Stanley Klasik Trigger-Action Termos Bardak, 0.35 lt
    https://www.amazon.com.tr/dp/B08THQ7LZC?ref_=ppx_hzod_title_dt_b_fed_asin_title_0_0
  • kronikyorgun kullanıcısına yanıt

Bize özel sanıyorsanız yanılıyorsunuz hocam.

Daha dün videoya denk geldim, adam amerikada amazondan indirime girmiş 3000 dolarlık ürün alıyor, sonra da 5500 dolara satıyor, 2500 dolar cepte diyor. Kutuları açmadan sadece kargodan alıp kargoya veriyor paketleri.

• anilzi A kullanıcısına yanıt
    Siparişlerim altında iade edilen ürün kısmını ben göremiyorum. Ekran görüntüsü varsa paylaşabilir misiniz?

Ekonomi çökünce ilk olarak ahlak çöker.

Öyle bir dönemdeyiz ki bu tipler yüzünden herkese (satıcı vs) kötü gözle bakıyoruz.

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Ben sadece bu olay için yazmadım hocam ülkenin genel sorunları için yazdım eğitim ekonomi ahlak adalet vs vs vs

• WalterBishoff kullanıcısına yanıt

değişim yok yalnızca ücretini iade ediyorlar

• Salomon Lc2218800 Running Graphic Ss Tee M Gri Erkek T-Shirt

450 TL Daha ucuzu LCW'da :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Salomon ALPHACROSS 5 Yürüyüş AyakkabısıErkek

2780 TL No:9.5 Yani 44 Numara

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Sar1Lac1 kullanıcısına yanıt

Sıcak kullanıyorsanız iade edin sonra suratınızı yakmayın bir anda açılıp yaralanan çok insan var. Bu uyarı az önce bana da geldi daha önce burada konuşmuştuk. Kanada ve ABD falan toplattılar çok şikayet var.

• speedycihan kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi soğuk içecekler için kullanacağım. O yüzden iade etmeyeceğim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.