Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (18636. sayfa)

5 sn
373.089
Cevap
8.693
Favori
80.973.131
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1661 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Stanley bu seride soğuk icecekte de sızma başladı bende 1. senede bilginiz olsun, spora giderken Allahtan su koymuştum, çanta sırılsıklam olmuş. Amazon la görüştüm iade hariç çözüm sunmuyor, ürünü alırken ömür boyu garanti taahhüt ediyorlardı, Amazon yine sınıfta kaldı.
  • WalterBishoff kullanıcısına yanıt
    Stanley de ömür boyu garantiyi amazon vermiyor.
    İstese iade bile almaz gönderin servise der.

Stanley in kutup ayısı ile iletişime geçin contasını felan değiştiriyorlar.
  • speedycihan kullanıcısına yanıt
    Bu sorunlu üründe düğmeye basıp o şekilde içmek lazım. Bir kaç defa ağzıma götürdükten sonra düğmeye basmıştım su fışkırmıştı :)

Ürünü sadece ben kullandığım için pek iade etmeyi düşünmüyorum. İade tutarı 600 tl, yeni termos 1400 tl

Belki bir kaç ay sonra kapak değişim yaparlar
  • Sar1Lac1 kullanıcısına yanıt

Ben ürünü kaydettirmedim, amazonla iletişime geçtiğim zaman ürünün ömür boyu Amazon garantisinde olduğunu söylemişlerdi, hatta ss bile almıştım ama duruyor mu bilmiyorum

• 3728 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 4 Ocak 2025; 17:28:9 >

• celebic kullanıcısına yanıt
    Paylaştığım ürün üzerinden bakıldığında, teşekkür eden ama ürünü alamayan kişi, insan ilişkilerinde samimiyetin ve nezaketin değerini hatırlatıyor. Öte yandan, ürünü alıp hiçbir geri dönüş yapmayan insanlar ise bazen beklentilerimizi gözden geçirmemiz gerektiğini gösteriyor.

Kimisi ürünü alamadığı halde bir teşekkürle bile minnettarlığını belli ederken, kimisi ise sahip olduklarını sessizce tüketiyor.
  • SquidGame kullanıcısına yanıt

her paylaşıma cevap vermek pek mümkün olmuyor açıkcası

hem yeri gelmişken hem de motivasyon olması açısından bu vesileyle sen dahil burada paylaşım yapan, emek veren herkese teşekkürler :)

• Sar1Lac1 kullanıcısına yanıt

çok ilginç, stanley nin tr distribütörü kutup ayısı ama onlar konuyla hiç ilgilenmezken ürünü satan firma olan amazon en azından iade imkanı veriyor

geriye doğru aratırsanız k ayısının konu hk tutumu ile ilgili birkaç mesaj yazılmıştı

• flowerhorn kullanıcısına yanıt

Bu bir arıza mı bilemiyorum, contigolarda da böyle oluyor mantıken de basınç sebebi ile normal diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysahin2000 -- 4 Ocak 2025; 19:0:37 >
  • kasım ayında yapılan aradaki farkı 20 aralıkta iade etme olayı yalanmış

benim iademi yapmadılar , katılım şartlarına da uyuyor (onun farkındayım ) 21 aralıkta iletişimden yazdım , bu hafta içi iade maili gelecek dedi (sistemde sıkıntı varmış tabii ki yalan) 29 aralıkta tekrar mail attım cevap yok , 3 ocakta yine mail attım yine cevap yok ...

bende x den yazıyorum diyorum ki kandırdık deyin vazgeçeyim bu işten diye

• Hirotaro kullanıcısına yanıt

m?aradaki fark ne kadardı yani almayı talep ettiğin rakam?

Bu çok iyi fiyat, teşekkürler. Outdoor bot soran bir arkadaş vardı, Asolo, Salomon, Salewa bakın demiştim, ismini hatırlayamadım, o denk gelir umarım, bu bot tam istediğine uygun. (Ödeme aşamasında % 25 daha düşüyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adepex -- 4 Ocak 2025; 20:59:9 >
  • Hirotaro kullanıcısına yanıt

aynısı bende de oldu hocam.

toplam 7 ürünüm vardı iade olacak.

sadece 2 tane düşük miktarlı iadeleri yansıttılar

bir üründe 600 bir üründe 700 tl iadeleri yatırmadılar mesela.

mh den de bir çözüm çıkmadı.

• antique kullanıcısına yanıt
    Bu kadar indirim yapsalar al satçılar 5 dakikada stok bitirir. Almanya tok ülke. Bizim ülkeyle kıyaslamak yanlış olur. Bizim ülkede aç yok ama açgözlülük var. O ürün 5 dakikada al satçıların gazabına uğrar.
  • K. Ayısı Stanley ve opinel bıçaklarda da distribütör. İndirim yapıyor alıyoruz ürünü geç gönderiyor. bir bakıyorum başka ürünler göndermişler. İndirim bittikten sonra bu ürünler benim siparişlerim değil bana siparişlerimi gönderin diyorum. Öyle yapamayız geri gönderin paranızı iade edelim diyorlar. Aynı ürünler 2 katı olmuş para eski hesaptan gönderilecek diyor. O zaman ben niye istemediğim ürünleri alıyorum diyorum. Çözümsüzlük; Telefonlara zaten çıkan yok. Maillere bakan yok, Amazon üzerinden irtibat anca mümkün. Açgözlülük doğru bizde var ama bu kadar tok satıcılar da bıktırdılar.

Hocam siz bildiğiniz doğru yoldan sapmayın. Verilen emeğe saygı duymak lazım.

Burada verilen linklerden cüzi miktarda gelir elde edilen arkadaşlar var. Biliyorum ki verilen linki kullanmayıp sırf o kazanmasın diye verilen linki kullanmayıp o ürünü linksiz alanlar var. Halbuki adam emek vermiş, bırak kazansın sana zararı yok.

Bu veya başka başlıklarda biri tavsiye veya fikir istiyor. İnanın iki paragraf yazıyorsun, teşekkür bile etmiyor. Beklediğimden değil ama dediğiniz gibi bir teşvik olması açısından bile bir beğeniyi bile çok görüyor.

Burayı bırakın aynı asansöre bindiğiniz kişi bile asansörde kafayı başka yöne çeviriyor veya inerken "iyi günler" demiyor.

Neyse uzattım konuyu. Teşekkür ve selam güzel insan.

• Chantodowill kullanıcısına yanıt

Limit koyar, her kullanıcı 1 tane alır, çok basit çözümler var ama Amazon Türkiye yıllardır ürün çeşitliliği bile artırmıyor doğru düzgün, bir de Amazonun çok etkili kategori ban uygulaması var, kampanyalar istismar edilemez, isterlerse yaparlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterBishoff -- 4 Ocak 2025; 22:22:5 >
  • celebic kullanıcısına yanıt
    Hocam insanlara bir şeyler sunarken bir beklentiye girmedim. Sadece onun vermiş olduğu iç huzurla bu paylaşımları yapıyorum. Sizin teşekkür etmenize istinaden üç dört satır yazmak istedim.

Selamlar. İyi geceler
  • Arkadaslar bunun fiyatı nasıl ? Bide kömürsüz mü alınır mı ? Başka önerisi olan varsa yazabilir

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.