Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (18637. sayfa)

22 Kayıtlı Üye (7 Mobil) ve 78 Misafir (12 Mobil) - 81 Masaüstü19 Mobil2 iOS2 Android
5 sn
374.364
Cevap
8.707
Favori
81.235.508
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1660 oy
Öne Çıkar
Giriş
    Bu botun ön kısmı bozuluyormuş. Şikayervarda falan şikayetler var. Sizde de oldu mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • takirti kullanıcısına yanıt

bu ürün geçenlerde 3000 liraya satıldı fiyat 9000 olmuş bu normal mi? yoksa tekrar düşer mi o fiyata. ayrıca bu ürünü kullanan var mı nasıldır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crocs sepette %20 indirimli ürünler.

www.amazon.com.tr
    Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
    https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eroerg -- 4 Ocak 2025; 23:37:22 >
  • CARNIVALE kullanıcısına yanıt
    Bu süpürgeyi geçenlerde ben de buraya sordum ama kimse cevap vermedi galiba kullanan yok forumda

• A350-900 kullanıcısına yanıt

valla ben alacaktım süpürgeyi de sonra başka işler çıktı unuttum dedim sonra alırım nasıl olsa fiyat bu civarlarda demek ki. bugün bakayım dedim 9000 olmuş

• XanthiN kullanıcısına yanıt

rakamın bir önemi yok , bir kahve parası bile değil ama sana yaptıkları şey dokunuyor ..

Diyorsun ki evet 20 aralıkta yansıyacak ,buna göre ben o ürünü iade edip tekrar alabilirdim ama bu hakkımı elimden aldı (iade süresine oynuyorlar çünkü)

21 aralıkta amazon üzerinden iletişim kısmından ilettim , maille döndüler , bu hafta içi iadeniz yansıyacak (21 aralıkta iade hakkımın son günü) sen iyi niyetle yaklaşıyorsun ama sana yapılan şeyi sindiremiyorsun . 21 aralıktan sonra iade gelmeyince, bu sefer 29 aralıkta mail attım dönmediler sonra 3 ocakta bir mail daha attım yine dönmediler .

bunu amazon artık yıldırma ,uğraştırma politikası olarak benimsedi , madem bunlar artık böyle yapıyor bende aldığım ürünün fiyatı düşerse , hemen iade açacağım (geçen bir ürünü iade ettim mng faturasındaki tutar 53 küsür tl idi) ve göndereceğim , indirimliyi alıp yoluma devam edeceğim .

• Kärcher K 5 CLASSIC 145 Bar Basınçlı Yıkama: 6989TL

amazon
    Kärcher K 5 CLASSIC 145 Bar Basınçlı Yıkama
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0CRRVJRSJ
  • Hirotaro kullanıcısına yanıt

Bana da bir benzerini yaptılar. Kasım kampanyası iade yapılmadı dedim aralık devam ediyor kasımdan kalanlar da aralık ile yapılacak dendi. Sonra da başkası biz bir şey yapamayız sistem yapıyor. Fiyat kontrolü, iade vs biz göremiyoruz dedi.

Bundan önce de arızalı ürünü değiştirmemek için direndiler. Maillere cevap vermediler. Ben de THH verdim. 2 güne mail geldi iadenizi yapalım, özür dileriz vs.

Hiç zaman kaybetme hocam. Ver THH'ye. Amazondan cevap istedikleri zaman sana dönüyorlar bizi THH vermişsiniz diye. Sana atılan mailleri de ekle. İade hakkımı bekleterek elimden aldılar diye yaz. Emin ol alırsın iadeni.

• DreamSs kullanıcısına yanıt

Birkaç gün daha bekleyeceğim ,olmazsa bunu yapacağım . Madem bana yıldırma politikasıyla yaklaşıyorlar bende onlara aynı şekilde cevap vereceğim .

Böyle amazon olacaksa hiç olmasın daha iyi .

bundan yıllar önce usa amazondan 3 tane usb bellek aldım , adamlar teslimattaki taahhüt süresini aştıkları için kargo parasını bana iade etmişlerdi halbuki adamların bir kabahati yok gümrük bekletmiş ona rağmen kargo ücretini iade ettiler birde özür mailiyle bunu bildirdiler . Halbuki benim herhangi bir iade vs isteğim dahi olmamıştı .

bir amazon usa'ya bakın , birde amazon tr deki anlayışa .

• WalterBishoff kullanıcısına yanıt

Enflasyonu insani seviyelere indirse keşke amazon. O zaman hep sıkıntı olmaktan çıkacak bu mevzular. Arkadaşlar bu ülkenin enflasyon problemi Amazon'u bağlamaz. Adamlar iadesini yapıyor daha ne istiyoruz gerçekten anlamak güç.

• indirimleri al sattan ticarete dökenlerin kazançlarından bin mislisi o çocuğun gözyaşları gibi çıkar umarım. ticaretin de bir adabı var ama bunlarda o ahlak olmadığı için yapılan indirimler bunlar için hep suistimal aracı oluyor. bu tür fırsatçılığa önlem için ticaret bakanlığı istese çeşitli önlemler alabilir ancak düzen böyle işlettirldiği için hiçbir halt olmuyor.

• anarcho A kullanıcısına yanıt

Enflasyon tüketiciyi de bağlamaz tüketici kanununa göre

Aynı ürünün muadilini veya bir üstünü sağlamak zorunda . (ki stoklarında bu ürünler VAR zaten )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 5 Ocak 2025; 0:41:52 >

3 bin tl iken sipariş verdim ben. Beğenmedi evdekiler iade ettim.

• Generaloberst11 kullanıcısına yanıt

bteşekkürler hocam yorum için genel olarak eksileri neydi ürünün?

Emiş gücü yetersiz. Dyson gibi beklemiyorduk ama emiş gücünün biraz iyi olmasını beklerdik. Belki de bize gelen ürün arızalıydı.

• Generaloberst11 kullanıcısına yanıt
    Hiçbiri bir Greenote değil

• Hirotaro kullanıcısına yanıt

Ben burada daha önce de yazmıştım. 1 Kasımda satın aldığım ürün için 4000 TL lik bir fark ödemem vardı. Ürünüm kasım kampanyalarında indirimli üründü ve müşteri hizmetleriyle kasım ayı içindeki yeniden fiyat düşüşünü görüştüğümde bana "ürününüz fiyat farkı kampanyası için uygundur size 20 aralığa kadar ödeme yapacağız" dendi. Bu beyanlarını mail olarak da ilettiler. 20 Aralık geldi ödeme yapılmadı. Maili, yazışmaları hepsini sundum. Defalarca görüşme yaptım. Ürününüz uygun değilmiş yanlış bilgilendirme yapmışız dediler. Tamam telafi edin o zaman bu durumu dedim etmediler.

Bir ton kavga dövüş aptal çağrı merkezi aramaları derken 51 günlük kullanım sonunda ürünü kesintisiz şekilde iade ettim.

Aynı ürün şu anda 7000 TL daha ucuza satılıyor. Hatta amazon depoya 7500 TL daha ucuza "ikinci el - yeni gibi" ibaresiyle stok girdiler.

Yıllardır Amazon kullanırım (TR öncesi yurtdışından da çok alışveriş yaptım), ilk defa böyle Ali Cengiz yaptıklarını gördüm. Bundan sonra bende acımayacağım kendilerine.

• adepex kullanıcısına yanıt
    Hocam bahsettiğiniz benim, bu model numarası bana göre yok , solomonun başka bir modelini sipariş ettim ama yarım numara küçük geldi o da çok güzel bir bottu. Aramaya devam hala ayağıma uygun fp bir bot bulamadım. İlginiz için teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, aralık ayı içinde aldığım ürünlerin fiyatları sonradan düştü amazona bu konu ile alakalı defalarca kez mail attım dönüş yapılmadı. Son zamanlarda görüyorum ki burda bazı arkadaşlarda aynı sorunu yaşamış. Aldığım ürünler cep telefonu ve kullanıldığı için iade yapamadım. Amazon türkiyede müşteri memnuniyet politikasını mı değiştirdi ne yaptı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.