Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (18638. sayfa)

11 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 70 Misafir (5 Mobil) - 71 Masaüstü10 Mobil1 iOS
5 sn
372.951
Cevap
8.690
Favori
80.948.284
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1659 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Maalesef amazon artık bitmiştir. Doğru düzgün kampanya bile yok. Fırsat diye paylaştıkları ürün 1 hafta sonra normal dönemde daha indirimli fiyat oluyor. Şu an en mantıklı alışveriş getir kredi kartı ile n11'den 9 taksitle alışveriş yapmak.
  • Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]

Bu Agt nasıl bir çar Yılbaşı teslim edilmeyen kartı şimdi teslim ediyorlar yalnız bugün pazar.Agt Pazar günü dağıtım yapıyor mu ki Takip de Konum 2 sokak ötede gösteriyor ama sabit yerinden kıpardamıyor
  • Dün gelen sıvı sabun dökülmüş ve zarf şeklinde paketle (4,5 kg.) teslim edildi. Bir kutuya koymak yok. Evdeyiz diye bildirim yaptık, kapı önüne bırakılıp gitmiş. Muhtemelen kutu yırtık olduğu için. Amazon çok bozdu. Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahap08 -- 5 Ocak 2025; 13:45:54 >

• redloves kullanıcısına yanıt
    Kasım veya sınırlı 3 5 günlük prime indirim günlerinde yine yatırıyorlar ama Sineğin suyunu çıkartan sömürücü arkadaşlar sağolsun Müşteri temsilcilerine artık hiç bir insiyatif bırakılmıyor. Yani Amazon ben sizi başta prezantabl kişiler varsaymıştım ama sizin sözde kendini elit görenleriniz bile en Çingan köylü kurnazı çıktı. Yani ben size kızımı verdim Siz benim karıma sulandınız ben de size gelmiş ve geçmişteki tüm tanıdığım insiyatifleri sonlandırıyorum siz bunu hak ediyorsunuz dediler kısacası..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizmaaa1907 -- 5 Ocak 2025; 14:0:17 >
  • Ağırlıklı olarak ofis işleri için kullanılacak, 20000 TL civarı fiyat / performans laptop önerisi var mı Amazon'da ya da diğer platformlarda? Önerisi olanlar yazarsa sevinirim

• Sahap08 S kullanıcısına yanıt

buradaki kargocunun işgüzarlığı.

bir keresinde kolay gelsin kargocusu teslim ederken abi kutudan ses geliyor kırılacak bir şey varsa bakıver sorun varsa teslim etmeden tutanak tutayım dedi.

bazıları da işte böyle bile bile kapıya atıp gidiyor.

amazona yazın(bazen fotoğrafta istiyor) muhtemelen para iadesi yapar.

Amazon bu haftaki farklı farklı siparişlerimi aynı kutuya koyarak gönderdi.

Farklı siparişler olmak üzere sıvı deterjan (3 adet 1,6 litrelik ve şeffaf poşeti yok), kıyafet, kuruyemiş, diş macunu ve kırtasiye siparişim aynı kutu içerisindeydi. En ilginci de sıvı deterjanın herhangi bir koruma önlemi olmadan diğerleriyle birlikte olmasıydı. Allahtan dökülmemiş.

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]

Paketleme konusunda çok saçmaladılar.. banada elektronik ürünü zarfa koyup gönderdiler öyle sinir oluyorum ki bazen..

• quote:

Orijinalden alıntı: Sahap08

Dün gelen sıvı sabun dökülmüş ve zarf şeklinde paketle (4,5 kg.) teslim edildi. Bir kutuya koymak yok. Evdeyiz diye bildirim yaptık, kapı önüne bırakılıp gitmiş. Muhtemelen kutu yırtık olduğu için. Amazon çok bozdu. Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]

bana göre sıvı sabun firmasında da sorun var. o basma mekanizmasının ilk kullanımdan önce güvenlik kilidinin olması lazım. sağa veya sola çevirdikten sonra aktf olması lazım ama burda sanki kullanıma hazır halde gibi kafaları(beyaz renkli gövde) yukarda olarak gelmiş ve oluşan baskıyla da akmış gibi gözüküyor.

• lemor L kullanıcısına yanıt
    Greenote tavsiye ediyormusunuz
  • Jack Wolfskin Refugio Prime Texapore Mid M erkek yürüyüş ayakkabısı

3760₺ No 44

• seneskilic kullanıcısına yanıt

saniyeler içinde elinde dedikleri getir kredi kartını 20 günde teslim edemediler bende başvuruyu iptal ettirmiştim

• johnny lenn kullanıcısına yanıt
    Gelen 6 üründen 3'u bu şekilde. Bu mekanizma tüm ürünlerde var. Ürün zarfta nasıl tasindiysa mekanizma açılmış, poşette uyduruktan ağzı tam kapanmadigindan bu şekilde olmuş.
  • FUAT5757 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle öneririm gsc60 kullanıyorum 1 senedir kablolu süpürgeyi unuttuk hergünde altif kullanıyoruz. Ayrıca araç içini temizlemek içinde kullanıyorum.
  • SquidGame kullanıcısına yanıt
    Yararlandım teşekkürler
  • Hirotaro kullanıcısına yanıt

ben de bu mesajından sonra tekrar hatırlayarak amazondan aranmamı talep ettim. Eğer iadeyi yapmasalarda burada yazanlar gibi THY başvuru yapıp prime üyeliğimi iptal edeceğimi söyleyecektim. Gerek kalmadan MH yardımcı oldu, en düşük kaç fiyata düştüğünü benden sözlü olarak öğrendi, itimat etti ve o rakam üzerindne ödemeyi yaptı.

Daha önce aradığımda 25 aralıka kadar hesaplara düşeceği söylenmişti,o tarihte yatmayınca e posta atmıştım ancak dönüş yapmamışlardı. oyala bezdir unuttur taktiğiyle geçiştiriliyor ya da hiç cevap verilmeyerek yatırılmıyor.

Malesef eski amazon kalmadı.

• FUAT5757 kullanıcısına yanıt
    Son kademede şarjı acayip çekiyor gsc60 onun dışında sorun yok. Lakin diğerleri halkında bi bilgim olmadığı için bana da o şekilde gelmiş olabilr
  • amazon'da fırsat olmamasının nedeni rezalet distribütörlerimiz, fahiş fiyata firmalara satarsa amazon nasıl indirim yapsın? son aldığım ürünlerde şuna dikkat ettim, amazon kendisi direkt ithalat yapmaya başlamış. çoğu ürünün üstünde ithalatçı amazon yazıyor.

bilkom, penta gibi tekelleşmiş distribütörlerin tüm ürünlerini ithal eder umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 5 Ocak 2025; 17:36:15 >
  • cassX kullanıcısına yanıt
    Güzel günlerde kullanın
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.