Donma ve Wi-fi Sorunu
https://www.epey.com/laptop/asus-tuf-gaming-f17-fx706li-hx200.html
Bu laptopum da açıldıktan bir süre sonra parazit sesi ile birlikte donma oluyor anlık olarak daha sonra donma geçiyor ancak bir daha wi-fi yi görmüyor bile wi-fi devre dışı kalıyor. Bunun çözümü ne olabilir.
Not: Pc nin garantisi bitti.
Sİlinebilir
silinebilir
Arkadaşlar Merhaba. Arada kalbim sıkışıyor bir kaç kez doktora gittim ritim de bazen bozukluk oluyormuş. Çok önemli değil dediler ama bazen geçekten sıkışıyor ve zorluyor. Günlük attığım adımı ve saat başı kalp ritmi mi düzgün ölçen bir akıllı saat iş görür mü? İncelediğim videoların hiç birinde sensörlerin düzgün çalışıp çalışmadığı incelenmemiş. Her yerde ölçüyor yazıyorlar ama maalesef kimse ne derece doğru ölçüyor diye bakmamış. Huawei gt3 elite düşünüyorum ama sizce alınır mı? Örnek vermem gerekirse bende samsung s8 var arkadaşımda iphone 11 arabayla yola gittiğimiz zaman benim telefon 1000 adım sayıyor iphone 25-30 adım anca. Düzgün ölçmekten kastım bu.
Rtx 3070 Tİ mi RTX 2070 Super mi?
Hali hazırda 6 ay garantili Asus RTX 2070 Super ekran kartım varken bugün sıcak fırsat olarak aşağıdaki ürünü aldım.
arada çok fark var mıdır? almaya değer mi? Acil yardım.
2000 TL ye Kadar Tablet Önerisi
Merhaba 2000 Tl civarı tablet bakarken https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-tab-s6-lite-sm-p610-64gb-10-4-tablet-gok-mavisi-p-hbv00000tb9mb bunu gördüm. 2074 TL ye geliyor bana. Biraz inceleme videoları izledim bazıları çok övüyor bazıları çok yeriyor kararsız kaldım. Genel kullanım olacak özel bi amacı yok youtube netflix oyun müzik hepsi var gün içinde. Bu tablet alınır mı? ya da bu fiyata önerebileceğiniz başka tablet var mı?
DSG Arızası mı?
Bugün çok kötü bir şey oldu. 2011 model skoda octavia 1.6 TDI aracı geri vitese taktığımda araç R ye geçti gibi gösterdi ama gaza basınca N de gibi tepki verip ekranda sadece R simgesi yanıp sönmeye başladı. Tekrar N ye alıp R ye taktığımda düzeldi. Araç düşündüğüm arızayı mı vermiş olabilir yoksa R ye alıp hemen gaza basınca bazen tepki vermiyordu gazdan ayağımı çekip 1-2 saniye bekleyince düzeliyordu onun gibi mi olmuştur?
Edit 1 17.02.2021: Bugün sabah tekrar yaptı. Araç D1 deyken yanıp yanıp söndü yanında anahtar işareti çıktı. Aracı sanayide bilgisayara bağlattım yağ basınç arızası çıktı. Usta yağ eski olduğundan soğuktan (-8.5 C gösteriyordu bugün) yoğunlaşmış basmıyor ısınınca geçer yağı değiştir dedi pek ikna olmadım ama gözlemleyeceğim bir süre. Burada usta yok haftasonu yasağı kalkınca Ankara da yaptırabilirim ancak yağ değişimini.
Edit 2 03.04.2021: Bugün tekrar yaptı yolda giderken vites boşa düştü. sorun yağdan değilmiş. Ankarada usta buldum tamir 3500 değişim 6500 dedi mekatronik dedi direk.
Edit 3:14.07.2021: Bugün uzun yolda giderken tekrar yaptı bu sefer bir D yanıyor bir anahtar işareti. Hidrolik pompası patlamış 3500 TL karşılığı Ankara Şaşmaz sanayide şanzımancıya değiştirdim. Daha ucuz ve daha pahalı fiyat söyleyenlerde oldu ama içeride hep lüks araçlar vardı burası iyidir herhalde deyip yaptırdım. Reklam olmaması amacıyla isim vermiyorum. Tüm DSG kullananlar kenara 500 dolar atıp o günün gelmesini beklemesi gerekiyor :D
Hepsiburada olumsuz yorumları yayınlamıyor.
Hepsiburada dan son almış olduğum ürün teşhir veya iade ürün geldi. kutusu açıktı açılacak yere satıcı bant yapıştırmış ben kesince açık olduğu belli olmayacaktı ama her zaman iadesi kolay olsun diye tırnağımla açarım ürünü. Bantı bir kaldırdım altta kabak gibi kesilerek açılmış olduğu belli. Arkadaşıma aldım ürünü aciliyet sebebi ile iade de etmedik ama en azından yorum yaparak belirteyim dedim. Hepsiburada yorumu onaylamamış çünkü ürün ile ilgili bilgi vermiyormuş. Satıcının teşhir ürünü sıfır diye yollaması ürün hakkında bilgi değil midir? olumsuz hiç bir yorum onaylanmazsa ortaya harika kusursuz alışveriş yapan insanlar kalır. Bu resmen insanları olumsuz satıcılara karşı kandırmak değil midir? İnternetten alışveriş her geçen gün daha iyiye gideceğine daha da rezil hale geliyor güzel ülkemizde.
|
dark guardian kasa led çalışmıyor (çözüldü)
|
rtx 2070s alındı sistem tavsiye
|
Son Giriş: 12 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 260
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 24.910 (Bu ay: 890)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 102 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar