Şimdi Ara

2000 TL ye Kadar Tablet Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 2000 Tl civarı tablet bakarken https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-tab-s6-lite-sm-p610-64gb-10-4-tablet-gok-mavisi-p-hbv00000tb9mb bunu gördüm. 2074 TL ye geliyor bana. Biraz inceleme videoları izledim bazıları çok övüyor bazıları çok yeriyor kararsız kaldım. Genel kullanım olacak özel bi amacı yok youtube netflix oyun müzik hepsi var gün içinde. Bu tablet alınır mı? ya da bu fiyata önerebileceğiniz başka tablet var mı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

2000 TL'ye Kadar En İyi Tablet Önerileri

2000 TL'ye kadar bütçeyle bir tablet satın almak isteyenler için piyasada çok sayıda seçenek mevcut. Ancak, ihtiyaçlarına ve tercihlerine en uygun tableti seçmek zor olabilir. İşte 2000 TL'ye kadar olan en iyi tabletlerden bazıları:

Samsung Galaxy Tab A7: Bu tablet, 10,4 inçlik canlı bir ekrana, güçlü bir işlemciye ve uzun pil ömrüne sahiptir. 2000 TL'nin altındaki fiyatıyla, paranın karşılığını fazlasıyla verir.

Lenovo Tab M10 FHD Plus: 10,3 inçlik Full HD ekranı ve dörtlü hoparlör sistemiyle bu tablet, eğlence için mükemmeldir. Ayrıca, öğrenciler ve profesyoneller için de uygun fiyatlı ve çok yönlü bir seçenektir.

Huawei MatePad T10s: 10,1 inçlik ekranı ve güçlü işlemcisi ile bu tablet, oyun oynamak ve film izlemek için idealdir. Ayrıca, EMUI arayüzü kullanıcı dostudur ve kullanımı kolaydır.

Xiaomi Mi Pad 5: Bu tablet, 11 inçlik 2K ekranı, Snapdragon 860 işlemcisi ve 8720 mAh pil kapasitesi ile en yüksek özelliklere sahip seçeneklerden biridir. 2000 TL'ye yakın bir fiyata, üst düzey bir tablet deneyimi sunar.

Realme Pad: 10,4 inçlik ekranı ve Helio G80 işlemcisi ile bu tablet, uygun fiyatlı ve dengeli bir seçenektir. Ayrıca, Dolby Atmos ses desteği ile film izlemek ve oyun oynamak için idealdir.

2000 TL'ye kadar olan en iyi tablet, ihtiyaçlarına ve tercihlerine bağlı olarak değişir. Yukarıda listelenen seçenekler, bu fiyat aralığında en iyi performansı ve özellikleri sunanlardan bazılarıdır. İhtiyaçlarını değerlendir ve bütçene en uygun tableti seç.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Alınabilir
    Alternatifi Lenovo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000 TL ye Kadar Tablet Önerisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alabilirsin. Ancak ben Casper VIA S30 kullanan biri olarak bu tableti alternatif olarak tavsiye edebilirim. Daha şık gibi geldi duruşu bana.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.