Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (18618. sayfa)

9 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 75 Misafir (14 Mobil) - 68 Masaüstü16 Mobil
5 sn
372.683
Cevap
8.688
Favori
80.890.874
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1659 oy
Öne Çıkar
Giriş

Bunun tadını bu sene değiştirmişler çok kötü olmuş hiç beğenmedim...

• Tamacti Jun kullanıcısına yanıt
    Hastasıydım anında anladım değiştiğini içeriğine baktım hemen shia ve hindistan cevizi yağından ayçiçek yağına geçmişler. Masada birer birer ayrılıyor dostlar.
  • KickerFC K kullanıcısına yanıt

Gofretlerde de aynı değişikliği yapmışlardı çöp oldu

• ABT2020 A kullanıcısına yanıt

teşekkürler...

• Fırsat: THERMOcafé by THERMOS TC BEVERAGE BOTTLE 0,50 l, taş grisi, paslanmaz çelik , 12 saat sıcak / 24 saat soğuk, kesinlikle sızdırmaz, döner kilitli ve bardak, üniversite, okul, ofis, seyahat için, şişe, turkuaz

788 TL

amazon
    Fırsat: THERMOcafé by THERMOS TC BEVERAGE BOTTLE 0,50 l, taş grisi, paslanmaz çelik , 12 saat sıcak / 24 saat soğuk, kesinlikle sızdırmaz, döner kilitli ve bardak, üniversite, okul, ofis, seyahat için, şişe, turkuaz
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0912R41CX?ref=cm_sw_r_apan_dp_QBN6BGPC3SF08HDDCXDM&ref_=cm_sw_r_apan_dp_QBN6BGPC3SF08HDDCXDM&social_share=cm_sw_r_apan_dp_QBN6BGPC3SF08HDDCXDM&starsLeft=1&skipTwisterOG=1

• conmaxpayne C kullanıcısına yanıt
    Türkiyeye değil almanyaya gönderdim oradan bana getirecekler
  • D@rbeli M@tk@p kullanıcısına yanıt
    Babama gelmiş ne amazonda ne migros sanaldan alışveriş yapılıyor iade edin en temizi troy mroy.
  • epiques kullanıcısına yanıt

baseus kablosuz powerbanki kaça aldınız hocam

hocam adres olarak almanyadaki akrabanız veya arkadaşınızın adresini mi veriyorsunuz. veriyorsanız nasıl teslim alıyorlar. siz orda değilsiniz çünkü teslimat açısından sordum.

• erhan63 E kullanıcısına yanıt
    Orada ki tanıdıklarıma gönderiyorum onlar bir şekilde gönderiyorlar çünkü illa ki gelen oluyor siparişide direk onlar adına geçiyorum
  • cemilture kullanıcısına yanıt
    1000 liraydı sanırım
  • bugün herkesin doğum günü mü :)

herkesin nickinin yanında pasta var :)

düzenleme, bu mesajı attıktan sonra düzeldi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Microsoft Edge -- 1 Ocak 2025; 13:45:36 >

Böyle bir imkanınız varsa özellikle çinli markalar -baseus gibi- aliexpressten daha ucuza gönderiliyor Almanyaya aklınızda bulunsun. Ordan alışveriş yaparken de resmi satıcılardan alırsanız kafanız da rahat olur.

• Konu dışı ama bence iyi bir fırsat.

HB'da Köyceğiz Çam Balı.

3,7 kilosu (2 x 1.850 gram) 999 lira (mağaza takip kuponu ile)

https://www.hepsiburada.com/koycegiz-bali-cam-bali-1850-g-teneke-p-HBV0000030EPG?ftid=cq4udvhawbqz4i46&magaza=K%C3%96YCE%C4%9E%C4%B0Z+BALI&url_src=and-product-detail

• cemilture kullanıcısına yanıt
    Daha ucuz göremedim almanya teslimatlı
  • celebic kullanıcısına yanıt

birkaç yıl önce ballarından çeşit çeşit almıştım bal uzmanı değilim ama süzme ballarının kıvamı çok akıcıydı. akıllarda soru işareti bırakıyor, bu kadar akıcı, sıvıya yakın bal mı olur. şekerlenmede yapmadı. Normalde bekledikçe şekerlenmesi gerekmiyormu?

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.