Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (18625. sayfa)

5 sn
374.364
Cevap
8.707
Favori
81.235.350
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1660 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Lepro El feneri, mini LED el feneri, IPX4 su geçirmez kalem lambası, 3 modlu el feneri, küçük, denetim, iş, onarım için mükemmel kalem lambası (2 adet)

Sepetlik  

384₺, yurtdışı ürünü, ödeme

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]
    Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]amazon
    Lepro El feneri, mini LED el feneri, IPX4 su geçirmez kalem lambası, 3 modlu el feneri, küçük, denetim, iş, onarım için mükemmel kalem lambası (2 adet)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07Y1Z6X9W

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takirti -- 2 Ocak 2025; 15:11:59 >
  • Dış Mekan için Güneş Işıkları, WL5000 Hareketli Güvenlik Işıkları, Ayrı Güneş Paneli, 3 Ayarlanabilir Kafa 270 ° Geniş Aydınlatma Açısı, Sundurma Yard Garajı için IP65 Su Geçirmez Duvar Lambası, 2

666₺, yurtdışı ürünü, ödeme sırasında

amazon
    Dış Mekan için Güneş Işıkları, WL5000 Hareketli Güvenlik Işıkları, Ayrı Güneş Paneli, 3 Ayarlanabilir Kafa 270 ° Geniş Aydınlatma Açısı, Sundurma Yard Garajı için IP65 Su Geçirmez Duvar Lambası, 2
    https://www.amazon.com.tr/dp/B08Z3D92B2
  • piyasada 4000 lira olsn bu ürün 2250 liraya sipariş verdim ama merak ettiğim gümrük vergisi ayrıca mı alınacak ..amazon gümrük vergisini peşin almıyor muydu , vergi bu fiyata dahil mi ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • deneme1 D kullanıcısına yanıt

Eğer yurtdışı ürünüyse iptal edin. Gümrükten geçmez.

• spearofdestiny kullanıcısına yanıt

Sabahtan beri içim gidiyor bu renge ve modele. Hadi alayım dedim bitmiş :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • johnny lenn kullanıcısına yanıt
    Benim de öğrendiğim çok şey oluyor, haklısınız ama konuyu dağıtıyoruz.

• spearofdestiny kullanıcısına yanıt
    Şubat ayında slim olmayanı 1.650 liraya almıştım, memnunum. İyi fiyat.

• seeder kullanıcısına yanıt
    Maşallah, boyunuzu bize bahşeder misiniz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • celebic kullanıcısına yanıt

44 numara mevcut hocam satın alınabiliyor

Gelmez hocam bu son 30 euro 27 euro muhabbetlerinden sonra. Amazon'da DFSBilgisayar Asrock B550M satıyordu ona bakın isterseniz stokta varsa.

• Tearz kullanıcısına yanıt
    parasını alıp geçirmezler mi ?

• Amazon "ithalat depozitosu" kalemi altında ücreti baştan alıp, akabinde ürünü gümrükten geçirip vatandaşa teslim edilmesini garanti etmiyor mu ki hocam eskiden olduğu gibi? Değişen nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 2 Ocak 2025; 15:40:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Para falan işi değil hocam bireysel ithalatı 30 Euro ile sınırladılar. 30 Euro üstü hiçbir şeyi vergisini vereyim deseniz de bireysel olarak getiremezsiniz. Gümrük müşaviri falan tutup ticari olarak getirmek de sistem dizme parasına gelir. Anakart alayım derken 20-30 binlik olursunuz.

Amazon'da şu var. Ben bunu kullanıyorum. Eskiden DFS satıyordu. Ryzen 5 5600x ile kullanıyorum. Ben 2200 TL gibi bir paraya almışım 2023 Kasım ayında

ASRock B550M-HDV Anakart AMD AM4 RyzenTM/Future AMD RyzenTM 3. nesil işlemciler
    https://www.amazon.com.tr/ASRock-B550M-HDV-Anakart-RyzenTM-%C4%B0%C5%9Flemciler/dp/B089W26FCB

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Müşteri temsilcisi bilemeyiz dedi , ortalık çok karışık şu an

• Weisanstein kullanıcısına yanıt
    almıyorum iptal ediyorum desem ne olur , zaten iade garantisi var , deneyip görmek istiyorum , bşr sorun olur mu ?
    daha önce çok alışveriş yaptım amazon kendisi vergiyi kesiyordu önceden ..

Gümrük müşaviri tutarsınız. Ona para ödeyerek başlarsınız. 3-4 kalem daha ücret ödersiniz. Size 10K fiyata gelir ürün. Uğraştığınız zamanı saymadım bile.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Değişen limit hocam. Eskiden de 150 Euro altındaki ürünleri vergisini ödeyip kendi ilgilenip getiriyordu. Şimdi o sınır 30 euro oldu. 30 euro üstü pek çok ürün TR'ye kapatıldı gönderimi. Arkadaş kapatılmamış bir şey bulmuş sipariş vermiş ama sistemsel bir hata o. Buraya gelince gümrükte takılır o mal. Boşa beklentiye girecek.

• Tearz kullanıcısına yanıt
    gümrüğe girdikten sonra direk iade edemez miyim ?

• Weisanstein kullanıcısına yanıt
    yanlışınız var gibi geldi ama konuya tam hakim değilim , 150 euro vergisiz sınır olması lazım yani 150 olan bu sınır 30 euroys düştü 30 euro nun üstünü vergisini verip alabiliyoruz , ben böyle sanıyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 2 Ocak 2025; 15:50:41 >
  • Seduna Skagen Çalışma Koltuğu | Ofis Sandalyesi | Metal Ayaklı

2.159 TL

Seduna Skagen Çalışma Koltuğu | Ofis Sandalyesi | Metal Ayaklı
    https://www.amazon.com.tr/dp/B089W3ZL34
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.