< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (18677. sayfa)
-
-
birkaç yıl önce aynısını söylediğimde burada linç edilmiştim.. airfry alanlar sürekli haklı olmak istiyor çünkü üç kuruşluk ürüne dünyanın parasını veriyorlar kolay değil tabi
-
Ara ara 108 tl ye düşüyor. Dün 108 TL den sipariş verdim ben. Adet fiyatı 2.25 TL.
-
Şöyle örnek vereyim o zaman. 200 liralık ürün aldım ve bana 100 lira iade etti. Ben de o 100 lira ile 100 liralık dondurma aldım diyelim. Benim kazancım yüzde kaç olur bu durumda?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yapma abi 😬
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ülkede enflasyona direnen tek ürün Cosori 5.5 LT Airfry olabilir. Senelerdir aynı fiyatla satılıyor.
-
300 liralık ürünü 200 liraya almış olursunuz. %33'e denk gelir indirim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Biz erkelerin büyük bir kısmı yemek işiyle ilgilenmez. Halbuki ilgilenen biri airfryerın kompakt bir mini fırın olduğunu anlar. En önemli özelliği mini fırına göre ufak yapısı.
Ben de alanlardanım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki dondurma almamış olsa idi. İndirim oranı ne kadar olurdu?
aslında bu ürün yakın zamanda yine paylaşılmıştı ama onu bulamadım. neyse konu bu değil, ben bu monttan aldım (778 tl M beden) paylaşan arkadaşa tşk ederim, gayet güzel bir mont bu fiyata bedava. dikişleri astarı çok muntazam. su geçirmez yazıyor ama deneme imkanı olmadı henüz. rengi kahverengi yazsa da yeni atılmış beton yeşilinden :) koyu güzel bir rengi var. gayet kalın. şapka kısmını süper yapmışlar ben önce çıkmıyor sandım o kadar iyi gizlenmiş ama çıkıyor. 1.80 boy 77 kg M tam oluyor, daha rahat olsun derseniz L de olur. üstten kapaklı ceplerin yanı da cep bu arada.
-
Zaten küçük olduğu için, pratik olduğu için, temizlemesi kolay olduğu için tercih edildi. Fırın temizlemek zordur.
Niye ya?
Hanıma sordum. Nasıl güzelse alayım dedim. O kendine alacağımı sanmış. Hayır kendime alacağım dedim 🤣
Kimse istemiyor kırımızı renk almamı 😔
İllaki bir şey alacak o parayla belli süre içinde (sanırım Migrosta bu süre 3 ay). Başka bir indürmli ürün alabilirse oran biraz daha yükselir. Eskiden olduğu gibi 2 al 1 ödeye getirirseniz anca max. avantaja sahip olursunuz. Bu arada senin parayı migros kullanır, sen bakarsın. Kaldıki indirimli ürün rast gelirse o zaman basarsın paranı alırsın ve avantajdan faydalanırsın. Dolayısıyla her halükarda avantaj 33.3% olur bana göre de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dadas-25 -- 13 Ocak 2025; 14:31:38 > -
Başka ürün alınsa da aynı hesaba gelir hocam, toplamda 300 liralık ürün 200 liraya alınıyor sonuçta.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu model dayanıklı fakat diğer model cidden çöp. Kesinlikle 1 sene kullanmadan arıza yapıyor. 3 defa denedim ve hep hüsran oldu. Şimdi klasik pompalı versiyon kullanıyoruz.
CAMPER K100881-001 AyakkabıErkek
42 ve 43 numaralar
2.816 TL
-
Nespresso C62 Pixie Kahve Makinesi,Yeşil
5.845 TL
-
Jumbo Timeless Venti Siyah Çelik Süt Köpürtücü 400 ml
800₺
amazonJumbo Timeless Venti Siyah Çelik Süt Köpürtücü 400 mlhttps://www.amazon.com.tr/Jumbo-Timeless-Venti-Siyah-K%c3%b6p%c3%bcrt%c3%bcc%c3%bc/dp/B0DHD18KFJ -
Skechers Summits Spor AyakkabıKadın
38.5 - 39 numaralar
1.837 TL
-
Privacy Men Erkek Deodorant, 150 ml
48 TL
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X