Anladım hocam. Rica ederim |
Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (18679. sayfa)
-
-
-
Ben de 2 aydir yeni urun gonderilmesini bekliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu batarya ne gibi durumda işe yarar , kamp vs gibimi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Clementoni 39787 Harry Potter Potter-1000 parçalı yapboz, yetişkinler için, İtalya'da üretilmiştir, çok renkli
267 TL
amazonClementoni 39787 Harry Potter Potter-1000 parçalı yapboz, yetişkinler için, İtalya'da üretilmiştir, çok renklihttps://www.amazon.com.tr/dp/B0BTDGPMJ8 -
Matkap batarya ile çalışıyor, batarya haricen satılıyor. Ben ev kullanımı için 2,5 amperlik olanın yeterli olacağını düşündüğümden dolayı onu tercih ettim.
-
Tevafuklara inanırım hocam Rica ederim, yöntem işinize yarar inşallah. Yapışkan banttan bulmaya çalışmanıza gerek yok hocam, bulması zor bişey değil. Hemen heryerde olan standart çift taraflı bant. milyoncularda bile bulunur. Hatta alın size hazır link :)
Bir tane yumuşak, basınca esneyebilen şeffaf bir plastik bulun. Ben yuvarlak kestim resimde görebileceğiniz gibi ama, yuvarlak kesmek şart değil. Siz dörtgen de kesebilirsiniz. sonra bu bantı boşluk kalmayacak şekilde yapıştırın plastiğin kenarlarına. Sonra da bantın diğer tarafındaki koruyucu kaplamayı söküp pompaya yapıştırdınız mı işlem tamam.
Ben BİM'de satılan kulak temizleme çubuğunun kapağını kestim. Yeterince dayanıklı ve esnek. Size de fikir versin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nighty -- 13 Ocak 2025; 21:25:20 >
-
Şimdi doğruya doğru hocam, bu sorunu yaşayana kadar Amazon dan bir şikayetim yoktu.
Fakat bu para iade meselesini bence bilerek yapıyorlar. Yöneticileri Türk mü acaba ?
-
bende aynı durumdayım kurulduğundan beri 250 üzerinde yıllık siparişim var telefondan ıvır zıvıra kadar büyük küçük akla gelecek herşeyi amazondan aldığım halde lego aldım diye kısıt koydular hesabıma.
10 koca yılda 3 tane lego almışım hesaptan toplam sadece 3. Çocuk legosu ve piyasanın 50-100 lira altıdır indirim en çok... fiyat hatası filan da yok. isyan ettim beni kötü müşteri yerine koyamazsınız ispatlayın hane tüketiminden fazla ne almışım diye ama yanıt hep otomatik geliyor.
üstüne onlarca kullanılmış ürün göndermeleri, iadeleri 2-3 seferdir 1 ay bekletmeleri ve o esnada ürün ücreti 10-20 bin neyse ödemek zorunda kalmam...
2024 ağustos sonrası operasyon kısmına bişey oldu ya yönetim değişti ya komple birim değişti ve pttavm nin müşteri memnuniyetinden daha düşük puanlı hale geldiler..
10 senelik prime i kapattım içeride yanlışlıkla kredi kartı yerine hediye bakiyesine yükle dediğim 4-5 lira tutar var. içerdekini Tükettikten sonra kolay kolay tercih etmem
-
Hocam eğer amazon geri iade almasaydı ben de ağustostan beri bekliyor olacaktım . Firmada hala ürün yok.
Eyvallah hocam ben şöyle birşey buldum onu deneyeceğim. Şimdilik koli bandını düğmeden biraz geniş olacak şekilde kare kesip yapıştırdım gayet iyi oldu. Gelen bandı da bu eskiyince yenilemek için kullanırım. Bu bantların yapışkanı oldukça iyi tutuyor tavsiye ederim.
n11'den Şeffaf Sticker Bant 2,5X2,5 CM 50 Adet seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
https://www.n11.com/urun/seffaf-sticker-bant-25x25-cm-50-adet-42031051?magaza=gggencgirisimci
Bu da iyi fikirmiş doğrusu. Bende böyle bir bant yoktu ama. Gerçi aslında koli bandı bile olur düşününce. Yalnız Şöyle bir şey yapmak faydalı olabilir. Butondan daha büyük ama koli bandından küçük bir parça kesip koli bandının içine ters bir şekilde, yani her iki bandın da yapışkan yüzeyleri birbirine bakacak şekilde yapıştırıp, butona gelen kısmında yapışkansız bir alan oluşturup o şekile de koruma sağlanabilir.
Doğrusu fikirler çoğaltılabilir. Yeter ki butonun kenarlarından içeriye su gitmeyecek, butona basmayı engellemeyecek ve şeffaf olan bir çözüm olsun.
Bu arada yeni gelen parti ürünler gelmiş olsa bile sorun ne derece düzeltilmiştir, hatta düzeltilmiş midir bilinmez. Ben olsam yeri seriden ürün gelmiş olsa bile riske atmaz, dediğim şekilde butonu su gerçirmeyecek şekilde kapatırdım. Firmanın yaklaşımı evlere şenlik. İşi şansa bırakmamak lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nighty -- 13 Ocak 2025; 22:0:4 >
-
Inglesina Trilogy Bebek Arabası, Sailor Blue
20.495 TL
-
Dr.Sacchi Konserve Köpek Kuzu Etli 400Gr
39 TL
-
Koli bandı ( kaliteli bir marka ise) çok güzel oldu. Kenarlardan su girmesi zor basmayı da engellemeyecek şekilde esnek bir malzeme ama linkini attığım ürünü kullanırsanız su girmesi neredeyse imkansız hale gelmiş olur. Eskidiğini hissettiğinizde paketten bir tane daha çıkarıp eski bandı yenilelersiniz bu sizi uzun süre götürür.
BLACK+DECKER BHFEV182CP-QW 18 V 2 Ah 4'ü 1 arada PowerSeries Extreme Evcil Hayvan Süpürgesi
6.350 TL
amazonBLACK+DECKER BHFEV182CP-QW 18 V 2 Ah 4'ü 1 arada PowerSeries Extreme Evcil Hayvan Süpürgesihttps://www.amazon.com.tr/dp/B07TFQV4P8 -
Hocam bir şeyi anlamadım,
1 siparişte 2 adetten fazla satın alamazsın kuralını anlayabilirim de,
bu Lego da sınırlı sayıda üretim mi var ki 10 yılda 2 adetten fazla satın alamazsın diye kural koymuşlar ? Şaşırdım.
Sanki dersin sınırlı sayıda üretilmiş Ferrari otomobil.
-
bebek arabasının fiyatı, bugün müjde(!) olarak açıklanan 5 bin lira çocuk yardımından daha pahalı
-
Clementoni - Monte Rosa Dreaming 500 Parça Puzzle (35041)
125 TL
amazonClementoni - Monte Rosa Dreaming 500 Parça Puzzle (35041)https://www.amazon.com.tr/dp/B01N9TWH5B -
Wrangler Erkek Sweatshirt
835 TL
XL beden
amazonWrangler Sweatshirt Erkek Sweatshirt, Lacivert, XLhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0CNQTPR9K?th=1&psc=1
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X