Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (18735. sayfa)

9 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 63 Misafir (15 Mobil) - 56 Masaüstü16 Mobil
5 sn
375.883
Cevap
8.715
Favori
81.538.464
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1666 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Hocam aldığım ürünün açıklamasında "Takıldıktan sonra sağlam ve güvenli bir tutuş için doğrudan telefona / kasaya yapıştırılabilen 3M çıkarılabilir yapışkan bant." yazıyor.

Spigen marka ve Amazon satıcılı olduğu için güvenerek aldım.

Böyle bir ürüne ihtiyacım vardı. Yüzüklü kılıfların yüzüğü çabuk deforme oluyor. Bu ürünü telefondan dizi, film ve maç seyretmek için aldım.

@erakan ürünü bulmama yardımcı oldu sağ olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sahap08 S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • EditörünSeçimi kullanıcısına yanıt

tabii ki ihtiyaca ve bütçeye göre

2 pil için i2, 4 pil kullanımı için i4 standart olarak her işinizi görecektir. Her tür sarjlı pili de sarj eder.

pilin bütün değerlerini, kaç dakikada sarj oldu filan gibi bütün detayları da göreyim filan isterseniz dijital ekranlı olan d2, d4

• crowler C kullanıcısına yanıt

Evet ben de sonradan arayip buldum ve aldim. ilginç şekilde amazon.de'den daha ucuza geliyor.

• dokuzcanlicanavar kullanıcısına yanıt

Sanırım 9 volt şarj etmiyor. Etseydi almayı düşünüyordum.

• extra34 E kullanıcısına yanıt

valal evde lego trenler sbebiyle aldığım 40a yakın aaa şarjlı pil var

onlar yetmezmi

şartmı lion pil

sağlam iş görürü bir fener arıyordum zaten ortalığı gündüz yapmasına gerek yok karanlıkta önü aydınlatsın yeter

• celebic kullanıcısına yanıt
    Herşeyi geçtim skt falan zaten ofsayt. Ben ürünlerin formlarına takılıyorum genelde, D3 vitaminini yağ bazlı ve softjel olarak almak vücut için daha verimli, efervesanlari genelde C vitaminleri için tercih etmeliyiz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • JackDaniels kullanıcısına yanıt

Lithium pile heveslenenler için dedim ben. Yoksa aaa pil ile de olur tabi. Ama şarjlı olanlar 1.2v (normal aaa 1.5v) ve amperi doğrultusunda ömrü olur. Kısaca önünüzü aydınlatır diye düşünüyorum.

• extra34 E kullanıcısına yanıt
    Hocam deprem çantasıdır vs yanına atsak 10-15 tane pil ile arada da pillerinskt kontrol edip sirkülasyon sağlasak iş görmez mi ille şarj edilebilir olmasının nedeni neden? İş görmez dediğiniz için fikir almak niyetindeyim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • lapsekilitayfur kullanıcısına yanıt

Şimdi yanlış da yönlendirmek istemem kimseyi ama bendeki fenerlerin en düşüğü 800 lümen falan. O yüzden 300 bana düşük geldi.

Bu arada ben de almış bulundum arabaya falan atmalık.

Normal aaa pillerle 4.5 volt yapar. Şarjlı aaa ile 3.6 eder. Lithium ile 4.2den başlar 3.5a kadar düşer şarjı. Lithium ile en uzun ömürlü olur.

• feneri ben 3 ay önce almıştım elimde 2 tane eski 18650 pil vardı, şarj cihazı da xtar mc1 var yavaş ve tek pil şarj ediyor ama fener için alacaksanız iş görür. fenerin artısı da bence hem 18650 pil hemde içinde çıkan aparat ile 3 adet aaa pil ile çalışması. alırken ben yanında aynı markanın kalem tipi fenerini de almıştım o da bence başarılı

• 18650 li-ion pilleri saklama-taşıma gibi işlerde azami dikkat ediniz. bu piller , sıradan kalem piller gibi cepte taşınmaz. özel plastik koruması içinde saklanması-taşınması gereklidir. hele herhangi bir metal ile birlikte , bir arada sakın taşımayınız. uyardım mı, uyardım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeathLess_55 D kullanıcısına yanıt

Kesinlikle yağ bazlı alınması lazım. Tesadüf ucuza görünce alayım dedim yoksa normalde aşağıdakini kullanıyorum.

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]

• jubeii kullanıcısına yanıt
    Bu sabah sipariş geçtim akşam 6-7 gibi teslim edildi.

Çift taraflı 3M bantla yapışıyor. Bir tane de yedek bant koymuşlar. Kaliteli bir şeye benziyor.

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]

Fotolar yan yüklenmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebic -- 25 Ocak 2025; 22:0:22 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Arkadaslar tanesi 5k tl olacak sekilde 20 cek var. Tanesi 4500tl. Hediye ceki bakiyesi olarak yukleniyor. Sadece amazon satici gonderici oldugu urunlerde kullaniyorsunuz. Dusunen varsa pm atabilir. Once para sonra cek seklinde satis uymayan kendini yormasin lutfen.

• d vitamini icin boyle cop urunlere para kaptirmayin. Bu isin manyagi biri olarak, cozumu cok oncelerde devit te buldum. Ampul 300000 alın eczanede 40 lira bir seydi en son. ayda 1 enjektörle dil altına ampulden çekip zerkedin.

Hastalik nedir? Unutursunuz. Bagisiklik sistemi icin Vitamin D olmazsa olmaz. Kutudaki urun 1000 ui hicbir ise yaramaz. Gunluk ihtiyac zaten 7000-10000 arasi, ki emilimdeki kaybi da hesaba katmalisiniz.

• krstarica kullanıcısına yanıt

aman hocam. 300 bin ui kimseye öyle test yapılmadan tavsiye edilmez. Allah korusun

Hocam d3k2 olarak denediniz mi?

Test yaptırdığımda epey düşük çıkmış doktor vermişti bana da ampulü kır yoğurtla falan ye deyip..

kullanmıştım ama devamında yeterince yükselmediğini düşünüp tekrar eczaneden almak istediğimde kafanıza göre almayın doktorunuza danışın, test yaptırın tarzı yaklaşıp vermek istememişti

ben de huylanıp almamıştım :) daha düşük dozda olduğunu düşündüğüm Ocean D3K2 20 ml Damla alıp kullanmaya başladım

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.