Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (18736. sayfa)

5 sn
375.870
Cevap
8.714
Favori
81.534.878
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1666 oy
Öne Çıkar
Giriş

Hocam zayıf d vitamini içerigi marka guvenilir. bircok sertifikasi olan yerli.bir firma bircok urununu omega 3, iyot ve magnezyum malat olarak kullaniyorum yillardir ancak d vitamini cok fazla suistimal edilen bir hormon. Populerligi sebebiyle allayip pullayip pahaliya satiyorlar. K2 vitaminini haricen alabilirsiniz. D vitamini aslinda bir hormon, K2 ve Magnezyum ile de antagonist çalişir yani çozünmeye sebep olur. Kana geçer, hücresel yapıdan. Bu sebeple belirli bir yaş üzerindekiler kesinlikle K2 özelikle takviye almalı.

Gunluk d vit ihtiyaciniz 10 kg da 1000 ui dir ve yağlı form olmalidir malum ADEK grubunda yer alır ve degerini yağda korur. 80 kg bir kimse 8000 ui ihtiyac duyar. Zaten agizdan emilim zayıf. Belki 1000 ui alinan bir vitamin %50, 60 emiliyor , emilmiyordur. Kas içi gibi olmuyor. Bunlari da goz onunde bulunduruldugunda, daha yuksek bir takviyeye gecin derim. Tabi bunun hesabini yapmalisiniz. 50000 ui aldiysaniz bunu 1 haftalik ihtiyac gibi gorup haftada 1 kez 50000 ui alinmali.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• krstarica kullanıcısına yanıt

D vitaminin fazlası ciddi zararlıdır ve d vitamininin toksisitesi tehlikelidir. Bunu google araması bile söyler.

Sizin bünyeniz demek ki 300 bin ui için uygun olabilir ama herkeste aynı şey olacak diye bişey yok. Test yaptırılmadan bu kadar yüksek değer alınmamalı bence.

Ayrıca devit yerine d3k2 formunda alınmalı. Bununla ilgili daha fazla mesaj yazıp forumu kirletmeyim. Okuyan arkadaşlar da ezbere yüksek oranda d vitamini almasınlar.

• oturma odası için led güzel ampül varmıdır dostlar. ve tavsiyeleriniz nelerdir. iyi aydınlatsın beyaz led olursa güzel olur.

• Muhabbet, fenerden d vitaminine doğru evriliyor; sabaha karşı başka nereye evrilir işte onu bilemiyrem... 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 25 Ocak 2025; 23:13:4 >
  • Merhaba nereye yazacağımı bulamadım konu ile alakasız
    Amazon prime aldım uygulaması ps5 de var ordan izleyebiliyorum ama tv deki uygulamasından giriş yapmama rağmen izleyemiyorum ücret istiyor nasıl yapabilirim özelden yazsanız da olur

• sorum şarj lı süpürge;

einhel baya satılmış amazonda. bir kaç çeşidi var sanırım.

bu süpürgenin kaç AH lık bataryası var? yada batarya bu fiyata dahil mi anlıyamadım. birde şu 2 ayrı linkte ki ürünü alsam işimi görürmüyüm.;

ve

• ozoz15 kullanıcısına yanıt

Hocam tam aksine beyaz ışık kullanmayın hele ki oturma odasına hiç kullanmayın.

Tavana soft sarı ışık veya lambader iyi olur.

• ozoz15 kullanıcısına yanıt

4000K olan lambaları tercih edebilirsiniz hocam.

• maviplanet kullanıcısına yanıt

Bu gönderdiklerinizde batara dahil değil. En az 4 amperlik bir batarya almanız gerekir, daha küçükleri hem şarjı çabuk biter hem randımanlı çalışmaz.

ben 2.yolladığınız ucuz modelden kullanıyorum. 2+1 evde kullanıyorum ama bende halı yok. Bence sadece toz almak için ideal, çekiş gücü yeterli ama halı olursa nasıl olur bilemiyorum.

bende einhell matkap vardı, onunla şarj aleti + 4 amper pil olan başlangıç kiti gibi bir batarya modelinden almıştım. Bunu da uyguna bulunca aldım işimi görüyor ama prof bir temizlik beklemeyin. Zaten dandik bez filtre var içinde ki toza ve saç teline bulanınca temizlemek zor oluyor. Youtube’da filtrenin üstüne kadın çorabı geçirenler var, öyle yapınca biraz daha temizlik kolaylaşıyor.

• apoo143 A kullanıcısına yanıt

bilmediğim için soruyorum ha bu ne işe yarıyor;

• extra34 E kullanıcısına yanıt

benim fenerler bugün teslim edildi. akşam kontrol ettim pillerle. aliexpress(ae)ten aldığım fenerden pek bi farkı yok. ae dekiler 2000 lümen diyerek satılıyordu bu 300 lümen, ki 300 lümen doğrusu. aksesuar eksiği yok ve ipx4 su koruması var. ipi, kemer askılığı, aaa pil aparatı ve li-ion pil yuvası hepsi var. aedeki kemer askısı olmadan gerisi vardı ve ipi dandikti. fenerleri aile üyelerine dağıtacağım. deprem gibi durumlar için afet çantalarında bulunsun. benim ihtiyacım yoktu sırf onlar için aldım zaten. paylaşan arkadaşa çok teşekkür ederim.

• JackDaniels kullanıcısına yanıt

fener hem li-ion hemde aaa ince pillerle çalışıyor.fener içinde aaa pil yuvası takılı, ve li-ion için kutu içinde beyaz yuva var. epey şarjlı piliniz varmış zaten afet çantası gibi lazım oldukça kullanacaksanız şarjlı piller zamanla kendisi deşarj olur. bu nedenle afet çantanıza şarjlı pillerle birlikte bimde 4lü satılan 1 yada 2 paket ince pilde eklerseniz, acil durumda şarjlı bitik çıkarsa hemen alkalin pille kullanıma devam edebilirsiniz.

• 2 gündür girmiyordum konuya hiçbir şey kaybetmemişim. Fenerden başka birşey konuşulmamıs nerdeyse.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ahmet_Es kullanıcısına yanıt

30 Kasım da 67 TL ye almışım , şu durumda normal fiyatında sanırım, son kullanım tarihleri yakın olabiliyor bahsedildiği gibi.

• celebic kullanıcısına yanıt

Normalde bu konuda çok kalabalık etmeyi sevmem ama neden beyaz ışık değil o kısmı anlamadım ben mesela? Sarı ışıkta kendimi mutsuz hissediyorum ben :)

Parlak beyaz ışıkta oturmayı seviyorum.

• Naganzo N kullanıcısına yanıt

Hocam 4000 K olan lambalar ne sarı ne de beyaz ; ikisinin ortası. Tam beyaz parlak ışığın bazı zararlarından bahsediliyor. Yoksa siz nasıl rahat hissediyorsanız onu kullanabilirsiniz pek tabii.

• maviplanet kullanıcısına yanıt

Einhell 18v el aletlerinde kullanılan 5.2 amper bayarya. Ayrıca satılıyor genelde. Ben 4 amperliği ve şarj aleti beraber olan bir paket vardı, ondan almıştım. Bunun yarı fiyatındaydı. Bu 5.2’lik olan sadece batarya, şarj aleti yok kutuda.

yani süpürge alırsanız bir de batarya ve şarj cihazı almanız gerekiyor.

• celebic kullanıcısına yanıt
    daha foruma yeni girdim ben cevap verene kadar almışsınız, hayırlı olsun.. ne kadar artmış fiyatları ben o zamanlar 40 liraya almışım, kasaya yapıştırıp kullanmıştım, diğer piyasa ürünlerine göre spigenin’inkiler farklı oluyor, güle güle kullanın..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.