< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (18750. sayfa)
-
-
Bu ürünü alabiliyor muyum ? Yoksa gümrükten geri mi döner ya da 2 katı gümrük mü çıkar ?
-
300 75 bana uygun dedi 75 tl indirim oluyordu septte gözümle gördüm ama işim çıktı 30 dk sonra alayım dedim indirim olmuyor bunun çözümü var mı?
-
Bu şartlarda dönmemesi gerekiyor hem taşıma hemde vergiyi ödüyorsun satın alırken fiyat iyimiş bu arada en son tr deki fiyatı 16-17K idi geçen sene.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Amazon us amazon avrupa
prime olmayan biraderin hesabında deneyeyim dedim şimdi ancak geçersiz diyor kodlar, kaldırmışlar sanırım.
-
edding 17 FUNTASTICS TEXTILE FUN çocuklar için tekstil kalemi - sarı, kahverengi, mavi, kırmızı, yeşil - 5'li kalem seti - 2-3 mm yuvarlak uç
84,60₺
amazonedding 17 FUNTASTICS TEXTILE FUN çocuklar için tekstil kalemi - sarı, kahverengi, mavi, kırmızı, yeşil - 5'li kalem seti - 2-3 mm yuvarlak uçhttps://www.amazon.com.tr/dp/B00BZO7WB0 -
Kodlar tükendi hocam
Edding Grafik Kalemi Turuncu Renk (E-1200)
5,97₺
-
Alınabiliyor görünüyor, ama gelmez. (30 Euro sınırı) En azından standart yollarla gelmez. Küçük esnafımızın korunması için bu yol sım sıkı kapatıldı :)
-
Kodların tükendiğini zannetmem. Kampanyayı zaten bugün öğlen başlattılar. Kullanım şartlarında da 12 Şubat’a kadar geçerli diyor. Aşağıda bir forumdaş bilgi paylaşmış, kendilerince bir yanlışlık yaptıklarını farketmişler ki kampanyayı durdurmuşlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Zundap53
Kodlar tükendi hocamevet sınırlıymış, bana zaten vermemişti ama prime'sız hesapta denemek için de yetişemedik sanırım
-
Salomon 473075 Alphacross 5 Gtx Outdoor Yeşil Erkek Ayakkabı
40 numara
2.999 TL (ödeme esnasında)
-
Şu an 27-28 e falan var tr de. Fiyat evet güzel gözüküyor ama işte emin olamadım. Hani geri gitse iade olsa önemli değil. illa gümrük ödeyecen çıkarsa otur ağla.
-
Bence denemelisin.
Tagliatelle makarna yerine bu erişteyi kullanarak karides yapmayı planlıyorum. Tagliatelle pahalı çünkü 😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gelir ancak gümrüğe takılır. alabilmek için ise gümrük müşavirliği firmalarından birine vekalet verip çıkacak ekstra masraflarıda ödemen gerekir. yani anlayacağın aslı astarını geçer büyük ihtimal. benim başıma gelmişti iade işlemi başlatıp yaklaşık 1 ay sonra ödediğim ücreti alabilmiştim.
-
Othello Elegante Crowna Yastık 5 0x70+2.5 cm
479₺
-
O zaman hiç bulaşmayayım ben bu işe :(
-
Samsung Galaxy S25 Ultra, Yapay Zeka(AI) Telefon, 12GB RAM, 512GB Hafıza, Titanyum Gri, Android Akıllı Telefon, 200MP Kamera, S Pen, Uzun Pil Ömrü (Samsung Türkiye Garantili)
75.499₺ ödeme esnasında
amazonSamsung Galaxy S25 Ultra, Yapay Zeka(AI) Telefon, 12GB RAM, 512GB Hafıza, Titanyum Gri, Android Akıllı Telefon, 200MP Kamera, S Pen, Uzun Pil Ömrü (Samsung Türkiye Garantili)https://www.amazon.com.tr/dp/B0DT6WD95C
-
Philips OneBlade QP630/51 Yedek Bıçak Seti
629₺, ödeme sayfasında
www.amazon.com.trPhilips OneBlade QP630/51 Yedek Bıçak Seti : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetikhttps://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B0C2J8XTYY
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X