TP-Link Archer TX20U, AX1800 Mbps, Çift Bant, MU-MIMO, USB 3.0, WPA3, Wi-Fi 6 USB Adaptör 804₺ TP-Link Archer TX20U, AX1800 Mbps, Çift Bant, MU-MIMO, USB 3.0, WPA3, Wi-Fi 6 USB Adaptör https://www.amazon.com.tr/dp/B0CFFD1SZ1 |
Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (18819. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
100 lira bonustan bahsediyoruz, göndermezlerse ne yapabiliriz en güzeli dert etmeden beklemek
-
Apple 2024 M3 çipli 15 inç MacBook Air Laptop: 15.3 inç Liquid Retina Ekran, 8 GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, 1080p FaceTime HD Kamera, Touch ID. Gece Yarısı
50.999₺
amazon
Apple 2024 M3 çipli 15 inç MacBook Air Laptop: 15.3 inç Liquid Retina Ekran, 8 GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, 1080p FaceTime HD Kamera, Touch ID. Gece Yarısıhttps://www.amazon.com.tr/Apple-2024-%c3%a7ipli-MacBook-Laptop/dp/B0CX2259V4 -
Sunix Kablolu Oyun Klavyesi KL-40
414 TL
-
Under Armour UA EU RIVAL TRACKSUIT NOV Eşofman Takımı Erkek
M beden
1.334 TL (ödeme esnasında)
amazon
Under Armour UA EU RIVAL TRACKSUIT NOV Erkek Eşofman Takımı, Siyah, MDhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0CKT59WQ3 -
Remington F4 Erkek Elektrikli Folyolu Tıraş Makinesi (Kuru Tıraş, Açılır detay düzeltici, 50
1.624 TL
amazon
Remington F4 Erkek Elektrikli Folyolu Tıraş Makinesi (Kuru Tıraş, Açılır detay düzeltici, 50https://www.amazon.com.tr/dp/B0CCPK6TRL -
Jumbo Castor Outdoor Termos 1,6 Lt
2.035 TL
-
JACK WOLFSKIN Terraquest Texapore Low W Yürüyüş Ayakkabısı Kadın
2.537 TL (39 numara)
amazon
Jack Wolfskin Kadın TERRAQUEST TEXAPORE LOW W Yürüyüş Ayakkabısı, Phantom, 39 EUhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0B257QRBS -
Arkadaşlar bir mutfak bataryası furyası vardı amazon.de sipariş verdiğimiz. Bizim adaptörlerimiz ile uyumlu değilde araya bir adaptör alıyorduk ben yeni takacağım bataryayı ama adaptörü bulamadım nereden alıyorduk uyumlu parçayı hatırlayan yardımcı olabilir mi zahmet olmazsa.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
SanDisk Ultra 32GB SDHC Memory Card 100MB/s
301 TL
-
Çaykur olmasa, 1 kg çayı bugün 500-600 TL'den aşağı alamazdık, onu da hesap etmek lazım.
Çayı eskiden daha iyiydi, özellikle sarı rize turist. Şimdilerde biraz daha tozlu gibi. Ama yine de içilebilir düzeyde.
Yabancı çaylardan ahmad tea baya denedim ama bana aşırı hafif geldi. Ceylon türevleri olan o büyük yapraklılar da, aşırı koyu. Bilemedim onun ne kadarı boya, ne kadarı kimyasal.
Belki de damak zevkimiz yerli çaya alışmış, ama genel olarak yerli kooperatiflerden memnunum ben. Onlar olmasaydı, yabancı markaların fiyatlarının yanına bile yaklaşamazdık.
Ha bir de yabancı markalar ile ilgili şöyle bir durum var. Bunların maliyeti gerçekte çok düşük. Dolayısıyla, şimdi sattıklarının yarısına bile satabilirler. Aynı şey kola vb. için de öyle. Bu tip ürünlerde işler tutturabildiğine şeklinde yürür. Yani rakip yoksa 5 katı fiyatı da çaksan, karlı oluyorsun. Ama rakipler varsa, mecburen fiyat kırıyorsun. Bugün çaykur fiyatı yarıya düşürsün, anında diğerleri de yarıya düşürür.
-
Yukarı bahsettiğim batarya ile ilgili olarak arayan arkadaşlar varsa ECA mağazalarında uyumlu adaptör varmış.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Korkum o ki, yakında tarrak şeklinde klavye çıkarıp, bu da "aşk oyuncusu klavyesi" diyecekler.
Bu "oyuncu zartzurtu" meselesinin hakikaten b.ku çıkmaya başladı.
-
Korkmaz Pressa 350 ml Kahve Presi
399 TL
-
Electrolux EP71UB14DB Ultimate 700 Serisi Çok Hafif(2.2 Kg) ve Güçlü Dikey Şarjlı Süpürge- 10 Yıl Motor Garantili
9.167 TL
amazon
Electrolux EP71UB14DB Ultimate 700 Serisi Çok Hafif(2.2 Kg) ve Güçlü Dikey Şarjlı Süpürge- 10 Yıl Motor Garantilihttps://www.amazon.com.tr/dp/B0C6KVK22G -
quote:
Orijinalden alıntı: ray2Çaykur olmasa, 1 kg çayı bugün 500-600 TL'den aşağı alamazdık, onu da hesap etmek lazım.
Çayı eskiden daha iyiydi, özellikle sarı rize turist. Şimdilerde biraz daha tozlu gibi. Ama yine de içilebilir düzeyde.
Yabancı çaylardan ahmad tea baya denedim ama bana aşırı hafif geldi. Ceylon türevleri olan o büyük yapraklılar da, aşırı koyu. Bilemedim onun ne kadarı boya, ne kadarı kimyasal.
Belki de damak zevkimiz yerli çaya alışmış, ama genel olarak yerli kooperatiflerden memnunum ben. Onlar olmasaydı, yabancı markaların fiyatlarının yanına bile yaklaşamazdık.
Ha bir de yabancı markalar ile ilgili şöyle bir durum var. Bunların maliyeti gerçekte çok düşük. Dolayısıyla, şimdi sattıklarının yarısına bile satabilirler. Aynı şey kola vb. için de öyle. Bu tip ürünlerde işler tutturabildiğine şeklinde yürür. Yani rakip yoksa 5 katı fiyatı da çaksan, karlı oluyorsun. Ama rakipler varsa, mecburen fiyat kırıyorsun. Bugün çaykur fiyatı yarıya düşürsün, anında diğerleri de yarıya düşürür.
Hocam, yerli firmalar olmasa zaten çay da içmezdik. Olduğu için iciyoruz. TR de 50 lere kadar çay bile uretilmiyordu dogru duzgun. Turkler kahveciydi. Madem var, içelim moduna dönülmüş halk arasinda)
Ahmad Tea bozmadiysa dunyanin en meşhur çay firmalarindan, urunleri iyidir.
Aci, girtlak yakmayan, mide bulandirmayan çay olarak Lipton Yellow Label öneririm. Denemediyseniz mutlaka deneyin. Çaykur gercekten çöp. Kaliteli urunlerini yurtdisina veriyordur garanti, içpazara copleri kakaliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 13 Şubat 2025; 0:54:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çaycı ahmet iyidir , bir aydır Ukrayna ziyaretindeyim en ıssız yer de Allahın unuttuğu yerdeki süpermarkette bile yüzlerce çeşit çay var.
Ahmad tea nın Türkiye de satılmayan bergamot ve meyveli çayları , yine Türkiye de satılmayan greenfield markası vs.. benim en çok beğendiğim Ukrayna markası monomax şampanyalı çay oldu.
Dökme kiloluk çayların çoğu da iri yapraklı paketlenmiş satılıyor. Toz haline getirilmiş için de ne olduğu belli olmayan çayı içmiyorlar.
Buradayken baya stok yaptım. Stok bitince yine Amazon da çaycı Ahmet kovalamaya devam :) Buara da denk gelirseniz Şok marketlerde de Ahmad tea da güzel fırsatlar oluyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bilgilendirme için teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X