Kai de eski kalite olduğunu düşünmüyorum yılalr önce anadolu yakasındaki bir satıcıdan aldığım bıçak çok uzun olduğu için 3 yıl önce orası kapanınca gidip sirkecideki bıçakçımdan 2 tanede kısasını aldım hem hiç keskin değil hemde paslandı sahtemidir nedir bilemiyorum ama hiç memnun kalmadım 100 tlye aldığım pirge bile daha iyi kesiyor fırsat bulup gidemedim de bir daha bıçaklar bunlar alttakini 250 ye almıştım o zamanlar www.bicakcim.com Kai Wasabi Black Büyük Dilimleme Bıçağı 6723L https://www.bicakcim.com/kai-wasabi-black-buyuk-dilimleme-bicagi-6723l.htmlwww.bicakcim.com Kai Wasabi Black Şef Dilimleme Bıçağı 6715U https://www.bicakcim.com/kai-wasabi-black-sef-dilimleme-bicagi-6715u.html< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackDaniels -- 13 Şubat 2025; 20:26:35 > |
Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (18825. sayfa)
-
-
27 euro'yu aştığı için mi tek tek kargolanmış acaba? umarım sorun yaşamadan teslim edilir.
bir de hocam ugreen çoklayıcı geldiğinde üründe olumlu olumsuz bir husus varsa yazarsanız sevinirim. yorumlarda biri hdmi kısmının çalışmadığını söylemiş de. şans belki de. şimdiden iyi günlerde güle güle kullanın
-
amazonCOSORI Sıcak Hava Fritözü, 4.7 Litre Air Fryer XXL, 1500 W, Dijital Temperd Glass Gösterisi, Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir, Hava Üfleme Teknolojisi, Max 230°C Ayarlama, 9 Fonksiyon, Grihttps://www.amazon.com.tr/dp/B0936FGLQS?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_WK24P6526CCGVSHFD6Q7&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_WK24P6526CCGVSHFD6Q7&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_WK24P6526CCGVSHFD6Q7&starsLeft=1
1763 tl
Milli airfry
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
bu yetmezmiş gibi bir de foruma soruyor nasil alsak diye..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bilmiyorum, denemedim.
-
Ben bu yui nin ürünlerini çok beğeniyorum bende sütün vantilatörü var havayı soğutarak ufuruyor,oldukça sessiz. geçen lazer atımlı epilasyon aleti paylaşıldı yorumları okudum millet memnun bunu da az sonra alacağım iki şişesi varmış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bunlar iyi değil, markaya aldanara 2 tane 20 binlik aldım. .12 bin gibi, 3-4 kere şarj edince boşalıyor
-
İndirim peşinde bu sayfadasın ama başkasına ölücülük dersi veriyorsun. Asıl senin gibiler iflah olmaz, senin gibileri nerde olsa belli eder kendin “ boş mezar bulsan içine dalarsın, başkasına gelince dürüstlük naraları atarsın. Tamam en namuslu sensin aferin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynı elsa kıyafetini geçen ay aldım.. Çok beğendik.. kaliteli bir ürün..
-
Elimde amazon kampanyasından birikmiş başka bir markadan bolca olduğu için, uzun süredir Çaykur almadım. İyice bozdu mu bilmiyorum ama önceden şöyle yapardım ben Çaykur çayı.
Rize turist, filiz ve kamelya, 2-1-1 şeklinde karışım (birer kilo). Buna yarım kg altınbaş ve bir tane de küçük teneke kutu tomurcuk. Toplamda 4.5 - 5 kg civarı oluyor bu. Bunları balkonda gazete üzerinde güzelce karıştırıp, o ince tozu da uçurduktan sonra kaplara yerleştirip uzun süre içiyordum. Bu komboya çok da alışmıştım, bu yöntemle toz olmuyor, zaten çaydanlık içi süzgeç kullandığım için çöp derdi de olmuyordu ama son durumu bilmiyorum.
Ahmad ı çok övdüler evet, farklı zamanlarda farklı paketleri denedim, o çay bana göre değil, muhtemelen damak zevki meselesi. Hafif geldi. Özbek lokantasında değişik bir çay içtim, ama yemekten önce içiyorlar. Aslında çay demek doğru mu bilemedim, kaynar suya demi daldırdıp çıkarıyorlar ve sarı bir su oluyor, onu içiyorsunuz. Ama yemekten önce içildiği için, hazmı kolaylaştırıyor. Değişik bir şey.
Çaykurun son durumunu bilmiyorum. Stoklar bitince bir paket ile bir deneme yaparım. Günde 2 defa çay demlerim ben, bazen 3. Sabah, (bazen öğle) ve akşam. Günboyu da içerim. İnşallah bahsettiğiniz kadar bozmamıştır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X