Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (18867. sayfa)

5 sn
377.378
Cevap
8.731
Favori
81.830.128
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1666 oy
Öne Çıkar
Giriş

Bu kod hali hazırda prime üyeliğinde geçerli değil mi ? yada üyeliğim bitmesini mi bekleyeceğim.

• KuvvetMira27 kullanıcısına yanıt

Mevcut prime olan hesapta olmadı; mevcut prime iptal edip kodu kullandım.

• baranel B kullanıcısına yanıt

hocam bu michelin linki i20-2013 model ile uyumlu mudur ?

• Etkinleştirme başarısız oldu

Bu hesap, bu kampanya koşullarını karşılamıyor.

Nasil duzelteblrm uyelik olmuyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linksiz -- 21 Şubat 2025; 23:46:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5.971Tl

Fiyat Geçmişi:

21/02/2025 -> 5971 TL

29/01/2025 -> 7399 TL

22/12/2024 -> 6834 TL

14/12/2024 -> 6899 TL

06/12/2024 -> 7299 TL

29/11/2024 -> 7474 TL

22/11/2024 -> 7393 TL

15/11/2024 -> 8419 TL

03/11/2024 -> 7699 TL

26/10/2024 -> 7774 TL

amazon
    PHILIPS PSG6042/20 PerfectCare Buhar Kazanlı Ütü 6000 Serisi, 550g Şok Buhar, 130g/dk Sürekli Buhar, SteamGlide Advanced Taban, OptimalTEMP Teknolojisi, 1,8L Çıkarılabilir Su Haznesi
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0B1MXJN36?th=1
  • aslandadas2540 A kullanıcısına yanıt

Hocam bizim araçlar genelde ön 60-40 arka 30 cm dir.

• Arkadaşlar konu dışı ama bilenlerde vardır belki hatırlatma olsun mobil bankacılıktan müşteri hizmetleri ile yazışıp kredi kartınızı iptal etmek istediğinizi söyleyin chip para tanımlıyolar indirime girmesini beklediğiniz ürünü direk alabilirsiniz. :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Michelin silecekleri önermem. Silecek camı sildikten sonra görüşü engelleyen buğu benzeri bir iz yapıyor. 2-3 sn sonra yok oluyor. Tam görüş düzelmişken tekrar silecek çalışıyor yine aynı durum. Birde eski tip telli silecekleri daha bir ay geçmeden paslanmaya başladı. Eski tip telli silecek kullanıyorsanız bosch eco 2 kış bir yaz dayanıyor. Yeni tip muz silecek kullanıyorsanız bosch aerotwin 3 yıl sorunsuz gidiyor. Daha fazla da kullanılabilir ama 3 senenin sonunda düzgün silmesine rağmen ses yapmaya başlıyor.

Ölçüleri biliyorsanız bosch aero eco modelinden alın içinden aparat çıkıyor uygun olan aparat ile takabilirsiniz muz silecektir ve çok kaliteli tavsiye ederim kullanıyorum.

• Stok 14

3,499

amazon
    Acer Nitro VG240YSBMIIPX 60cm 23.8 inç 16:9 ZeroFrame IPS 165Hz Freesync Premium 2ms(G2G),0.5ms min. 250nits 2xHDMI DP Siyah Acer EcoDisplay Gaming Monitor
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B084BJ5PZH?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    uygulamadan bakın, tarayıcı olduğu içindir belki

• penguinn kullanıcısına yanıt
    iptal edince dönem sonuna kadar devam ediyor prime üyelik, bu durum kod aktifleştirmede engel oldu mu

• ensar14 E kullanıcısına yanıt
    Onda da aynı hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Hocam bu kampanyanın ilk çıktığı zamanlardı yukarıda yazdığınız gibi bir sürü şart arıyordu kod vermiyordu. Ama dün başka bir yerde gördüm tekrar uygulumayı kontrol edince kodun verildiğini gördüm. Şu an bu şartları sağlamanıza gerek yok dolayısıyla.

• celebic kullanıcısına yanıt

Ana hesabınız şuan prime aboneyse muhtemelen o yüzden kabul etmiyordur. Ben prime ı 2 gün önce bitince yenilememiştim eski samsung kampanyasından da faydalandım şuanda prime olmadığı için bundan da faydalandım.

• cemilture kullanıcısına yanıt

silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayhan -- 22 Şubat 2025; 10:37:42 >
  • hayhan kullanıcısına yanıt

- Samsung Shop uygulaması⁴ üzerinden 1.6.2024 tarihinden itibaren ilk defa alışveriş yapmış olmaları

bu madde 2023 yılında yoktu ve cogu kisi rahat bir sekilde 4-6 ay var olan hesabinda uzatabilmisti ...

10-60 bin tla arasi tel satiyorsun; 100-200 tl icin bu kadar zorlastirmaya deger mi ?

Evet dostum haklısınız. Prime aboneliği devam ederken kod çalışmıyor. Diğer hesaba girince kod çalıştı.

Bu arada uygulama üzerinden hesapları değiştirme özelliği gelmiş.

Ayrıca epeydir kullanmadığım bu hesaba girince 300'e 75 ve yanlış görmediysem 450'ye 200 indirim tanımlanmış.

Faydalı paylaşım için tekrar teşekkür ederim.

Teşekkürler faydalandım.

4 tane hatırlatma kurdum 4 ay sonra üyeliği iptal etmek için :D

• ne bilim ben ya adamı kullanıcısına yanıt
    Prime üyeliğim devam eden ve 28 şubatta sonlanacak bir hesabım var , üyeliğim bittikten sonra bu kodu aktive etme istiyorum. Uygulamadan nasıl akive ediyoruz.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.