Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (18872. sayfa)

5 sn
377.468
Cevap
8.732
Favori
81.852.679
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1665 oy
Öne Çıkar
Giriş
    Bir de ben.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _EngiN_ kullanıcısına yanıt

ayın 28 inde ücret cekerek üyeligim yenilenecekti ..iptal edip 1 mart'ta tekrar kod ile denemek mi mantıklısı ?

• streamin S kullanıcısına yanıt

benim hesabımda da kabul etmemişti, ertesi gün prime ı iptal edip aynı kod ile aktif etmiştim.

• Microsoft Edge kullanıcısına yanıt

simdi iptal etsem zaten ayın 28 'ine kadar prime olmaya devam edicem sizinde mi durum boyleydi yoksa prime olali cok kısa süre oldu da (3-5 gun gecmisti ...vb ) iade mi almistiniz paranizi ?

• Kuveyttürk sanal kredi kartımdan dolandırıcılar para çekmiş yaklaşık 500 tl kadar.

aslında birsürü onbinlerce tl dolar çekim denemişler de sanal kart limiti düşük olduğu için çekememişler.

birsürü sms gelmeye başladı hemen bankacılığa girdim kartları kullanıma kapattım. müşteri hizmetlerini arayıp kartı komple kapattım. kartım amazona kayıtlıydı o yüzden buraya yazıyorum. hemen kapattım dediğime bakmayın belki 10 dan fazla çekim denemişler limit engeline takılmışlar. nasıl bu kadar hızlı yapıyorlar hayret.

geçenlerde bir arkadaş kartımdan para çekildi demişti o yüzden limiti düşük tutuyordum şimdi anladım ki limiti sıfır tutmak gerekiyor sadece ödeme esnasında limit girmek gerekiyor.

çekilen parayı banka iade eder mi? harcama itirazı oluştursak?

sizlere tavsiyem sanal kartta para tutmayın. limit sıfır olsun.

• streamin S kullanıcısına yanıt
    Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]

İşlem sırasında dikkat etmemiştim, siz sorunca baktım.Ben iptal işlemini yenilemenin olduğu gün yapmışım ve dolayısıyla tam geri ödeme yapılmış.

• Her zaman kullandığım hesapta olmadı samsung kodu yedek hesabım vardı bayadır girmiyordum hem onu aktifledim hemde 300 e 75 kupon varmış AMAZON75 diye onu kullandım :))))

• Arkadaşlar

1. Yedek hesabı farklı telefon no ile mi açıyorsunuz?

2. Aynı isim ve adres sorun olmuyor mu?

• bien kullanıcısına yanıt

Geçen sene farklı numaradan hesap açmıştım. Aynı isim, adres ve kredi kartını kullanmıştım ve 2 alışverişten sonra iptale düşmeye başladı siparişler. Müşteri hizmetlerine sorunca farklı bir hesabınız daha olduğundan sorun yaşıyor olabilirsiniz demişlerdi.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Düdüklü fiyatı iyi gibi geldi bende aldım. İlgilenen varsa:

amazon
    COSORI Düdüklü Tencere, 9'u 1 Arada, 14 Fonksiyonlu Çoklu Pişirici, 5,7 L Düdüklü Tencere, Yavaş Pişirici ve Sous Vide, Sote Tavası, Paslanmaz Çelik
    https://www.amazon.com.tr/COSORI-D%C3%BCd%C3%BCkl%C3%BC-Fonksiyonlu-Pi%C5%9Firici-Paslanmaz/dp/B0C5R23G7N
  • bu prime bedava kullanma imkanı var ama söylemek uygun olmaz ahlaken de uygun değil.

Amazon herşeye rağmen en iyi yerlerden biri fakat grafiği hep düşüşte.

• mario gomeeeeeez kullanıcısına yanıt

Hayır hocam. En iyi değil artık.

Hepsiburada hem kargo hem de müşteri temsilcisi özelliklerini bayağı geliştirdi. Ebebek gibi firmalarla yaptığı işbirliği ile ebebekten kargo ücretli aldığınız 40-50 tllik ürünleri hb'den ücretsiz kargo ile alabiliyorsunuz. Müthiş avantaj.

N11 ise kendi finansmanı ile 100 tllik ürüne bile neredeyse 6 taksit yapıyor (vade farksız). N11'de getir tarafından alındıktan sonra bayağı gelişti. Olumsuz yorum yaptığınızda direkt sizi arıyorlar vs.

Amazon ne yapıyor peki? Prime fırsatı diye sunduğu ürün birkaç gün sonra normal durumdayken daha uygun fiyata sunuluyor.

Kargo süreçleri halen iyi. Müşteri hizmetleri yetkilileri eskisi gibi proaktif veya müşteri taraflı duruş sergilemiyor.

Taksit sayısı yetersiz, kampanya yok denilecek kadar az.

• MeTaLLiCaLi06 kullanıcısına yanıt
    geldikten sonra tecrübelerinizi yazabilir misiniz, almayı düşündüm fakat düdüklü tencere noktasında biraz endişeliyim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim de üyelik etkinleştirme hatası veriyordur çünkü üyeliği iptal etsem de, bir aylık ödemenin son günü 14 Mart’a kadar devam ediyordu. Müşteri hizmetlerine ulaşmanız gerekiyor. Müşteri hizmetleri hemen sonlandırabiliyor.

Sonra da prime sayfasından kontrol edin. Bittiyse, kampanya sayfasından deneyin çalışıyor.

• mario gomeeeeeez kullanıcısına yanıt

UX Değişmeli

10-15 yıldır online alışveriş yapan bana bile siteleri zor geliyor normal kullanıcı için çok zordur

• Arkadaşlar amazon avrupada alışveriş yapsak. Örneğin almanyada bir adres var tanıdık. Ödemeyi yapıp onların evine alsam ürünü. Karta taksit şansı oluyor mu? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: SquidGame

Under Armour UA EU RIVAL TRACKSUIT NOV Eşofman Takımı Erkek

L Beden
    Sepette 1580₺
    Stok 9 Adet

Son 3 Adet

• GEÇBATAN kullanıcısına yanıt
    İki adımlı doğrulama aktif mi hesabınızda? Değilse aktifleştirin. Telefonunuza gelen kod olmadan giremezler hesabınıza.

• mytra kullanıcısına yanıt

24 saat içinde bankayı ararsanız küçük bir kesinti ile iade alırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.