Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (18909. sayfa)

5 sn
378.271
Cevap
8.744
Favori
82.005.632
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1668 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Geçen aylarda 1000 tl civarı ne kadar kötü olabilir ki diye NB ayakkabı aldım, kutuyu açınca bi güldüm zaten bu ne la pazar malı gibi incecik derisi sert dandik, ayağıma giydim çok çirkin durdu para verseler giymem dışarıda hemen iade ettim. Geçen hafta 1500 civarına UA aldım, fersah fersah kaliteli UA.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • direkt3d D kullanıcısına yanıt

aldım bir kutu eyvallah 

• Az önce bana 200 tl ilk alışveriş promosyonu verdi . Halbuki yıllardır alışveriş yapıyorum :). Sanırım bu sıralar sürekli ödemeyi bilgisayardan yapıp, uygulamayı kullanmadığım için oldu.

• dsmert kullanıcısına yanıt

çoğu zaman (hep değil) karton kutuların kenarında, içini görecek kadar bir tık yırtık oluyor.. kargocuların kutuda ne var diye baktığını biliyordum ama kutudan tırtıklama olayı yepyeni bir şey  

ben de saymazdım ama bir kere eksik çıktı bir kere de 24’lü kendi kutusunun dibinde paketsiz ufalanmış kek çıktı
    kargo kutusu iyiydi halbuki

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tech.man kullanıcısına yanıt

Benim maximum troy var amazonda ekli kartlatim arasında, ve kullanıyorum.bilginiz olmadığı halde baya bı fikriniz var. Tesekurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ben daha önce aldığımda yırtıktı ama 24 tane çıktı

koliye koymak için oradan tutuyorlar ve yırtılıyor büyük ihtimalle

o arada düştüyse yere vs bilemiyorum

keklerde degil ama benim basima kahve dunyasi 3’u bir arada 40’li paketlerde basima gelmisti. icinde 2 tane eksikti.

• spearofdestiny kullanıcısına yanıt

Powerbank bakınıyordum bu model alınır mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • direkt3d D kullanıcısına yanıt

yıllardır kola zero içmiyordum.. buradaki uygun fiyatı görünce migrostan bir kutu aldım tadına baktım tadı hala berbat.. tadını severek içenlere bol şanslar  

• kararuh K kullanıcısına yanıt

Yukarıda bir arkadaş ilk kaydı amazon tr değilde usa yapanlarda bu sorun oluyor deyince acaba dedim

şöyle bir yöntem denedim ve çalıştı

az önce kartıda ekledim siparişimide verdim vakıf troy ile

yöntem şu

amazon usa sitesine gittim kart eklemeye girdim

troy kart bilgilerini girdim

discover kart olarak sisteme ekledi

geldim tr siteye tekrar ve kart listede troy olarak çıktı

hediye kartı alışverişide yaptım sms vs herşey çalıştı

kartta maile geldi

• JackDaniels kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bende söylediğiniz gibi ekleme yaptım alışverişte kullanmadım daha.

Troyu bir türlü kaydedemedim hanımın adına yeni hesap açıp ona ekledim kabul etti. mh ile görüştüğümde troy kart artık geçerli sistemden düzeltelim 48 saat sonra yeniden ekleyin düzelir dediler yaptım düzelmedi artık uğraşmayacağım.

• Daci kullanıcısına yanıt

valla yukardaki denemeyi yapmadan acaba karakter harf vs midir diye 2 3 defa daha denedim olmadı

usa üzerinden yaptım tık diye oldu

• ne bilim ben ya adamı kullanıcısına yanıt
    Ben kullanıyorum, diğer kullandığım powerbanklere göre çok büyük kalıyor. Boyut sıkıntı değilse güzel ürün

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    USA üzerinden hem fiziki hem sanal kartı denedim ama yine olmadı “bu kart desteklenmiyor” uyarısı veriyor.

• Daci kullanıcısına yanıt

ilk üyeliğiniz de fr vs olabilirmi

usa olayını forumda ilk üyelik dediler diye denedim

belki ilk üyelik olan siteden yapmak lazım

Yok hocam ilk üyelik tr ama önceki yıllarda germany üzerinden çok alışveriş yaptım alakası var mıdır bilmem.

• ne yapsalar yetmiyor, durmuyorlar. insanları yurt içindeki pahalılık bataklığına mahkum etmek için yeni bir vergi daha geliyormuş...

Alıntı

metni:

Ticaret Bakanlığı Duyurdu: Yurt Dışından Gelen Kargoya Nakliye Masrafı da Eklenecek!
    Yurt dışından gelen kargolara yeni düzenleme geldi. Bakanlık, posta ve hızlı kargo ile taşınan eşyaların gümrük işlemlerine ilişkin tebliğde değişiklik yapan yeni düzenlemeyi Resmi Gazete’de yayımladı.
    Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan yeni düzenlemeye göre, yurt dışından posta veya hızlı kargo yoluyla gelen ürünlere nakliye giderleri de dahil edilecek. 

https://www.webtekno.com/yurt-disi-kargo-nakliye-masrafi-h156347.html

• arkadaşlar zubizu'da tefal için %10luk bir indirim var oradan kodu alıp verebilir misiniz, eğer kullanmayacaksanız?

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.