Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (18910. sayfa)

5 sn
378.244
Cevap
8.745
Favori
82.001.125
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1668 oy
Öne Çıkar
Giriş
    Milletine bu kadar karsi bir hukumet…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fırsat: Yayla Gıda Yayla Gönen Baldo Pirinç (2 Kg)

146 TL

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• johnny lenn kullanıcısına yanıt

yurtdışından kullanılmış eşyalarını gönderen bir komşuma telgraf yollamışlar gümrüğe gelmeniz lazım vs diye. bana soruyor, dedim elektronik bir şey var mıydı içinde gibisinden. Yok dedi be hepsi eşya. Parasını ödedim diyor buraya yolladım taşımayayım diye. Neyse bu aramış halletmiş getirmişler 50 lira gümrük ücreti karşılığı teslim edilmiş. ben buna artık gümrük ücreti değil de HARAÇ şeklinde bakıyorum. Yani senin bir arkadaşın yurtdışından sana doğum günü hediyesi yollasa mesela. haberin olmadan. düşünebiliyor musunuz. Ne farkımız var şimdi Kuzey Kore'den?!!! Rezillik kepazelik diz boyu

• Ahmet_Es kullanıcısına yanıt
    İsrail bayrağını görünce yazdıklarını okuma gereği bile duymadım

• “Saddam’a hâkim ne demişti? ‘Ey Saddam, seni, senin çıkardığın yasalarla yargılıyorum, itiraz etme!'”

• Yapı Kredi TLcardla 2500 lira Amazon hediye kartı 4 parça halinde siparişimi tamamladım ama
    amazon hediye kartları kodlarını iki gün düşündü taşındı göndermedi

aradan iki gün geçtikten sonra
    Amazon pazaryeri sorunsalı diye 2500 lira hediye kart kodları vermedi
    iptal etmiş

TL card kampanyasından gelecek 350 worldpuan hiç oldu
    Rezalet

• Amazondan gelen kolalara dikkat edin hep asitsiz gönderdiler bana

• Mave®ick kullanıcısına yanıt

annem almanya'da yaşıyor ve izmir'deki oğluna "aburcubur dolu bir paket" bile gönderemiyor çünkü yassah!

• COSORI Akıllı WiFi Sıcak Hava Fritözü 5.5 Litre Air Fryer XXL, Kare ve Çıkarılabilir Basket, 13 Fonksiyon, 100'den Fazla Tarif ve 11 Ön Ayar, Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir, Siyah

2 li alımda %50 @rasiTR

2 tane alıp 1i iade açınca ne kadar yatıyor arkadaşlar?

amazon
    COSORI Akıllı WiFi Sıcak Hava Fritözü 5.5 Litre Air Fryer XXL, Kare ve Çıkarılabilir Basket, 13 Fonksiyon, 100'den Fazla Tarif ve 11 Ön Ayar, Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir, Siyah
    https://www.amazon.com.tr/dp/B085Y464MR
  • noogard kullanıcısına yanıt

Tesadüf olduğunu zannetmiyorum,Amazonda indirime giren tüm gıda ürünlerinden fazla yüklü sipariş vermemek lazım.

Tecrübe ile sabit genede STT yaklaşmış ürünlerde kampanya yapıp bu ürünleri gönderiyorlar.

Kolalarda amazonda değil mekanlardan söylenince de asitsiz geldiği oluyor litrelikte kalite farkımı var bilmem üretimler arası. Pepsi varsa pepsi hatta niğde gazosu söylüyoruz 👍

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Amozondan gıda alışverişi yapmayon skt vs kötü

• amazon
    Under Armour UA Charged Pursuit 3 Erkek Koşu Ayakkabısı, Black / Black / Metallic Gold, 44.5 EU
    https://www.amazon.com.tr/dp/B09XBVS135?tag=joiapedra_10748-21&smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1&psc=1

44.5 numara 1056 lira.

• turkelvis kullanıcısına yanıt

Evet SKT'ler yakındı hep gelen kolaların. 0 asit hepsi ziyan oldu

• Opt kullanıcısına yanıt
    3800 gibi 2 li fiyatı bir iadede yarısı 1800 gibi iade olur

• AMAZON HER GEÇEN GÜN DAHA DA TÜRKİŞ OLUYOR BRAVO  ucuzluk falan yok beyler iyi bakın alırken 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 3 Mart 2025; 2:14:8 >
  • lemor L kullanıcısına yanıt

Yakında bedava verecekler.

• turkelvis kullanıcısına yanıt

Bu ayakkabının mavisinden 1 yıl önce almıştım. Normalde 43 giyiyorum ayaklarım taraklı, ancak 44,5 tam ayağıma oldu. Ismarlama gibi.

İnanılmaz rahat. Kış vakti yerler ıslak olmasına rağmen şu anda ayağımda. Ara sıra ayağım ağrıyınca yada çok yürüyeceksem giyiyorum. Tavsiye ederim...

Aynı markanın başka bir modelini de aldım bunun kadar rahat değildi. Onu da belirteyim.

• Xedos. kullanıcısına yanıt

Geçen şirinevler meydanda trt uzattı mikrofonu. Dedim konuşturma beni. Akşama ikimizi de tutuklarlar. Hatta sonrasında ne dediysem arkadaş topuklarına vura vura kaçtı benden.    

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.