Nescafe Intenso Çekirdek Kahve 1 kg 674 TL |
Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (18981. sayfa)

-
-
Slazenger Active Sport Eau de Toilette Set, (Mavi, 125+150 ml)
359 TL
amazon
Slazenger Active Sport Eau de Toilette Set, (Mavi, 125+150 ml)https://www.amazon.com.tr/dp/B07L7RNMCW -
Axen 55" Official Android TV - AX55FMN601
13.999 TL
-
Son zamanlarda amazon iade konusunda sıkıntı yaşayan var mı? her iade neredeyse 14-15 gün bekliyor. düşük tutar olsa neyse adamlar hem iade edilmiş telefon yolladı hem de parayı vermiyor iki haftadır.
-
iphone almıştım 1 sene öncesi kadar. 2 tane aldım. biri çocuğa. birini de satarım vs düşüncesiyle indirimden almıştım fakat elimde kaldı jelatinli kapalı olarak. neyse 2 hafta kadar sonra iade etmeye karar verdim. nereden baksan 1 ay bekledim paranın iade olması için. iyiki açmadım jelatini. açsak kimbilir ne kadar bekleyecektik Allah bilir.
-
benim başıma çok geldi, geçen senenin başından beri iadeleri geç yapıyorlar, yeni bir durum değil bu hoca..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
geçen bir iadeyi göndermek için mng kargo şubesine sabah saatlerinde gittim, adamın biri yaklaşık 25 tane mutfak robotu almış, hepsini diziyorlardı kapının önüne.. bu ne yahu dedim kargocu arkadaşlara, abi bu adam al satçı, bu hep böyle alışveriş yapar dediler..
ben üç tane alsam ticari faaliyet der göndermezsin amazon alacağın olsun..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu fırsat güzel bak.. 24 adet snickers 300 lira
B0DM9M6R3T
-
3 al 2 öde ile 23.33 TL
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Ben 25 Şubat'ta iade ettim ürünü. 7 Mart'ta para geldi.
Akıllı saat almıştım, daha önce kullanılıp iade edildiği şüphesi ile iade etmiştim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gsc50 için uyan var, HB bakabilirsiniz uyguna bulunuyor. Gsc60 için bulamadım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Amazonda mı almıştınız? İadeyi greenote mu amazon mu yaptı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İki adet Levi's kot aldım ikiside baya giyilmiş kullanılmış üzerinde pisliğiyle bana göndermişlerdi iade ettim direk birinin iadesini yaptılar diğerini hala bekletiyorlar.
Aslında toplu bir şekilde Amazon sosyal medya üzerinden şikayet yazmamızda fayda olur diye düşünüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X