Amazon'un united kingdom olan sitesi türkiyeye gönderim yapıyor mu?
ürünün kargo bilgilerine bak. orada türkiye seçeneği varsa gönderirler. ayrıca kargo parasının da ne kadar tutacağı yazyıyor orada.
Peki gümrük konusunda bi bilginiz var mı acaba?
ürün büyük olmayacak ve fiyatı 100 euro'dan fazla olursa sıkıntı yaşanıyor diye biliyorum ama tam emin değilim fiyat konusunda.
Ürün 27 gram ve 48 euro. Her şey uygun gibi görünüyor ama Türkiye burası belli olmaz
Oyun alırsan eğer,My Memory ve Games Heaven bu 2 şirket bana daha önce oyun gönderdi.Geri kalan bi çoğu international yani uluslar arası(Gönderdiği ülkeler arasında Türkiye'de vardı) olmasına rağmen göndermiyolar.
sendit.com yada shopto.net shoptodan alıyo herkes genellikle
Bende dün senditten siparis verdim bugun kargolandı dıye maıl attılar bakalım ne zamana gelıcek moralım bozuldu ınsanların kaybolmus falan dıye
amazon.co.uk Türkiye'ye gönderiyor bildiğim kadarıyla. Zaten ürünü sepete ekle satın alma işlemine devam et, eğer Türkiye'ye göndermiyorsa izin vermiyor siparişe devam etmene. Gönderiyorsa ödeme sayfasına yönlendiriyor.
Bende dün senditten siparis verdim bugun kargolandı dıye maıl attılar bakalım ne zamana gelıcek moralım bozuldu ınsanların kaybolmus falan dıye gelir heralde haftaya
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme