Şimdi Ara

Amazon UK Türkiye'ye gönderiyor mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amazon'un united kingdom olan sitesi türkiyeye gönderim yapıyor mu?

• ürünün kargo bilgilerine bak. orada türkiye seçeneği varsa gönderirler. ayrıca kargo parasının da ne kadar tutacağı yazyıyor orada.
  • Peki gümrük konusunda bi bilginiz var mı acaba?
  • ürün büyük olmayacak ve fiyatı 100 euro'dan fazla olursa sıkıntı yaşanıyor diye biliyorum ama tam emin değilim fiyat konusunda.
  • Ürün 27 gram ve 48 euro. Her şey uygun gibi görünüyor ama Türkiye burası belli olmaz
  • Oyun alırsan eğer,My Memory ve Games Heaven bu 2 şirket bana daha önce oyun gönderdi.Geri kalan bi çoğu international yani uluslar arası(Gönderdiği ülkeler arasında Türkiye'de vardı) olmasına rağmen göndermiyolar.
  • Sendit nasıldır arkadaslar bilen var mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sendit.com yada shopto.net shoptodan alıyo herkes genellikle
  • Bende dün senditten siparis verdim bugun kargolandı dıye maıl attılar bakalım ne zamana gelıcek moralım bozuldu ınsanların kaybolmus falan dıye
  • amazon.co.uk Türkiye'ye gönderiyor bildiğim kadarıyla.
    Zaten ürünü sepete ekle satın alma işlemine devam et, eğer Türkiye'ye göndermiyorsa izin vermiyor siparişe devam etmene.
    Gönderiyorsa ödeme sayfasına yönlendiriyor.
  • Bende dün senditten siparis verdim bugun kargolandı dıye maıl attılar bakalım ne zamana gelıcek moralım bozuldu ınsanların kaybolmus falan dıye gelir heralde haftaya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.