Şimdi Ara

Amazon usa/de fire tv %50 ref:ekşi (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
2
Favori
12.677
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaşlar birine paranızı gönderirken dikkatli olun mümkünse urunu siz almayın o alsın geldiğinde elden paranızı verin

Mesela bu üyenin son mesajı 10 yıl önce herhalde 10 yıl boyunca ilk kez birilerine yardım edeceği tutmuş

Bu konudan birileri dolandirilacak gibime geliyor ama hadi hayırlısı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulashcan U kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkür ederim 🙂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yousuf27 kullanıcısına yanıt
    AmazonTR de bulunmayan bir ürün için epey ısrar etmiştim ama temin yada transfer etme gibi bir imkanı olmadığı cevabını almıştım üç beş ay öncesinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: giyotin6

AmazonTR de bulunmayan bir ürün için epey ısrar etmiştim ama temin yada transfer etme gibi bir imkanı olmadığı cevabını almıştım üç beş ay öncesinde.
    valla ben almanyadan getirtiyorum arkadaşın abisine kafa kulak rahat
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Tvnin kendi uygulaması netflix var. Ordan 4k izlenmez mi. Bu alet gerekli mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efruz

Tvnin kendi uygulaması netflix var. Ordan 4k izlenmez mi. Bu alet gerekli mi
    İzlenir. Tabi Netflix 4K aboneliği alman lazım son hatırladığım aylık 50 TL gibi birşeydi, birde 4K netflix i kaldırabilecek internet hattın olmalı.
  • Tv box almış olmasaydım almanyadaki kuzenin eve sipariş geçerdim . Fiyat baya iyi .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

İzlenir. Tabi Netflix 4K aboneliği alman lazım son hatırladığım aylık 50 TL gibi birşeydi, birde 4K netflix i kaldırabilecek internet hattın olmalı.

Alıntıları Göster
    netflix 4k'yı sertifikasız android box'lara vermiyor, aynı durum smart tv'ler için de geçerli midir ?

• Merhaba
    Almanya'dan bir şekilde getirme imkanı olan biri varsa 1 adet 4k versiyondan alabilirim.
    Yardımcı olabilecek biri varsa çok makbule geçer.
  • Kardeşime aldırdım bir tane haber verene teşekkürler

• Arkadaslar almanya yada abd'den getirebilecek olan var midir? Yardımcı olursanız çok sevinirim

• bu glacolzone sitesini kullanan var mı güven nasıl oluşuyor oradan sipariş vermeyi düşündüm de ..

abd den gelecek arkadaş varsa yardımcı olabilir mi
  • Bu aletle asphalt 8 falan oynuyorlar. Klavye falan baglaniyormu nasil oynanıyor bu oyunlar?

• AslanDrogba kullanıcısına yanıt
    işlemcisi, ram'i , işletim sistemi var. düşün.

• O yuzden demedim hocam eksilerinde usb takilamiyo yaziyordu yani illa kablosuz joystick mi olmasi lazim. Neyse bosver gelince anlariz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AslanDrogba -- 17 Temmuz 2019; 8:9:42 >
  • AslanDrogba kullanıcısına yanıt
    üzerinde micro usb girişi var. çevirici aparat ile usb takıp, klavye mouse bağlayabilirsiniz.
  • Geldi, bakalım nasılmış
    [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/243067/dde0e61b-7565-48ce-8ec1-ff228db1a87c.jpeg[/simage

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.