Şimdi Ara

Amazon usa/de fire tv %50 ref:ekşi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
2
Favori
12.673
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu seferde ekşi ölücüleri açmış.yakın zamanda gelecek varsa adrese alınabilir.
    Usa
    https://www.amazon.com/gp/aw/d/B0791TX5P5/
    De
    www.amazon.de
    Fire TV Stick mit der neuen Alexa-Sprachfernbedienung | Streaming-Mediaplayer
    https://www.amazon.de/Amazon-Fire-TV-Stick-Alexa-Sprachfernbedienung/dp/B0791YHVMT?ref_=bl_dp_s_mw_7100494031

Ekşi
    ekşi sözlük
    amazon fire tv stick
    https://eksisozluk.com/entry/92615855

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peaceman62 -- 15 Temmuz 2019; 8:15:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar birine paranızı gönderirken dikkatli olun mümkünse urunu siz almayın o alsın geldiğinde elden paranızı verin

Mesela bu üyenin son mesajı 10 yıl önce herhalde 10 yıl boyunca ilk kez birilerine yardım edeceği tutmuş

Bu konudan birileri dolandirilacak gibime geliyor ama hadi hayırlısı
  • Bu kadar olmaz nedir bu ekşicilerin yaptığı. Ülkenden al devletin de kazansın. Üst düzey ölücü bunlar.

• Bu kadar da ölücülük olmaz, çok ayıp :D

• Güzel ama yok ki tanıdık gelecek

• Tr ye gonderim olmadiktan sonra :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir hafta erken yapsaniz ne vardi cuma gunu teyzemler yola cikti almanyadan

• Ne işe yarıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sadece Almanya ve Avusturya ya gönderim var. Diğer AB ülkelerine de yok gönderim.

• 4k modelimi bu arkadaşlar göremedim

• Vergi kargo falan eklense üstüne 200 ü geçer gene

• quote:

Orijinalden alıntı: freedom1259

4k modelimi bu arkadaşlar göremedim
    1080p olan sürüm 4k olan daha pahalı ama bu fiyata almanyadan veya amerikadan gelen yakınınız varsa bedava bence türkiyede çin malı 1gb tv boxlar (netflix izlemesi program yüklemesi ıvırı zıvırı gerçekten sıkıntılı) 150 200 tl bandındayken bu ürün bedava.
    Müşterinin biri yorumlara 1080 ve 4k yayın görüntülerini koymuş fark
    Amazon usa/de fire tv %50 ref:ekşi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yousuf27 -- 15 Temmuz 2019; 11:12:44 >

• 4k modeli değil o 25 dolara düşmüş. hemn de hamde com firetv için gönderme kapalı mı? öyleyse alamıyoruz konunun bir anlamı kalmıyor ne yazık ki.
  • 40 birime aldıkları yetmiyormuş gibi hava atarcasına birde 20 birime indirmişler.

25-30 kutu kolayla aynı fiyata alıyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında amazon müşteri hizmetlerine yazsa birçok kişi türkiyeye açarlar mı gönderimi acaba?
  • Prime katıl diyip devammı etmem lazım. Prime ücretlimi acaba arkadaşlar. Comdan 25 dolara 4k olanı alsam almanyaya kaç günde gider acaba ... 10 güne arkadaşlar gelecek almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: freedom1259

Prime katıl diyip devammı etmem lazım. Prime ücretlimi acaba arkadaşlar. Comdan 25 dolara 4k olanı alsam almanyaya kaç günde gider acaba ... 10 güne arkadaşlar gelecek almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
    prime deneme sürümü var sanırım 1 ay ücretsiz netflix gibi alışverişi tamamlayıp iptal edebilirsin heralde ama bilen arkadaşlar yardımcı olursa daha iyi olur tabi
  • Smart tv olan birinin bunu alması mantıklı mı?

• Amazon.com.tr niye acildi?ne ise yariyor birisi bana soyleyebilir mi?
    Ne kindle geldi ne fire geldi.Ne musteri memnuniyeti var.

Diger sitelerden 3 kurus 5 kurus fiyat dusurerek urun satmaya calisiyor.Bu yoneticileri nerden topladi?,cidden merkezden boyle talimatlar mi veriyorlar?.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.R.W. -- 15 Temmuz 2019; 11:33:49 >
  • E.R.W. kullanıcısına yanıt
    Satıcılardan komisyon almak için alında başka bir halta yaradığı yok. Bakti sahibinden n11 gg para kazanıyor hiç bir iş yapmadan bende kazanayım dedi.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.