LİNKLERE TIKLAYIP UYGUN OLUP OLMADIĞINIZI KONTROL EDEBİLİRSİNİZ. 400 TL ve üzeri alışverişlerde sepette 100 TL indirim: https://www.amazon.com.tr/b?node=204869900031 300 TL ve üzeri alışverişlerde sepette 75 TL indirim: https://www.amazon.com.tr/b?node=204869902031 200 TL ve üzeri alışverişlerde sepette 50 TL indirim: https://www.amazon.com.tr/b?node=204869896031 İndirim nasıl uygulanır? Adım 1: Amazon.com.tr tarafından satılan ürünlerden, 300 TL değerinde veya üzerinde ürünü sepetine ekle. Adım 2: Ödeme adımında "Alışverişi Tamamla" butonuna tıklayarak sipariş özetini görüntüle. Adım 3: Ödeme sayfasının sağ tarafında, ödeme aracı altında bulunan “Hediye kartları ve promosyon kodları” yazan kutuya AMZN75 kodunu gir. Her müşteri en fazla bir promosyon kodu kullanabilir. Başka promosyon kodları veya diğer kampanyalar ile birleştirilemez. Amazon Hediye Kartlarında geçerli değildir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 366.gün -- 29 Ocak 2025; 14:8:34 > |
Amazonda 200/50 300/75 400/100 TL İndirimler
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Teşekkürler
-
Paylaşıma teşekkürler.
-
çok teşekkür ederim tam zamanında geldi
-
Bana avcunu yala diyor
-
İlk hesaptan 4 fire verdik. Yanlız değilsiniz
Edit: 0 hesabı bile kabul etmedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 29 Ocak 2025; 14:27:50 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
100/400 de uygun değilsiniz demiyor ama kod nedir bulamadım AMZN75 AMZN100 denedim kabul etmedi
-
Ana ekranda var ama tıklayınca uygun değilsiniz diyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ilk baktığımda vardı şimdi kaybolmuş
-
Silinmiş benim kod.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kodlar iptal olmuş galiba.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
300/75 vardı uçmuş
-
eski hesapta görmüştüm 400/100 gelmişti ,yeni hesapta deneyim dedim vermemişti komple gitmiş
-
Amazonda türkiye şartlarına çoktan uyum sağlamış gözüküyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yeniliğe açıklar işte ne güzel
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
300/75 ve 200/50 Kampanyalarından faydalanabiliyorum ama faydalanamıyorum :) Müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim evet yararlanıyorsunuz diyor ama 72 saat içinde tekrar deneyin güncellenecektir dedi şaka gibi. Gerçekten Türkiye'deki firmalara ayak uydurdular.
-
Uygun olup olmadığımızı nerden bakıyorız beyler? İlk mesajdaki linklere bakıyorum promosyon bilgi sayfası çıkmıyor. Kod bölümüne AMZN75 yazıyorum geçerli değil diyor.
-
dündü çünkü bitti kuponlar
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ignitedündü çünkü bitti kuponlar
Böyle günlük kuponları nereden öğreniyoruz mail/sms mi geliyor yoksa sitede gösteren bir bölüm mü var?
Benzer içerikler
- bargello 561 orjinali
- a101 akvaryum bileti
- doğum gününde hediye veren markalar
- temu iade nasıl yapılır
- vakıfbank mtv taksit 2025
- hepsiburada kaça satıldı
- letgo güvenli ödeme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X