Şimdi Ara

amazondan 1000-1100 dolara kadar laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar 1-2 hafta icerisinde yeni laptop almayi planliyorum. ancak 1-2 kriterim var onerilerinizi bekliyorum

Cok kalin, kaba kasa Olmamali
    en az 860m ekran karti
    ekran boyutu 15-17 olabilir

tesekkirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meganeRR -- 2 Temmuz 2016; 13:36:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Buna gümrük vergisi ve kargo da bincek haberin olsun hepsi Türkiyeye gelmez ama gl752vw alabilirsin kargosu var trye 3600 civarı geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: umut.ozkan57

Buna gümrük vergisi ve kargo da bincek haberin olsun hepsi Türkiyeye gelmez ama gl752vw alabilirsin kargosu var trye 3600 civarı geliyor

ha bi sen biliyordun zaten :D
    dostum hepsinin onlarca yolu var ilk defa almıyorum yurt dışından ayrıca gl752vwnin eşşek kadar kasasını ne yapayım ben? hem büyük hem ağır hemde üstüne üstlük yüksek kaba tasarımı var
  • meganeRR M kullanıcısına yanıt
    ne kadar kaba tutum.Hem buraya yardım almak için konu aç hem de küstah küstah konuş.
  • 1. Bir çok kişi bilmiyor o yüzden söyledim. Bilip bilmediğini bilmiyodum.
    2. Oyuncu laptopu zaten ağır olur. Normal laptoplar gibi içinde 1 ram 1 işlemci 1 ekran 1 hdd olmaz. Bunun icinde ssd si var ekran kartı var. Hem kasası sağlam olduğu için başka laptop onerirdim ama bu yazdıklarından sonra başkasına sor benden bu kadar

• Konuşma tarzını hiç beğenmedim.

• Konuşma tarzıma laf etmişsinizde bunu her konuya yazmaınz beni gıcık ediyor cidden, her forumda nedense geliyor adam diyor yok gümrük yok o yok bu
    soruma yanıt almak dışındaki çoğu şey geliyor o yüzden sinirleniyorum
    en son çıldırdım
    adama diyorum monster kasaları kötü adam diyor AĞBİ ÇOhk güzel yada diyorum şu civarda birşey talep ediyorum konu nerden nereye sapıyor
    bu açtığım 2.konu bu arada daha önce açtıgım konudada yanıt alamadıgım için yeni konu açma sebebi duydum eğer bilseydim bu kadar saçma sapan cevaplar alacağımı giderdim tomshardwareda konu açardım çoktan(ki açtım sizden geç cevap alınca) lütfen sorulan soru haricinde başka birşeye yönelmeyinki insanıda çileden çıkartmayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100bin TL Civarı Laptop
    9 ay önce açıldı
    6000 TlYe Kadar Tablet Önerisi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • meganeRR M kullanıcısına yanıt
    Çok boş konuşuyorsun bro.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.