Şimdi Ara

AMAZONDAN ALIŞVERİŞ G930

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben amazon.com'dan 79.99 $ + kargo ile logitech g930 kulaklığı sipariş ettim.Alışverişi tamamlamam için e-mail'ime mesaj gönderdiler.Hemen ardından bir mesaj daha geldi.Bu mesajda anladığım kadarıyla hesabımın kart bilgilerinin uyumlu olmadığını ve bu neden kartın faturası,kartın bana ait olduğunun ispatlamam gerektiği gibisinden birşey istiyorlar.ve bu süreç içinde amazon.com hesabıma erişemiyecekmişim.
    Gönderdikleri e-mail
     AMAZONDAN ALIŞVERİŞ G930

Arkadaşlar yaklaşık 3 haftadır yeni hesap vs gibi işlerle uğraştım e-mailime geleni daha yeni farkettim.Bende hesaplarımın neden kapandığını düşünüyordum.Lütfen bana yol gösterin,gerçekten tamamen kalakaldım .Şimdiden teşekkürler
     AMAZONDAN ALIŞVERİŞ G930

• Istediklerini kart ekstrasiyla yolla acarlar hesabini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Safe Zone

Istediklerini kart ekstrasiyla yolla acarlar hesabini

Kardeşim kusra bakma bu konuda acemiyim kartım paypal nakit kart.ekstrasi yok yani bana özelden işin yoksa yardımcı olabilirmisin lütfen
  • Preoxi P kullanıcısına yanıt
    Iki tane paypal kartim vardi ikisinide ekleyincr sizinki gibi oldu bana. Paypal.karti kabul etmiyor olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Safe Zone kullanıcısına yanıt
    Paypal nakitin müşteri hizmetlerini aradım bana mastercard ın geçtiği heryerde geçeceğini söyledi.Amazonda mastercard geçiyorda dedi
  • Amazondan paypal ile alamıyorsunuz diye biliyorum. Yine de kesin bilgi sahibi bir arkadaş yazarsa daha iyi olur.
    Ben de aynı kulaklığı aldım amazondan sene başında. Paypal var ama direk karttan aldım. Paypal ile ödeme yapamamıştım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    amazon hediye kartı
    3 yıl önce açıldı
    Amazon Hediye Kartı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.