Şimdi Ara

Amazondan ürün sipariş edeceğim gümrük hakkında sorum var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler Amazondan birkaç ürün sipariş etmeyi düşünüyorum son gümrük sınırı sanırım 100 dolardı merak ettiğim 3 ürün birden 200 dolar tutucak ürünler tek tek mi yoksa aynı kesede mi tartılıyor

• Merhaba

Satın aldığınız ürünlerin tümüne tek fatura keserlerse ve-veya tek paket ile yollanırsa kuvvetle muhtemel gümrüğe takılır eğer kargo masrafları "astarı yüzünü geçmiyor" ise ayrı zamanlarda ve 100 dolarlık kotayı aşmayacak şekilde parça parça yapmanızı tavsiye ederim

Bol şanslar
  • Peki Amazon'un yurtdışı şubelerine gidip bir tanıdıgım ödeme yapsa kargoya o verse sorun olur mu ?
  • Hocam kısaca yurt dışından birşeylerin kargo ile gelmesini istiyorsanız ya onun size ait olduğunu (yurt dışında kullandığınız bir eşyanız olduğunu) kanıtlayacaksınız ki bu tamamen görevli memurun insiyatifinde... veya fatura bedeli üzerinden (kotayı aşması durumunda) vergiyi ödeyeceksiniz yada faturasız gelen kargonun içeriğinin bedeli konusunda görevli memuru ikna edeceksiniz ki buda yine memurun insiyatifinde şayet görevli gerekli görürse internetten sizin paket içeriğinizdeki ürünün fiyatını kontrol edip ona göre işlem yapmaya yetkisi var diye biliyorum

Tabi bunlar benim bildiklerim işinizi sağlama almak için daha detaylı araştırabilirsiniz
  • Tanıdıktan kastım pilot olan bir kuzenim var o ödemeyi yapıp alsa Türkiyeye getirebilir mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.