Şimdi Ara

Amazonun yanliş ürün göndermesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar.Amazon dan yaptığım bi alış-verişi sizlere bahsetmek istiyorum.

Amazon dan Marshall Major 2 bluetooth kulaklık siparişi vermiştim.Satıcı amazon değildi ama ürün amazon deposundan kargolandığı için çekinmeden aldım %50 de indirim vardı kaçırmak istemedim.ürün stoklarında yoktu 3-5 güne temin edilcek yazıyordu.

13 temmuzda sipariş verdim 21temmuzda kargolandı.Geç kargolandı ama benim için pek dert olmasada bu,amazon ben en ucuz kargo seçeneğini seçmiş olmama rağmen hızlı kargo ile yollucaz dediler.Öylede oldu 25temmuzda elime geçdi.

Yalnız gelen üründe sıkıntı vardı Marshall major 1 in üstüne Marshall major 2 bluetooth basmıslar.hemen mail attım satıcıya,satıcı ürün amazon tarafından kargolandı depi amazonla iletişime geçin dedi yada iade yap dedi.

amazonla iletişime geçtim durumu izah ettim onlar satıcıylada konuşmuşlar. iade işlemini başlattım bana kargo kutusuna yapıştırıcagım 2-3 kağıdın oldugu iadeyi nasıl yapaçağımı anlatan notunda olduğu linki paylaştılar.kargo üçretininde taraflarında ödeneceğini öylediler.

ups yi aradım evden gelip kargoyu almaları için kargo üçreti 91 dolar deyince sok oldum.Ürün 70+8 (kargo)=78$ vermiştim zaten.Mail attım tekrar 26 temmuzda böyle böyle kargo üründen pahalı.Ürün sizde kalsın dediler paranızı iade edicez.27 temmuzda para hesabımda idi.Bu yaklaşımları iyi bişi müsteriyi madur etmiyolar.Ama yaptıkları bu hata insanı kanser eder.Nasıl bu hatayı yaptılar hayret edici.
     Amazonun yanliş ürün göndermesi Amazonun yanliş ürün göndermesi Amazonun yanliş ürün göndermesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istunisi39 -- 30 Temmuz 2016; 15:11:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ara sıra böyle sorunlar çıkıyor. Bende bir ürünü yanlış paketlemişlerdi bu yüzden zarar gördüğü için iade etmişlerdi. Zaten bilmem kaç dolarlık alışverişin içinde 5 dolarlık üründü ama yine de hiç uğraştırmadılar.
  • böyle hataya can kurban daha ne istion
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Bunu satabilirsem.ayni urunu amazonun kendi saticisindan indirimsiz alicam.ayni hesaba gelicek.urastigimla kalicam.Bunla yetinirsek kar tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım vatan yada teknosa tarzı bir yerle sorun yaşamazsın...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.