Şimdi Ara

AMBULANS OLMAYA EN UYGUN ARABA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
9.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben bi devlet hastanesinde çalışıyorum hastanemizin ambulans şoförleri transitlerin sürekli pompa ve turbo arızasından şikayetçi sizce en üstün performansla uzun süre ambulansliğa dayanabilecek araç hangisi

• Mercedes Sprinter olur Transitten sonra. Başka ambulansa gidecek araç yok denecek kadar az. Bi Crafter Volt var. O da Sprinter ile aynı nerdeyse.
  • yeni 200 beygir ford transit
  • valla gmc ler süper duruyo tip olarak ama performanısnı bilemem bide sprinter da çok güzel
  • sprinter
  • Ya adam zaten Transitlerin pompa ve turbo arızasından şikayetçi. Başka araç demiş siz Transit diyosunuz.
  • mercedes sprinter, crafter ve renault master
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bayan için ilk araba
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir soru sormak istiyorum. Devlet hastanesindeki ambulanslar resmi plaka değil mi? Resmi araba devletin arabası ve bu arabayı ha deyince değiştiremezsiniz. İzinler evraklar olması gerekmiyor mu. Bildiğim kadarıyla devlet o aracı satmazsa çürüyene kadar orda kalır kullanır vs.vs.
  • sprinter en iyisi
  • ambulans şöförlerine anlatsanız da aracın çalıştıktan sonra, bir müddet sonra stop ettirilmesi gerektiğini...

ayrıca pompa için euro diesel kullanılması gerektiğini...
  • sprinter sprinter sprinter sprinter sprinter sprinter sprinter sprinter
  • kanka bundan önceki yazıyı ben yazdım( sprinter sprinter sprinter sprinter sprinter sprinter sprinter sprinter )
  • transit istemiyorlarsa ducato olabilir
  • Tabiki resmi plaka.Zaten ambulans değiştirmek değil hangisinin en ağır şartlarda kullanıma uygun olduğunu öğrenmek forumun fikrini almak istedim ayrıca çürüyene kadar kullanılmıyor siyaset o kadar aktif ki çürümesi beklenmiyor.Hasta yoğunluğunun daha az olduğu yerlere transfer ediliyor
    quote:

Orjinalden alıntı: ünal korkmaz

Bir soru sormak istiyorum. Devlet hastanesindeki ambulanslar resmi plaka değil mi? Resmi araba devletin arabası ve bu arabayı ha deyince değiştiremezsiniz. İzinler evraklar olması gerekmiyor mu. Bildiğim kadarıyla devlet o aracı satmazsa çürüyene kadar orda kalır kullanır vs.vs.
  • ooooo kanka hoşgeldin sprinter gerçekten güzel araba
    quote:

Orjinalden alıntı: reyyanemre

kanka bundan önceki yazıyı ben yazdım( sprinter sprinter sprinter sprinter sprinter sprinter sprinter sprinter )
  • quote:

Orjinalden alıntı: rontes

Tabiki resmi plaka.Zaten ambulans değiştirmek değil hangisinin en ağır şartlarda kullanıma uygun olduğunu öğrenmek forumun fikrini almak istedim ayrıca çürüyene kadar kullanılmıyor siyaset o kadar aktif ki çürümesi beklenmiyor.Hasta yoğunluğunun daha az olduğu yerlere transfer ediliyor
    quote:

Orjinalden alıntı: ünal korkmaz

Bir soru sormak istiyorum. Devlet hastanesindeki ambulanslar resmi plaka değil mi? Resmi araba devletin arabası ve bu arabayı ha deyince değiştiremezsiniz. İzinler evraklar olması gerekmiyor mu. Bildiğim kadarıyla devlet o aracı satmazsa çürüyene kadar orda kalır kullanır vs.vs.

Sonuçta orda da kullanılıyor. Ama satılmıyor. Bişey olduğu zaman garaja çekiliyor orda çürümesi bekleniyor. Akıllarına gelirse biz şunları satalımda devlete para gelsin diye o zaman satıyorlar.

Eski bir olay aklıma geldi. Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde yüzlerce binlerce araba (Toros - Transit - Şahin vs) garajdayken açık arttırma ile satılıyordu. Ama arabalar perişan durumda. Kimisi aksı kırmış. Kimi şanzumanı dağıtmış. Felaket durumdaydı.

• Sprinter en uygun araç olucaktır
  • TABIKI MERCEDES.
  • ducato master boxer ve jumper /doblo,kango,partner,berlingo- bunlarda kişi için
  • Dağı, tepesi, deresi, kayalığı, bozuk yolu, hatta yolu olmayan köyleri olan yerler için en iyisi aşağıdaki.

Ne mercedesi ne bilmem neyi, yukarıda sayılan hiç bir aracın gidemiyeceği yerlere gider. 45 derece eğim çıkabilen dünyadaki ender bir kaç gerçek 4x4'ten biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihg70 -- 15 Ekim 2007; 15:06:16 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.