Şimdi Ara

AMBULANS OLMAYA EN UYGUN ARABA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
9.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: altin-orfoz

bu ford doğru ..benim dediğim chevrolet koldan vitesli filandı v6 filan ..amerikan vari birşey ..içide cardiopulmoner resustitasyon yapmayada musaitti .. diğerleri dar bence ..

dar ama idare ediyoruz birde zıplamasa(transit)
  • Haklısın yalnız 90 km uzaktaki hastaneye kalp krizi olan bi hasta gidecekse ambulansın ortalama 130 km hızla 90 km yol gitmesi gerekiyo ve buna transit dayanmıyo
    quote:

Orjinalden alıntı: memed_64

abi ambulans şöförleride biraz olsun kendi malları gibi kullansın ambulansları... sonuçta devletin (hepimizin ) malı ....
    en kralınıda alsan ; şoför şoför olmadıktan sonra...
  •  AMBULANS OLMAYA EN UYGUN ARABA
  •  AMBULANS OLMAYA EN UYGUN ARABA

http://youtube.com/watch?v=uM_OGw2z65g

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 17 Ekim 2007; 16:14:07 >

• quote:

Orjinalden alıntı: rontes

Haklısın yalnız 90 km uzaktaki hastaneye kalp krizi olan bi hasta gidecekse ambulansın ortalama 130 km hızla 90 km yol gitmesi gerekiyo ve buna transit dayanmıyo
    quote:

Orjinalden alıntı: memed_64

abi ambulans şöförleride biraz olsun kendi malları gibi kullansın ambulansları... sonuçta devletin (hepimizin ) malı ....
    en kralınıda alsan ; şoför şoför olmadıktan sonra...

arkadaşım 130 km ortalama hıza transit dayanır hiçde bişi olmaz ama genelde defolu transitleri ambulans yaptıkları için ambulanslarda sorun çıkabiliyor

kalp krizi geçiren bir hastanın ortalama 130 km hızla bi yere gitmesi gerekmiyor 100-110 ile gitse yeterlidir. ortalama 130 km hızla hasta taşımak demek hele araç van bozması transit ise ambulan personeli ve içindeki hastanın ölümüne direk davetiye göndermekten farkı yoktur. hele hasta nakil ambulansları (mavi şeritli olan) uçarak giderler halbuki içindeki hastanın durumu çok acil değildir otomobille gidemeyecek hastalar için ve ölüm riski olmayan hastalar için kullanılır bunlar ortalama 70 ilede gitse olur. kırmızı şeritli acil yardım ambulansları ise içinde zaten doktor olduğu için bu süratleri yapmasına gerek yoktur. 5 dk gecikmeyle kimseye bişey olmaz

• transit dayanmıyorsa başka araba hiç dayanmaz bence siz ambulansı değil şöförleri değiştirin.
  • Porsche cayenne yazcaktım bı baktım biri resmini koymuş benden önce. Bu türk milletinin çok seviyorum ya :)

• quote:

Orijinalden alıntı: recaiyüksel

http://www.amerikanambulans.com/images/horton.htm[simage][/simage]

7 Senelik hort tebrikler.

• quote:

Orijinalden alıntı: A380

transit dayanmıyorsa başka araba hiç dayanmaz bence siz ambulansı değil şöförleri değiştirin.

konudaki en doğru yorum bence budur
  • Üzerine tanımam..

AMBULANS OLMAYA EN UYGUN ARABA
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıghtman

Üzerine tanımam..

AMBULANS OLMAYA EN UYGUN ARABA

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.