Şimdi Ara

AMBULANS OLMAYA EN UYGUN ARABA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
9.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu araçla hasta taşısab , adamın içi dışına çıkar, birde sürat yapabileceğini sanmıyorum.

AMBULANS OLMAYA EN UYGUN ARABA

askerde bizim revirin peugeot boxer i vardı, çok da memnunduk, hiç arıza da yapmamışı 1 senede.

quote:

Orjinalden alıntı: ihg70

Dağı, tepesi, deresi, kayalığı, bozuk yolu, hatta yolu olmayan köyleri olan yerler için en iyisi aşağıdaki.

Ne mercedesi ne bilmem neyi, yukarıda sayılan hiç bir aracın gidemiyeceği yerlere gider. 45 derece eğim çıkabilen dünyadaki ender bir kaç gerçek 4x4'ten biri.

• Porsche Cayenne

•  AMBULANS OLMAYA EN UYGUN ARABA

• quote:

Dağı, tepesi, deresi, kayalığı, bozuk yolu, hatta yolu olmayan köyleri olan yerler için en iyisi aşağıdaki.

Ne mercedesi ne bilmem neyi, yukarıda sayılan hiç bir aracın gidemiyeceği yerlere gider. 45 derece eğim çıkabilen dünyadaki ender bir kaç gerçek 4x4'ten biri.

ya bu arabalar süper zaten Türkiyede yenileri yok ama kendi sitesinde yenilerini gördüm süperler hatta doğu illerinde bu amulanslardan azda olsa old. görmüştüm

• askerde bizim diğer ambulans bundandı. arazide evet gayet güzel ancak konfor sıfır. intikale gittiki yer yoktu ambulansa bindik bizde, yamalı asfaltta gitmemize rağmen sarsıntı geçirdik nerdeyse.

ama sağlam araba, heryere çıkıyo tırmanıyo, arazide süper
  • sprinter
  • quote:

Orjinalden alıntı: muster

quote:

ya bu arabalar süper zaten Türkiyede yenileri yok ama kendi sitesinde yenilerini gördüm süperler hatta doğu illerinde bu amulanslardan azda olsa old. görmüştüm

Bunların sıfırını Koç üretiyor. Ayrıca Magirus da üretiyor. İkisi de dayanıklı araçlar ancak Magirus yaramaz. Şimdiki durumunu bilmiyorum ama eskiden aksı kısa olduğu için takla atıyordu. Bu olay askeri ambulanslarda yaşandı. Soruşturan general de gerekeni yapamamıştı.

• quote:

Orjinalden alıntı: _KUZEY

askerde bizim diğer ambulans bundandı. arazide evet gayet güzel ancak konfor sıfır. intikale gittiki yer yoktu ambulansa bindik bizde, yamalı asfaltta gitmemize rağmen sarsıntı geçirdik nerdeyse.

Ben araba kullanmayı bunlarda öğrendim
    Hem de yolda değil tarlada
    Sağa sola çarpmayayım diye tarlalarda dolaşıyordum.
    Evet konfor monfor yok ama gidemiyeceği yer de yok.
    Bunların çıktığı yere ancak tank çıkar.
    Gerçek bir 4x4.
    Çok zor arazi koşullarının olduğu bölgeler için çok iyi bir ambulans seçeneği.
    Yoksa ova illeri, ilçeleri için değil.

Türkiye'de Otokar üretiyor.
    Daha çok ordu ve resmi kurumlar için üretiliyor.
    Benim kullandığım benzinliydi ve düz asfaltta 140 km'yi bulmuştuk.
    İnşallah ileride 2. araç olarak bunun dizelini alacağım.
    Mutlaka garajımde bulunmalı

• KANKA AKBELEN EXPRESİN GÜLÜ SELAHATTİNİN TRANSİTİ ALIN SİZİN HASTANEYE EMİN OL TRANSİT AMA HİÇ PİŞMAN OLMAZSINIZ GERÇEKTEN KALIBIMI KOYARIM GERÇİ SEN DE BİLİRSİN DE AKLINA GELMEDİ SANIRIM
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: _KUZEY

askerde bizim diğer ambulans bundandı. arazide evet gayet güzel ancak konfor sıfır. intikale gittiki yer yoktu ambulansa bindik bizde, yamalı asfaltta gitmemize rağmen sarsıntı geçirdik nerdeyse.

Ben araba kullanmayı bunlarda öğrendim
    Hem de yolda değil tarlada
    Sağa sola çarpmayayım diye tarlalarda dolaşıyordum.
    Evet konfor monfor yok ama gidemiyeceği yer de yok.
    Bunların çıktığı yere ancak tank çıkar.
    Gerçek bir 4x4.
    Çok zor arazi koşullarının olduğu bölgeler için çok iyi bir ambulans seçeneği.
    Yoksa ova illeri, ilçeleri için değil.

Türkiye'de Otokar üretiyor.
    Daha çok ordu ve resmi kurumlar için üretiliyor.
    Benim kullandığım benzinliydi ve düz asfaltta 140 km'yi bulmuştuk.
    İnşallah ileride 2. araç olarak bunun dizelini alacağım.
    Mutlaka garajımde bulunmalı

• BENCE MOVANO OLABİLİR YADA MASTER COK İYİ GİDİYOLAR
  • bence siz arabayi degistirmekten cok soforlere dizel arac kullanmayi ogretin
  •  AMBULANS OLMAYA EN UYGUN ARABA

Ambulans şöförü bir tanıdığım var. 6-7 marka ambulans kullanmış. en beğendiği Amerikan Fordlar olmuş. hem az arıza yapıyor, hem de çok seri olduğu için onu beğeniyordu ve kullanıyordu.
    hatta ben de bir kez ambulansa bindim. hasta almaya giderken. araç 170 ile temde çok rahat makas atabiliyordu. harika bir araç. 90 model ambulanslar bile çok iyi durumda. ama yenileri pahalı olabilir, araştırmak lazım.

ayrıntılı bilgi
    https://www.fleet.ford.com/showroom/specialty_vehicles/Ambulance_DisplayContent.asp?VehicleID=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahve -- 16 Ekim 2007; 14:10:20 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ünal korkmaz

Ya adam zaten Transitlerin pompa ve turbo arızasından şikayetçi. Başka araç demiş siz Transit diyosunuz.

cahiller işte...
  • bu saydıklarınızı hiç biri ambulans olmaya müsait değil belki amerikan fort olabilir(suspansiyonları yumuşak ise)

yukarıda sayılan araçların hiçbirinin suspansiyonları yumuşak değil arkada hastayı en ufak tümsekte zıplatıyor ve kalp krizleri ve travmalı hastalarda sakıncalıdır.
    birisi 170 ile makas atabildiğini söylemiş uydurmayalım lütfen
    ambulansların çok hızlı olması gerekmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: kahve

ayrıntılı bilgi
    https://www.fleet.ford.com/showroom/specialty_vehicles/Ambulance_DisplayContent.asp?VehicleID=1

işte ambulans bu ..içinde ekipman dersen ekipman donanım dersen donanım surat dersen surat ..guvenlik dersen guvenlik .. surat dersen yer tayyaresi mubarek

ama markası şavrole olması lazım ford değildi sanırsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altin-orfoz -- 16 Ekim 2007; 18:20:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: altin-orfoz

işte ambulans bu ..içinde ekipman dersen ekipman donanım dersen donanım surat dersen surat ..guvenlik dersen guvenlik .. surat dersen yer tayyaresi mubarek

ama markası şavrole olması lazım ford değildi sanırsam

eğer üstteki büyüteci kullanarak aracın ön panjuruna bakarsanız ford logosunu göreceksiniz. hem fordun hem de chevroletnin ambulans modelleri mevcut
  • abi ambulans şöförleride biraz olsun kendi malları gibi kullansın ambulansları... sonuçta devletin (hepimizin ) malı ....
    en kralınıda alsan ; şoför şoför olmadıktan sonra...
  • bu ford doğru ..benim dediğim chevrolet koldan vitesli filandı v6 filan ..amerikan vari birşey ..içide cardiopulmoner resustitasyon yapmayada musaitti .. diğerleri dar bence ..
  • Chevrolet K5 ve Ford F150-250 aynı platformda araçlar zaten hocam.
    Bir de ülkemizde fiilen görevde olan Ford Econline'lar var.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.