Şimdi Ara

AMD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayara aplet ler yüklenmiyo.yahoo game oynayamıyorum bu nasıl çözülüyor? bilen varsa paylaşırsa sevinirim... :(

• bunun amd ile ne alakası var onu çözemedim
  • Sisteminde Java Virtual Machine yüklü mü?
    JRE'yi kurmayı deneyebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: peacefire

bunun amd ile ne alakası var onu çözemedim

AMD ye herhangi bir kastım yok arkadasım... bir amd 3500+ aldım aldığımdan beri bilgisayarda ufak görünen ama temel görevlerde bir aksama var bilgisayarda. hayatım boyunca bilg. kullandım sonunda en iyisini kendime aldım derken bir ton problemle ugrasıyorum bu yüzden artık problemlerimin genel sorumlusunun işlemci olabileceğini düşünüyorum...

hakkaten çok gıcık bir durum bilgisayarcıya gönderiyorum format atıp oyun yükleyip geri gönderiyolar adiler.
    bilgisayara kapan derim kapanmaz, açıl derim açılmaz... ilk geldiği gün power düymesine bastıktan 2 saniye sonra windows açılırdı ama bu durum nedense sadece 1 hafta sürdü. defalarca tamire gönderdim kesinlikle istediğim performansın yarısını alamıyorum... acaba parcalar arası bir uyumsuzluk mu var bilen varsa ben parcaları yazsam uyumsuzluk konusunda beni bilgilendirebilecek bir arkadaş çıkarsa sevinirim.... işte asıl sorunum bu... yahoo bilardo da oynayamayacaksam ...sevmişim ben AMD sini de....

• quote:

Orjinalden alıntı: penguin

Sisteminde Java Virtual Machine yüklü mü?

çok teşekkür ederim dostum sen söyleyince bulup yükledim. şimdi çalısıyor. gercekten sağol valla bu yaşımda ağlayacaktım, çok gıcık olmustum....
  • bende amd kullanıyorum fazla bir sorunum yok bundan önce intel kullanıyordum oda sorun çıkarıyordu bilgisayar bu ne zaman neye sorun çıkaracağı belli olmazki... bence bunu amd'ye yüklememen lazım :)
    başlığıda soruna göre açarsan cevap bulman daha kolay olur ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pink_Floyd

quote:

Orjinalden alıntı: penguin

Sisteminde Java Virtual Machine yüklü mü?

çok teşekkür ederim dostum sen söyleyince bulup yükledim. şimdi çalısıyor. gercekten sağol valla bu yaşımda ağlayacaktım, çok gıcık olmustum....

arkadaşım işlemciye bu kadar yüklenmene gerek yoktu yaw. işte java yükleyip çözecen ve çözmüşün zaten.
    o elindeki işlemci soket 939 lar içinde en kıyak işlemci. kıymetini bil...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK AMD RYZEN 1600X
    2 yıl önce açıldı
    AMD X250, AM3+ Anakart
    4 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkür ederim... vallaha sağol yaw...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pink_Floyd

teşekkür ederim... vallaha sağol yaw...

bir daha işlemciye suç atma ilk önce program yükle

sorunun çözülmüş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.