Şimdi Ara

AMD 12 çekirdekli yeni bir Fusion işlemcisi hazırlıyor olabilir (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
2.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: grezimonk

rakip değil diyorum ki bu benim görüşüm... oyunlardaki performans verileride kıyaslama yapanlara görede rakip... benim için intel bitti... bedava gelmeden asla tercih etmem... ( bedavada almam ya... ) geniş açıdan bakarsan intel sadece sizi yolan bir şirket bunu farketmemeniz normal değil...

Peki sen bana sadece şunların cevabını ver.

Neden dünya çapında ün yapmış gamer'lar İntel sistem kullanıyor?
    Neden resmi kuruluşlar ya da büyük şirket ofis pc'lerinde İntel sistemler kullanılıyor?
    Peki neden Ülkelerin süper bilgisayarları İntel tabanlı?
    Neden dünya ülkelerinin elektronik savunma sistemleri İntel tabanlı?

Bunca süper güç ülke devlet ya da herhangi bir şirket ofisi aynı markaya güvenmekteyken sen kalkmış 'benim için intel bitti' , 'bedava verse almam' diyorsun 'sizi yoluyor diyorsun'

Demekki bunca insan, devlet bakanları, prof. game'lar enayi bir tek sen akıllısın.

Bunca insan bu markaya güvenip almışsa benim güvenmemem için bir tek neden söyler misin?

• İnsanların " abi bizim para birimimiz niye bu kadar değersiz, aldığım ürünün çok buyuk bir yüzdesi neden vergilere gidiyor " demek yerine ithal ürünlerin sahibi firmalara kazıkçı diye laf atması çok garip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MayDn

quote:

rakip değil diyorum ki bu benim görüşüm... oyunlardaki performans verileride kıyaslama yapanlara görede rakip... benim için intel bitti... bedava gelmeden asla tercih etmem... ( bedavada almam ya... ) geniş açıdan bakarsan intel sadece sizi yolan bir şirket bunu farketmemeniz normal değil...

Neden resmi kuruluşlar ya da büyük şirket ofis pc'lerinde İntel sistemler kullanılıyor?

Bunca süper güç ülke devlet ya da herhangi bir şirket ofisi aynı markaya güvenmekteyken sen kalkmış 'benim için intel bitti' , 'bedava verse almam' diyorsun 'sizi yoluyor diyorsun'

Demekki bunca insan, devlet bakanları, prof. game'lar enayi bir tek sen akıllısın.

Bunca insan bu markaya güvenip almışsa benim güvenmemem için bir tek neden söyler misin?

o gamerlar cebinden para veripte mi aliyor saniyorsun? adamlar rusvet gibi urun vermese...

• quote:

quote:

quote:

o gamerlar cebinden para veripte mi aliyor saniyorsun? adamlar rusvet gibi urun vermese...

Geç gamerları sen diğer sorularıma cevap ver.Gelmiş bana yoluyorlar sizi diyorsun hata şansı olmayan süper pc'ler İntel kullanıyor buna bir şey demiyorsun.Eğer ki AMD senin anlattığın kadar kaliteli olsa neden üst mercilerden kritik veri işlemelerin yapıldığı sistemlerde kullanılmıyor bunun cevabını ver bana.

• MayDn kullanıcısına yanıt
    atma!... super pclerde intel populer filan degil!... salliyorsun!...

• quote:

Ah gençler ah haksız çıktığınız zaman hemen 'atma , sallama' yeni nesil işte bırak bu işleri hadi yoluna git sen..
  • quote:

quote:

Ah gençler ah haksız çıktığınız zaman hemen 'atma , sallama' yeni nesil işte bırak bu işleri hadi yoluna git sen..

http://www.chip.com.tr/haber/dunyanin-en-guclu-20-super-bilgisayari_43831.html
    bakta sana kapakbolsun!... super Bilgisayarlar ve intel...

• quote:

quote:

quote:

http://www.chip.com.tr/haber/dunyanin-en-guclu-20-super-bilgisayari_43831.html
    bakta sana kapakbolsun!... super Bilgisayarlar ve intel...

http://www.posta.com.tr/yasam/teknoloji/HaberDetay/Bir-super-bilgisayar-daha-.htm?ArticleID=228306

http://thgtr.com/dunyanin-en-hizli-super-bilgisayari-nvidia-ve-intel-teknolojisi-kullaniyor

http://www.hardwaremania.com/haber/2012/06/19/intelin-yeni-super-bilgisayar-platformu-xeon-phi/ Son cümleye dikkat!!!

Bu da süper-pc için geliştirdiği işlemci.Tam 60 ÇEKİRDEKhttp://ark.intel.com/tr/products/71992/Intel-Xeon-Phi-Coprocessor-5110P-8GB-1_053-GHz-60-core

AMD 12 çekirdekli yeni bir Fusion işlemcisi hazırlıyor olabilir

super pcler icinde intelbfada fiso... bir avuc fanbot disinda intel diye agliyan yok!...

• quote:

super pcler icinde intelbfada fiso... bir avuc fanbot disinda intel diye agliyan yok!...

Ulan kaç tane site verdim hayla fanboy felan diyorsun sıktın artık lütfen alıntalama yapma.Çoluk çocuğu inandırıcam diye işimi yapamıyorum.
    çoluk çocuk olan sensin arıza intel fanbotusun... sen iyiki fazla para verdin... puta tapar gibi taparsında... AMD fiyat performans ürünleri yapar konusunda intel reklamı yaparsınız... konu başlığında yazana bi bak... AMD 12 çekirdekli model yapacak... saatlerdir intel reklamı kasan sensin arıza...

• quote:

çoluk çocuk olan sensin arıza intel fanbotusun... sen iyiki fazla para verdin... puta tapar gibi taparsında... AMD fiyat performans ürünleri yapar konusunda intel reklamı yaparsınız... konu başlığında yazana bi bak... AMD 12 çekirdekli model yapacak... saatlerdir intel reklamı kasan sensin arıza...

Azını bozma önce adam ol sana bir tek hakaret etmedim şurda sen de düzgün konuş.

Ben bir şey aldığımda kaliteli olanını alırım ve çok araştırma yaparım.Sen gelmişsin bana AMD'nin kaiteli olduğunu çığrınıp duruyorsun.Konuyu buraya getiren sensin asıl tutturmuşsun bana AMD de AMD.Benim AMD seçmem ya da başka birinin AMD seçmesi için neden söyle.

Sen de AMD fanı olmuşsun çıkmışsın gözün kalite namına bir şey görmemiş ki yıllardır AMD ile sürünmüşsün.Ben hepsini kullandım neyin iyi neyin kötü olduğunu senden emin çok daha iyi biliyorum.

İsteyen istediğini alsın ben İntel reklamı yapmıyorum sadece İntel'in kaliteli olduğu halde sen Hayırrr der gibi diretince seni doğru bilgili yola sokmaya uğraşıyorum ama at gözlüğü takmış gibisin şu an.O kadar soru sordum sana kaç tanesine doğru düzgün cevap verdin.Bir tutturmuşsun fanboyluk.Bu fanboyluk değil kaliteli ürün tercihi.Tabi senden bunları anlamanı beklemiyorum.Belki yazdıklarımın yarısı okumazsın.

Hadi sen kafanı bunlara yorma tabi yorsan da pek değişen birşey yok darboğaz meselesi!! Sen şimdi git biraz oyun oyna bunlara kafa yorma..

kümesteki kaz olmuşsun!... pahalıyı kaliteli sanıyorsun... hâyırlı yolunmalar!...

• quote:

kümesteki kaz olmuşsun!... pahalıyı kaliteli sanıyorsun... hâyırlı yolunmalar!...

Bana ispat et o zaman kalitesiz olduğunu AMD'nin daha kaiteli olduğu ispat et inandır beni.Ben senin gibi kulaktan duyma bilgilerle hareket etmiyorum.Kendi tecrübelerim ve araştırmalarım sonucu bunları söylüyorum.Şu forumda onlarca Fx8 sorun konusu var.Bir bak bakalım o pahalı ama kalitesiz(!) olan İntel'in kaç tane sorun konusu var.
  • bence 4 intel çekirdeği 12 amd çekirdeğini yok eder.

AMD 12 çekirdekli yeni bir Fusion işlemcisi hazırlıyor olabilir
  • quote:

quote:

Bana ispat et o zaman kalitesiz olduğunu AMD'nin daha kaiteli olduğu ispat et inandır beni.Ben senin gibi kulaktan duyma bilgilerle hareket etmiyorum.Kendi tecrübelerim ve araştırmalarım sonucu bunları söylüyorum.Şu forumda onlarca Fx8 sorun konusu var.Bir bak bakalım o pahalı ama kalitesiz(!) olan İntel'in kaç tane sorun konusu var.

asıl sen kanıtla intel en adi termal macunu kullanir en adi soğutucu bloğu kullanır sen aksini kanıtla!...

• quote:

quote:

quote:

asıl sen kanıtla intel en adi termal macunu kullanir en adi soğutucu bloğu kullanır sen aksini kanıtla!...

Hadi yavrum anan baban ilgilenisin seninle hadi cocuğum hadi evladım hadi.

hadi yandan yandan...
    intel fanbotu!... 👹

• quote:

hadi yandan yandan...
    intel fanbotu!... 👹

Ah bu cocuklar.. Neyse senin gibi kucuk çocuklarla uğraşacak degilim.Kullanma tecrübesi yok bildigi yok baksan gercekte hic işlemci bile görmemiştir.Forumdan okuduklarını geliyor burda bana satmaya çalışıyor.Bos bu isler evlat once sen bi büyü ondan sonra gel.

• tekil işlemci önem verilmesini isteyen arkadaşlar bu konuda amd için haklı single coreda amd birazda olsa geride gözüküyor testlerde.ayrıca multi thread uygulama yazmak hiç kolay değil bundan dolayı zaten o 12 çekirdekte hatta 4 çekirdekte boşta kalıyor.burada 12 çekirdeğin yanında yazılım tarafında iyileştirme yapılması gerekiyor ki bununda amd bir ilgisi yok.yazılım camiasıyla ilgi bir konu.multi thread yazmak kolaylaşsada her uygulama bu çok çekirdekli işlemcilerden faydalansa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadmanku -- 26 Temmuz 2014; 21:18:56 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.