Şimdi Ara

AMD 2016 Yılında 'Zen' Mimarisine Geçiyor!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
5
Favori
10.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ydagli42

Zen nedir ya doğru düzgün isim bulamamışlar püh sana amd.

Zenfone dan çalma bir isim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2016 mı neden halen 2015 de yenı ıslemcıler cıkartmıyorlar ıntel her yıl cıkartıyor bu amd yı beklemek cok sıkıcı bır durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

2016 mı neden halen 2015 de yenı ıslemcıler cıkartmıyorlar ıntel her yıl cıkartıyor bu amd yı beklemek cok sıkıcı bır durum

Intel sadece işlemci sektöründe ama amd de bir sürü sektör var

• Bu arada AMD yaz aylarında godavari adinda kaveri serisini güncelleyecek. 2016' da ise zen dışında 28 nm fm3 uyumlu ddr4 destekli bristol ridge geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Foxbat

Bu arada AMD yaz aylarında godavari adinda kaveri serisini güncelleyecek. 2016' da ise zen dışında 28 nm fm3 uyumlu ddr4 destekli bristol ridge geliyor.

FM2+ apular mı oluyor bunlar?
  • Fm2+ anakartlara gelecek son seri godavari.

• 2016 çok geç değil mi Şu zamana kadar bekledikleri hataydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Foxbat

Fm2+ anakartlara gelecek son seri godavari.

Bu kod adlarını Hintliler mi veriyor anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodello

2016 çok geç değil mi Şu zamana kadar bekledikleri hataydı.

Demekki bizi mükemmel işlemciler bekliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: LegendarySin

quote:

beklediğimize değmesini umut edelim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LegendarySin

quote:

beklediğimize değmesini umut edelim

İnşallah ama benim şüphelerim var. Amd zaten ısınma sorunları yaşıyordu nm küçüldükçe bu sorun daha da artacak intel bile 14 nm ye geçmekte zorlanıyor hadi hayırlısı diyelim

• Bekle babam bekle ,eski laptobu yenilyecektim şimdi 2016 ya kadar beklemek zorundayız. İntel olanlar çok pahalı o yüzden yüzden yaklaşamıyorum. Dolarda fırladı gitti cepte para yok..
    Bu zen veya fm3 apuların piyasaya sürülmeside 2016 sonunu bulur. Nereden baksanız 2 yıl daha var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amd'nin bugün ki konferansından Zen'le ilgili detaylar.

AMD 2016 Yılında 'Zen' Mimarisine Geçiyor!!  AMD 2016 Yılında 'Zen' Mimarisine Geçiyor!!

AMD 2016 Yılında 'Zen' Mimarisine Geçiyor!!  AMD 2016 Yılında 'Zen' Mimarisine Geçiyor!!
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Excavatorden yüzde 40 daha güçlü çekirdek gücü ile geliyo abov,melih abimbi hesaplasa tablosuyla bakalım ne kadar güçlenmiş görsek
  • amd samsung ile bağlarını kuvvetlendirerek çok iyi bir hamle yaptı, tüm zamanlarının en önemli problemi olan üretim teknolojisi sıkıntısından kurtuldu artık, mimariler konuşabilir amd tasarım konusunda sandığınız kadar kötü değil, artık intel 100 birim performans verirse amd 80 gibi kalır bu biz amd kullanıcıları için oldukça yeterli olur.
  • GreyParrot kullanıcısına yanıt
    amd samsung la ne zaman bağlantıları güçlendirdi söylentiden ibaretti

aradaki haberleri kaçırmışım ben bilgilendirirsen sevinirim

"amd cpu fan olarak" eğer samsung ile işbirliği yaptıysa , yarın işlemcimi ve anakartımı bedava veriyorum

1 şartla bana belgeli samsung - amd işbirliği ile ilgili döküman atana

samsung amd yede el attıysa halimiz harap , yeniliklere herzaman açığım ama bu kesinlikle samsung la olmamalı

edit << dipnot: samsung daha telefonlarını güncellemiyor , ekran kartlarını güncellemesinide beklersiniz artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apachai -- 7 Mayıs 2015; 10:20:29 >
  • apachai kullanıcısına yanıt
    Ekran kartlarının güncellenmesi gibi bir durum yok Samsung'la. Samsung sadece AMD tasarımı çiplerin dökümünü yani üretimini yapacak bu tip bir şey olursa. Yani AMD işlemciler Samsung fabrikalarında üretilecek. Zaten AMD kendisi üretim yapamıyor. Ya Global Foundries üretiyor ya da TSMC üretiyor AMD işlemci ve ekran kartlarını.
  • Arkadaşlar bu ZEN de neden sürekli x86 mimari olacak deniyor, 64bit olmayacak mı bu? neyin x86sı bu...
  • Hasan07-36 kullanıcısına yanıt
    Kardeş bunda yanlışın var, bazı ürünlerini yaptırabilir ama AMDnin bizzat kendi fabrikaları var.. Bazı ürünlerini herşeyi kendisi yapıyor..

AYRICA telefon üreticisi SAMSUNG 14nmye çoktan geçti AMD 2yıl sonra geçicek valla AMD taşdevrinde kaldı.. 5senedir ölmek üzere pc tarafında..
  • .i. . kullanıcısına yanıt
    AMD'nin kendi fabrikası yok. TSMC veya GloFo'da üretiliyor çipleri o yüzden Nvidia gibi 28nm de kaldırlar kaç senedir. TSMC 16nm GloFo'da 14nm'ye geçecek seneye. Şu an da üretim var bu nmlerde fakat CPU, GPU büyük çipleri üretmek için yeteri kadar verimli değiller.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.