Şimdi Ara

AMD 2016 Yılında 'Zen' Mimarisine Geçiyor!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
5
Favori
10.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet sonradan fabrikasını kapatmış, komple fason üretime geçmiş.. Mallık budur..
  • OneTreeHill kullanıcısına yanıt
    Bu resimlere bakilirsa ddr4 bellekleride destekliycek zen mimarisi +2nd HBM bellek demiş bu doğruysa inteli yerlebir eder o işlemcilerle amd
    2016 en populer sistemi zen işlemci +amd fury X ekran karti olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Overlord7134

Bu resimlere bakilirsa ddr4 bellekleride destekliycek zen mimarisi +2nd HBM bellek demiş bu doğruysa inteli yerlebir eder o işlemcilerle amd

He eder eder, olur olur...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sefer AMD yapacak gibi görünüyor güldüğüme bakmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Overlord7134

aynen knk ateş eder intele
  • Amdnin bazılarının burun kıvırdığı apu işlemcileri zaten şu an bile 5 katlıyo hsa desteklenen programlarda burda zaten çok önde,ama millet bi haber olduğu için bazılarıda fanatik işlerine gelmiyo tabi.
    Amd şu hsaya daha çok önem verip yaygınlaştırdımı intel ayvayı yer zaten 4-5 kat daha çabuk yapıyo apular,hele bide zen mimarisi ve hbm bellek gömülü oldumu artık kaça katlar hsayla i7leri siz görün o zaman.
  • Amd nin kesinlikle intele rakip iyi birşeyler çıkarması gerekiyor yoksa 600 tl ye i3 alacağımız günler yakındır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Overlord7134 kullanıcısına yanıt
    hee evet 5 yıllık acısını bomba atarak cevaplayabilir..

AMd de cidden beyin kalmamış, adamlar resmen batıyor..
  • Çıkış tarihi belli mi? 2016 sonundaysa bir yıl bekleyemem. Yeni pc toplamam lazım. İntele 600 tl veremem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicol

Çıkış tarihi belli mi? 2016 sonundaysa bir yıl bekleyemem. Yeni pc toplamam lazım. İntele 600 tl veremem.

Net bir tarih yok ama 2016 yazin duyurulup sonbaharda piyasada olur diye dusunuyorum.Aceleniz yok ise bekleyebilirsiniz.Cunku ZEN ve 2017 yilinda cikmasi beklenen intel cannonlake gercek ddr4 destegine sahip olacaklar.
  • AMD artık daha rekabetçi ve ciddi olmalı.

Bir de kendi üretim tesislerini açma zamanı geldi.

Ona buna ürettirmekle uğraşmamalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .i.

Kardeş bunda yanlışın var, bazı ürünlerini yaptırabilir ama AMDnin bizzat kendi fabrikaları var.. Bazı ürünlerini herşeyi kendisi yapıyor..

AYRICA telefon üreticisi SAMSUNG 14nmye çoktan geçti AMD 2yıl sonra geçicek valla AMD taşdevrinde kaldı.. 5senedir ölmek üzere pc tarafında..

IBM 7nmye geçti. Samsung taş devrinde kaldı.
    Düşünce tarzınıza hayran kaldım.
    Ayrıca üstteki mesajın için, tüm işlemciler x86 mimarisi ile tasarlanır. Televizyondan tut telefona kadar.
    16bit, 32bit, 64bit'ler adresleme boyutlarıdır. 2003'den beri 64bit adresleme kullanılıyor x86 mimarilerinde. Tabi 64bit eski adreslemeleride destekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil.Morty -- 18 Temmuz 2015; 18:25:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

AMD artık daha rekabetçi ve ciddi olmalı.

Üretim tesisi için parayı da siz vereceniz heralde.
  • mamad kullanıcısına yanıt
    Biriktirmek yerine harcasınlar

Gelip istesinler bakarız
  • quote:

Tesisleri vardı sonra Amd den ayrılıp glofo oldu. Amd'nin çip tasarlayacak parası yok. Fabrika açması hayal olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tormintor kullanıcısına yanıt
    Birisinin alması daha hayırlı olucak.

Alıp 5-10 milyar dolar atmaları lazım.

Hisseleri yerlerde şu an.

Param olsa ben alırdım
  • Zen havalı isim.
    Performansı arttırıp fiyatı fx serisiyle benzer tutarlarsa işte o zaman işlemci pazarı ciddi şekilde dengelenmeye başlar.
    Ekran kartı, işlemci; ikisinin de tek bir firma tarafından üretilmesi bence çok büyük bir başarı.
    YÜRÜ BE AMD!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicol

Çıkış tarihi belli mi? 2016 sonundaysa bir yıl bekleyemem. Yeni pc toplamam lazım. İntele 600 tl veremem.

2 gun once cikan bu haberden benim anladigim 2016 yazinda cikacakmis.

http://www.kitguru.net/components/graphic-cards/anton-shilov/amd-we-have-taped-out-our-first-finfet-products/

http://wccftech.com/amd-confirms-taping-finfet-chips/

• quote:

Orijinalden alıntı: mamad

quote:

Üretim tesisi için parayı da siz vereceniz heralde.

Ona buna üretim yaptırırsa, ilk başta kar edebilir ama teknolojide yatırımı olmadığı için ve üretimi yaptırdığı firmalar geç yatırım yaptığı için uzun vadede zarar eder ve ettide, AMD batmakta olan bir firma. İntel onun 70katı kazanç sağlıyor. UMARIM AÇIKLAYICI OLMUŞTUR, fabrikalarını kapattamadan önce bu kadar fark yoktu.

• quote:

Orijinalden alıntı: SlayerPIN0

quote:

Orijinalden alıntı: .i.

Kardeş bunda yanlışın var, bazı ürünlerini yaptırabilir ama AMDnin bizzat kendi fabrikaları var.. Bazı ürünlerini herşeyi kendisi yapıyor..

AYRICA telefon üreticisi SAMSUNG 14nmye çoktan geçti AMD 2yıl sonra geçicek valla AMD taşdevrinde kaldı.. 5senedir ölmek üzere pc tarafında..

IBM 7nmye geçti. Samsung taş devrinde kaldı.
    Düşünce tarzınıza hayran kaldım.
    Ayrıca üstteki mesajın için, tüm işlemciler x86 mimarisi ile tasarlanır. Televizyondan tut telefona kadar.
    16bit, 32bit, 64bit'ler adresleme boyutlarıdır. 2003'den beri 64bit adresleme kullanılıyor x86 mimarilerinde. Tabi 64bit eski adreslemeleride destekler.

IBM 2018 yılında çıkaracağı ürünü çıkardığı zaman 14nmlik işlemciler TAŞ DEVRİNDE KALACAK zaten.. IBM in daha elinde hazır yapmış ürünü yok. Adresleme bilgisi için tenks.

AMD dizüstünde resmen battı, kendi sitesinde anlaştığı firma yok zaten, hp nin 1-2 modeli var diğer TÜM MARKALAR AMDyi bırakmış.... AMD nin komple yönetiminin değişmesi gerek..

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.