bu işelemciyi bir haftadan beri bakıyorum bir türlü bulamadım. pcdepo bu işlemciye 169+kdv demiş diğer sitelerde en düşüğü 179+kdv diyor ben bufarkı ödemeye razıyım yeterki bu işlemciyi bulayım. birhafta önce kurdum makinayı ama işlemci yok piyasada kafayı yiyevem
en iyi alternatif yine pcdepo fiyatı ise 169$+kdv 3000+ lerin daha ne istiyonuz
ay pc de yok mu yaw
Nasıl yani? İşlemci box değil mi?
quote:
Orjinalden alıntı: tezcan342
arkadaslar gigatek i aradaım anakart almadan işlemciyi tek olarak satamayacaklarını söylediler
mavibilgisayara baktım orada yok
eksen taksiit yapmıyor
bildiğiniz cardfinansa taksit yapan bir yer varsa...
eksenbilgisayar cardfinans kredi kartına vade farksız 5 ay taksit yapar arkadaşım iyi araştırın
quote:
Orjinalden alıntı: BeyazBüyü
eksenbilgisayar cardfinans kredi kartına vade farksız 5 ay taksit yapar arkadaşım iyi araştırın
Hocam yanlışın var taksit yapmıyor orası cardfinansa
arkadaşım internet üzerinden yapılan alış verişi bilemem ama eksenbilgisayar cardfinans kredi kartına 5 taksit yapıyor alış verişim oldu çünkü sen en iyisi telefon açıp sor : 0216 418 00 21
quote:
Orjinalden alıntı: novabil
hocam bizde var gelip alabilirsiniz.Fiyat:167$+kdv.
sizde var gözüküyor iyi de MSİ K8N Neo2 Platinum anakarta s754 diyorsunuz kafam karıştı.işlemci de s754 olmasın sakın s939 yerine.ayrıca net üzerinden satışınız yok.
1. MSI K8Neo 2 Platinium 939 pin dir 754 değil 2. 939 64 bit 3000 winchester model amd ler haftaya gelecek
quote:
Orjinalden alıntı: tezcan342
arkadaslar gigatek i aradaım anakart almadan işlemciyi tek olarak satamayacaklarını söylediler
mavibilgisayara baktım orada yok
eksen taksiit yapmıyor
bildiğiniz cardfinansa taksit yapan bir yer varsa...
mavi de nası yok be.ben sordum sabah var.ayrıca cardfinansa 6 ay vadesiz taksit yapıolar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme