Şimdi Ara

AMD 3500+ & ABİT AN8 SLI O/C YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    3500+
    An8 SLİ N FORCE 4 VE ÜSTÜN O/C SOĞUTMA SİSTEMİ(ÖYLE YAZİYOR ANAKARTTA :)
    512 KİNGSTON512 MB X1300 ATİ EKRAN KARTI
    BUNLAR YETER BÖYLE BİR KASAM VAR VE OC 230 MHZ ÇIKMIYOR MİLLET 270MHZ DEN BAHSEDİYOR
    BEN 230 A ÇIKMIYOR 230 YAZINCA BİLGİSAYAR AÇILMIYOR NE YAPMAM GEREKİR NE OLUR YARDIM EDİN PİŞMAN OLMAK İSTEMİYORUM BU İŞLEMCİYİ ALMAYA
    ACABA BAŞKA NEYİ YÜKSELTMEM GEREKİYOR
    vOLTAJ NE OLMALI MHZ KAÇ OLMALI BUNU RAM ETKİLER Mİ
    NE OLUR YARDIMMM :( :( :( :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atessuu -- 13 Eylül 2006; 23:00:10 >

• VE ŞUNUDA BELİRTEYİM BİR YERDE GÖRDÜM ARKADAŞIN BİRİ AMD 3500+ İ 3000 MHZ ÇIKARTMIŞ EN SON NOKTA BEN 2700 MHZ E ÇIKARSAM YETER YARDIM
    SAYGILAR
  • HELP ME ! :(
  • dostum aynı anakartı kullanıyoz abitte cok basıt o/c yapmak simdi sana daha iyi anlaman için resim ekleyim az sonra.... anakartında 1.9 biosmu yüklü ayrıca kartı nerden ve kaca aldın birazdan döncem ben sana
  • http://img53.imageshack.us/img53/2317/kameram000is1.jpg

simdi dostum burda external clock kısmını 250 yap
    cpu voltaj 1.45yada 1.5 yap ddr voltaj 2.6 olsun
    nforce4 voltaj 1.55 olsun HyperTransport voltaj 1.25 olsun digerleri aynen kalsın

http://img154.imageshack.us/img154/5567/kameram001kv5.jpg
    bu kısımdada hocam dram timing i manuel yap ddr ram clock kısmını 333 yap diger timingleri benimki gibi ayarlayabilirsin yalnız biosta bu sayfadan hemen önceki sayfada HT 5X te ayarlı onu 4X yap bu ayarlarda acılması lazım pc nin

• Hocam o ramler ile 270 FSB/HTT yapmak zor ,timigleri artırman ve de FSB Frequency Ratio değerini de 166(Mhz)(5/06) da falan kullanman gerekir.. bunları farazi söylüyorum.. o ramler ile 1:1 ve düşük timing kullanamassın...

önce cpu nun en fazla nereye kadar gideceğini bul.. bunu CPU/FSB Frequency Ratio (CPU çarpanını) default olarak bırakarak ve LDT/FSB (ldt çarpanı) 2.5x ya da 3x e düşürerek ve de LDT/FSB Frequency Ratio (Ram oranı) 100(Mhz)(1/02) düşürerek denemelisin ki ramler falan engel olmasın.. böylece cpu nun gidebileceği üst değeri tayin edersin...HTT\FSB yi 10-15 mhz aralıklarla yavaş yavaş artır.. gir pi falan hesaplat test falan yap.. stabilse biraz daha artır.. yemesse sıcaklığı da kontrol ederek volt ver cpuya...
  • hocam sonuc neoldu ses seda cıkmıyo yoksa anakart yada işlemciyi ucurdunmu bide anakartı nerden nezaman ve kaca aldın merak ediyorumda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ryzen 5600 Overclock yardım!
    2 yıl önce açıldı
    AMD X4 620 için Anakart
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: oyuncu71

hocam sonuc neoldu ses seda cıkmıyo yoksa anakart yada işlemciyi ucurdunmu bide anakartı nerden nezaman ve kaca aldın merak ediyorumda

Dostum doğru söyledin ses çıkmıyor geçen hafta 250 gb aldım oda yandı internete giremedim yedekte 40 var onu kullanacağım söylediklerini not aldım en kısa sürede deneyeceğim geç yazdığım için özür dilerim
    Anakartı 100 doılara aldım koyuncu elektronikten internettebuldum siteyi benim msny i al
    blueandsiyah@hotmail.com
    Saygılar..
    Birde bana çift kanal ramleri anlatırmısın 2 tane siyah 2kırmızı var nereye kaç ram takılıyor ....

Bu sırada kesik kafaya da teşekkürler bilgiler için
    gerçekten çok yardımcı olacaksın hdd yi takarsam :D

• YAW pc yi dolar 1700 olunca aldım :Dzararlıyım
    ama geçen 256 mb x1300 saphire ati sipariş verdim adamlarda yanlışlıkla 512 mb ati saphire ekrna kartı göndermiş :D birazda ballı olalaım ;) Oyuncu kardeş benim anakakrttan memnunum seneye olmadı diğer seneye işlemciyi satar çift işlemcili amd takarım ;) anakart çift işlemciyi destekliyormuş onun için fazla başım ağrımaz...
    isteseydim asusun 70 dolarlık tek işlemci destekli anakartını alırdım ama bencee abit in an8 sli süper hele içindeki bakır soğutmalart çokişe yarıyor.
    kardeş ben bu ekrankartını almadan önce bilgisayrcı arkadaşsordum bu sliekrankartları ne iştir 2 ekran kartını nasıl kullanırız falan dedim adamda daha yeni benden duyuyor :D
    sen biliyor musu bu sli mod nedir?
    Görüşürüzmesajını bekliyorum
    ....
  • gecmiş olsun nasıl yandı hdd ya.... ne 100 $ mı +kdv de vardır herhalde ben iyi kazık yemişim maviden serefsizlerden 150+kdv ye aldım biliyodum 15-20 $kazık yedigimi ama bukadarda degil bulamadıgım için ankarada ve abitte ısrar ettigim için aldım bi tanıdık ta almıs 135 +kdv deyince bende geri vermekten vazgecmiştim bidaha kesinlikle olmaz mavi ile işim internetten ups le öderim artık... aynı renkte ki kanallara takarsan dual calışır kitapcıkta var zaten kolay gelsin msn aldım seni zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UgurSuval -- 16 Eylül 2006; 11:41:55 >
  • 512 gelmesi bence ballı olmak degil daha kötü cünkü 512 olan 256 olanın performansını veremez onu söyleyim sli modunun pek bi zorlugu yoktur sanırım denemedim cünkü anakartını sli moduna getircen okartı ters takcan yani sonra aynı model olan iki kartını takıp köprü kurcan 1. karttan görüntü alcan bildigim kadarıyla böyle buarada anakartın biosundan işlemci fanı vecipset fanları gibi anakart üzerine takılan ek fanların hız kontrolünü yapabiliyosun voltaj vererek ve ayrıca 5 farklı bios ayarını istedigin gibi kaydedip istedigin ayara otomatikmen kolayca erişebiliyosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: oyuncu71

512 gelmesi bence ballı olmak degil daha kötü cünkü 512 olan 256 olanın performansını veremez onu söyleyim sli modunun pek bi zorlugu yoktur sanırım denemedim cünkü anakartını sli moduna getircen okartı ters takcan yani sonra aynı model olan iki kartını takıp köprü kurcan 1. karttan görüntü alcan bildigim kadarıyla böyle buarada anakartın biosundan işlemci fanı vecipset fanları gibi anakart üzerine takılan ek fanların hız kontrolünü yapabiliyosun voltaj vererek ve ayrıca 5 farklı bios ayarını istedigin gibi kaydedip istedigin ayara otomatikmen kolayca erişebiliyosun

okdostum ya bu benim samsungun hdd sini 6. kez bozmam oldu şimdiki aklım olsa segate alırdım valla ..
    ilk aldığımda mp3 dinlerken bnazen sesler takılıyordudedim bu kesin hdd ve 1 ay sonra büyük bir sesle çatırdadı garantidsedn yenisi geldi .sonra o bozuldu birinde bad sektöroluştu 120 sata aldımyine aynı marka takmamla yduman çıkması bir oldu sonra 40 lık vardı yine abad ssektör oluştu garantiye gitti yine samsung cd writer vardı cd yuvası çıkmıyordu öyle garantiye verdim en sonunda 250 gb ide hdd aldım 1 ay olmadı dediğim gibi 2 gün önce güm oda garantiye gitti format atamıyordum disk ahasarlı diyordu neyseki benim diğer 40gb geçen hafata garantiden geldi ama adamlar 5200 rpm göndermişler tekrar iade ettim yenisi geldi o da köyde kaldı arkadaşım yarın getiriyor anlayacağın benimgibi hdd hikayesi olan varmı sanmıyorum :)))
    benim bu hdd den çektiğimi hiç birşeyden çekmiyorum 250 gb aldım 3 günde 20 gb boş alan kaldı ya bana göre hdd varmı bu dünyada:D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.