Şimdi Ara

AMD 3600 x2 intel E6420 Upgrade zamanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba başlıktanda anlaşıldığı gibi Amd 3600 x2 cpu mu İntel E6420 ye upgrade etmek istiyorum ama bana 15 gün beklememi Fiyatların %30 kadar düşeceğini söylediler ? Lütfen yardım edin Benim bildiğim Ağustosda düşücek fiyatlar Upgrade için Bence uzun zaman . yoksa gerçekten bu ay ici fiyatlar geriliyecekmi ? Birde bana 120 dolar civarı vista 64 bit için overclok yapabileceğim E6420 yi board önerebilirmisiniz ? Mümkünse boardda ses kartı olmasın ve kolay bios upgrade edelibilsin . Ben hep bios upgrade özürlü olmuşumdur .
    Yardımlar için şimdiden teşekkürler .
    Birde Son olarak E6420 8800 GTX de darboğaz yaparmı ?
    Ramlarim 2x1mb 667 mhz bunlarıda 800 upgrade etmem lazımmı ? yoksa idare edermi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dakarai -- 30 Mayıs 2007; 16:38:02 >

• 22 temmuz da sadece 4 çekirdeklilerde indirim var ve 4mb kaşeli yeni 4 işlemci geliyor.Bunların en ucuzu 160 küsur dolar civarı olacak gibi ama Türkiyede bu da 190 dolar + kdv olarak satılır.Anakart olarak söylediğin fiyat civarında alabileceğin DS3 var.
  • arada fazla bir fark hissetmezsin.Gereksiz bir terfi olur.
  • söylediğin fiyata GİGABYTE DS3 REV3.3 Ü tavsiye ederim .... o işlemci gtxe darboğaz yapmaz aksine geniş bir otoban sunar...
  • X2 3600 işlemciden E6420 ye terfi etmen gereksiz olur, 4 çekirdekli işlemci alacaksan belki ama oyun içinde bu kadar masrafa değermi ki
  • şimdi anlamadım bekleyimmi upgrade yarın yapayımmı ? birde benim bilgisayarcı sizin dediğiniz üzerina giga ds3 dedim ona o dandik board diyor ? biraz daha yardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: pajero

X2 3600 işlemciden E6420 ye terfi etmen gereksiz olur, 4 çekirdekli işlemci alacaksan belki ama oyun içinde bu kadar masrafa değermi ki

2006 d3 mark da 7900 ü asla gecemedim darboğaza takılıyorum eğer yanılmıyorsam böyle bir terfi bana 11000 i getirecek ki yaklaşık %30 hic anımsanmıyacak bir oran bu Oyun için herşeye değer zaten ben yeni oyunları bakıyorum o zevk yeter 38 yaşındayım bu yaşta başka ne zevk varki Oyun Oyun Oyun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD X4 620 için Anakart
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Senin Bilgisayarcı anakarttan çok iyi anlıyormuş

(Anladın sen onu )
  • asus p5bvm 965g bana bunu öneriyor ne dersiniz 142 dolamış yoksa hic boarduma dolunmadan işlemcimi amd AMD 4600 e mi çıkartsam ? Boardum MSI k9vgm-v via chipsetli Lütfen yardımlara devam Destek için sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dakarai -- 30 Mayıs 2007; 17:39:30 >
  • bende bu bekleme konusunda kararsızım cpu fiyatları duscekmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: musamope

bende bu bekleme konusunda kararsızım cpu fiyatları duscekmiş

Doğru düşecek.Q6600 tam alınası işlemci olacak.

Düzenleme: yazının ortasında bağlantı kesildi.Hayret yinede ileti yarım şekilde geçmiş buraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orgeneral -- 30 Mayıs 2007; 18:52:32 >
  • 3600+ Brisbane ise işlemcin bence hiç işlemci değiştirme işlemci ver gazı gitsin Hız aşırtma ile 2800mhz rahatlıkla stabil bir şekilde kullanabilirsin işlemcini ki ben o şekilde kullanıyorum ve gayet tatminkar performansı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DHHarezmi

3600+ Brisbane ise işlemcin bence hiç işlemci değiştirme işlemci ver gazı gitsin Hız aşırtma ile 2800mhz rahatlıkla stabil bir şekilde kullanabilirsin işlemcini ki ben o şekilde kullanıyorum ve gayet tatminkar performansı.

Kesinlikle katılıyorum.Hızaşırtmayla işlemci darboğazından kurtulursun.
  • Bencede işlemciye yatırım yapacağına sağlam bi soğutucuya yatırım yapıp , çıkabildiğin en yüksek değere çık , hem belki işlemciyi yakarsın ve terfii için çok sağlam bi sebebin olur
  • Yok değil ne yazııki windsor en fazla 2.2 oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: dakarai

Yok değil ne yazııki windsor en fazla 2.2 oluyor

Dostum sen bilirsin.Yakın zamanda işlemci fiyat indirimleri başlayacak.O zaman senin tekrar terfi etmen gerekebilir.Ancak maddi açıdan sorun değil diyorsan terfi et.Hatta bizimle terfi sonrası deneyiminide paylaş.
  • quote:

asus p5bvm 965g bana bunu öneriyor ne dersiniz 142 dolamış yoksa hic boarduma dolunmadan işlemcimi amd AMD 4600 e mi çıkartsam ? Boardum MSI k9vgm-v via chipsetli Lütfen yardımlara devam Destek için sağolun

dostum terfi meselesini kendin düşün yalnız lütfen sevgili bilgisayarcının önerdiği acayip anakartlara dokunma bi kere o asus un üzerinde onboard ekran kartı var bu yüzden gereksiz yere fiyatı yüksek...

CORE2 ya terfi ediceksen ve ucuz yollu sağlam anakart istiyorsan...

GİGABYTE DS3

MSİ P6N SLİ

bu iki anakarttan şaşma...parayı vbsaarım 200 doları gözden çıkartırım anakart için dersen başka şeyler de önerbiliriz...

• mERHABA kendi ana kartımı sabit bırakarak amd5600 işlemci aldım sanırım en ucuz terfiyi yaptım ana karta para vermekten kurtuldum 8800gtx in performans farkını merak ediyorum test ettiğimde sizle paylaşıcam
  • quote:

mERHABA kendi ana kartımı sabit bırakarak amd5600 işlemci aldım sanırım en ucuz terfiyi yaptım ana karta para vermekten kurtuldum 8800gtx in performans farkını merak ediyorum test ettiğimde sizle paylaşıcam

Hayırlı olsun kardeş, böyleside caizdir, güle güle kullan , testleri bekliyoruz
  • MErhaba teslerde
    Eski işlemcim amd 3600x2 + kv9 Msi board la 8800gtx kart 667 mhz 2mb ddr2 ram le 4.8 işlemci hızı vistada .
    3dmark 2006 da 7200 alıyordum
    Upgradeli hali
    AMD5600x2 +KV9 msi (aynı board yalnız işlemci değiştim) 667 mhz 2mb ddr2 (aynı ramlerimle) 5.4 işlemci hızı vista test de ve 3dmark 2006 da 9300 aldım .
    Aynı board la sisteme yalnız ramleri değiştirdim 800 mhz 2mb ddr2 taktım ve sonucda
    AMD 5600 x2 +kv9 msi board 800mhz ddr2 2mb ram 8800gtx de 9871 aldım Daha önceki 7200 in üzerine yaklaşık %30 performans aldımki sanırım en doğru upgrade en az paraya yaptım .
    hic bir şekilde overcloak yapılmamamıştır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.